Страница 13 от 14 ПърваПърва ... 311121314 ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 206

Междупланетна сбирка на СЕТКОМ (SE) + наградите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

DanailKiller отказа да участва в конкурса за Мистър Сетком и с това ни разстрои всички жени, но следващия път няма измъкване... за краката и в басейна за назидание ...

<div align="right">Originally posted by Profita - 28/06/2004 : 18:41:25</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Хахахах, ама си имам добро оправдание за това . Даже са две добри оправдания:

- доста бях изгорял от съботното къпане... а като гледам, че Донкихот още не е поствала мога да се досетя, че все още спи на закачалката.

- най-важното обаче е, че исках да има някаква конкуренция все пак... аз съм просто неустоим по бански :P :P :P.

Държа да отбележа обаче, че и тримата (да само 3-ма) претенденти щяха да ми бъдат достойна конкуренция . Честито Pat!

2.  

3. Gadget
    Guest

Та да си дойдем на думата.

Много як купон се заформи още с тръгването ни от София с Tico-то на DeathKnight, дето на връщане е било по-леко, за да вдигне тези 150 км/ч. Въпреки че на задната седалка бяхме компресирани в RAR формат, тези на предните бяха по-зле с моднатите седалки, които бяха оформени, за да седне един. Тези модификации не попречиха да се тестват възможностите на колата, както и разговорът в нея да тече така, че все едно се возим в лимузина. А и шофьорът ни Божидар трябва да се пробва със Slero и Sunny на някой тест драйв щом с Tico-то вдига такава скорост. Прилично на обяд се паркирахме в басейна, а там мъртвило. Както се каза по-горе предната вечер е била тежка и само малкото оцелели пийваха вече обедното кафе, а за Dockera знаете, че започва и свършва с бира. Dockera и Raid жулеха карти срещу DanailKiller и _Jaza. Тренираха се за после. Тествахме басейна (никой не пропусна да го опита), учехме се да играем на летяща чиния в него, пийвахме биричка и се опознавахме. Малките сеткомчета се радваха на новата си играчка Швед-аматьор като в последствие част от функциите му се прехвърлиха върху мен. Е как да не се заиграеш с такива сладури. Игрите с общо название "докерче" бяха хит сред тях. Иху-аху и докато Slero баламосваше Sunny на табла, Malone ми предложи да правим партия и да размажем новоизлюпилите се аматьори Dockera и Raid на белот. Унижението беше тотално, когато зачестиха моментите, в които Raid излизаше от кожата си, а Dockera беше в режим autorun и много бира, която обикновено му помага да се съсредоточи върху играта, но сега му изневеряваше. Евала на Маlone, който и при лоши карти запазваше самообладание. С две думи Gadget и Malone няма кой да ги бие на белот от форума. Вечерта около масата мина сравнително нормално в сравнение с това, което ми разказаха за предишната вечер. Кафето за пореден път доказа, че го може и на чалга и че без него осезаемо се усеща липсата му. За съжаление повечето отидоха да гледат мача, някои след него заспаха, а другите просто бяха уморени от предишния тежък ден. Profita се опита да пусне малко разведряваща музика, но от бара като ни чуха и веднага ни плеснаха с нова чалга вълна. Кой ял, кой пил, почти всички си легнаха рано. Конкурсът се отложи за неделя. Сутринта започна както обикновено: някои отпрашиха за София по задачки, други продължиха пътя си към морето, а останалите не предполагаха какво се заформя. За късмет си имахме осигурена и чудесна музика с DJ. Времето беше прекрасно и аз донесох заветната папионка, даваща право за участие в конкурса. Конкурсът е грехота да се предаде с думи... честито на Pat За съжаление Dockera и Raid тънко се отказаха да ни се реваншират на белот и взеха за мезе другите аматьори Slero и Sunny, с които доказаха, че могат да бият не когото трябва. Нищо, с Malone не се сърдим. Доказахме, че ви мачкаме... АМАТЬОРИ След като Dockera изгоря на слънцето от белота, страстите се развихриха в басейна. То не бяха влакчета, гмуркания, цамбуркания, групови изпълнения със салта и хвърляния в басейна. Гладиаторската водна битка спечелиха Slero и Sunny. Malone не можа да ме удържи, а Sunny хитро избегна моята атака и така се озовах във водата. Еuro2004 се пренесе и в басейна. Ще бъде запомнено с няколко брилянтни паса и многото раздадени жълти "аматьор" картони. Летящата чиния беше другият хит във водата... Отново провокирах чувствата на 3Di и в резултат трябваше да вадя тениската си "I'm only here for the beer" от водата. Заслужено хапнахме и поотпуснахме под залязващото слънце. Sunny все пак успя с голяма доза късмет да победи на табла Slero... Да не говорим какво изпълнение направи Sunny с колата пред един шофьор-аматьор, който караше по магистралата само вляво и пречеше на Slero да изпревари. Sunny умело мина отдясно покрай нас със Slero и влезе много тънко на милиметри пред шофьор-аматьор-а, като задържа тази дистанция, докато Slero мине отпред. При тази скорост и такова изпълнение Sunny, както каза Slero, уби всичко детско в мен. Оня или по-скоро беше оная беше голям цървул и май си взе поука следващия път да кара на аварийни в аварийното платно...

Сигурно пропускам много интересни и вълнуващи моменти, за което моля да бъда извинен. Ако се сетя още нещо ще допълня или някой друг ще го стори

Още веднъж ВИ Благодаря

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Наградите бяха спечелени след жестока конкуренция.

(като изключим Докера, който с лекота счупи рекорда на 3Di от миналата сбирка)

PS. Очаквайте допълнителни материали от Orpamarosa и преследването в стил NFS Underground 2 "VW Tipo Vs Dewoo Tico"...

5. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а VanDan докара облачно време..., не ги е срам.

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

VANDAL Profita:-))

И трябва да ти кажа че много ме е срам.

[:I]Още повече че ако бях останал и събота АЗ щях да спечеля приза мистър Setcom:-))))))))

Pat Честито

6. god
    god е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Варна

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Благодаря, Благодаря на Всички за поздравите! [8D] Благодаря за честта с която ме удостоихте! [Yes!][] Шоуто беше наистина невероятно![Wow!] Има неща които не могат да се опишат с думи, те трябва да се изживеят! А дамските краченца бяха толкова нежни.... и толкова вкусни[Oops!].......[:P][:P][:P]

Вече търся добър кепчър където да смъкна видеото на диск и да го направя достояние на всички желаещи. Ако някой от Варна има такава въсможност нека се обади. Хем ще е от първите котио ще се насладят на гледката[Wow!] [:P][]

<div align="right">Originally posted by Pat*-*28/06/2004*:* 12:52:52</div id="right">

За мен по принцип не е проблем да го напраим... поне малко да усетя какво е било преживяването

7. Тук е от
    Feb 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

- доста бях изгорял от съботното къпане... а като гледам, че Донкихот още не е поствала мога да се досетя, че все още спи на закачалката.

Държа да отбележа обаче, че и тримата (да само 3-ма) претенденти щяха да ми бъдат достойна конкуренция . Честито Pat!

<div align="right">Originally posted by Danail Killer - 28/06/2004 : 19:16:53</div id="right">

Aми то за мен не остана Danail Killer.Te Profita и Sunny разказаха доста подробно.За мен само остана да чета.Ама като преглеждах поста на Profi ми то имало доста хора които и не предполагах че са били там.Определено и на мен не са ми свършили работа eavesdroppers service.А относно изгарянето дори не помня да е имали такова нещо.А закачалката си отстъпвам благородно на теб.Все пак не сам лошава.[^][^].Честито на Pat oт мен.Определено си заслужи наградата.Дори само и заради сметаната.[Oops!][][Yes!]

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Ето и от мен малко снимки ТУК под общо заглавие "Неделя сутрин - в очакване на конкурса"

Всички обаче сега очакваме с нетърпение Photosaur да качи основната колекция някъде.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Моят принос в отразяването на сбирката.

Имах (и все още имам) идея да направя разказ в картинки от съботната сутрин, ще видим дали ще остане време...

11. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Само да упомена, че в по-горната снимка DK се е пошегувал леко.

Конкуренцията наистина беше жестока и сред толкова красиви дами, моят принос за титлата е най-малко забележим.

Така че... аз ще се разправям лично с автора на следващата сбирка... Ще бъда безпощадна, обещавам []

12. Gadget
    Guest

Искам цензура на снимките от конкурса.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Jag vill aldrig post i denne amator forum igen. [:D][8D][]

Amatorennn... []

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Шведа проговори ! [:D][:D][:D]

Гаро, много искаш! [:D]

Slero, айде направи го []

направи и `кой-кой-е-от-Българското-сетком-пространство` []

16. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Бутилка шведска за Доко. (от Живко)

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Jag vill aldrig post i denne amator forum igen. [:D][8D][]

Amatorennn... []

"Няма да поствам вече в този аматьорски форум. [:D][8D][]

Аматьориии... []"

<div align="right">Originally posted by Dockera*-*29/06/2004*:* 14:16:50</div id="right">

Не дразнете стария Док, че да не ви се вдигне международния трафик. Никой не ви е виновен, че ставате късно, когато бирата вече е свършила...

Доко, зарежи ги тия завистници - дай да си се прибираме в Ахус, при аптекарските шишета [].

18. Gadget
    Guest

И после кой е №1 по измислянето на прякори

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 14 ПърваПърва ... 311121314 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. СЕТКОМ - ХардуерБГ Сбирка във Варна !
    От wsd във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 57
    Последно: 18-10-07, 15:45
  2. Сбирка на СЕТКОМ- Търново
    От Mr.TECHNO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 30-01-07, 16:06
  3. Сбирка София?
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 06-04-06, 23:06
  4. Наградите на ММ
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 06-03-06, 17:02
  5. Отговори: 12
    Последно: 28-05-04, 09:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе