каквото и да си говорим не ни е виновен съдията а ние самите...[V]
жалко само че не пуснаха Ларсон да направи хеттрик...
каквото и да си говорим не ни е виновен съдията а ние самите...[V]
жалко само че не пуснаха Ларсон да направи хеттрик...
Е се е било да нема много, ама толкова много да нема не е било...
Можем да си събираме багажа преди да са ни направили съвсем за смях.[!]
аз предлагам да ги оставят сами да се прибират - по-добре пеша - никакъв самолет за наште...
A ще им трябва още един самолет поне - да си докарат топките, които са ни вкарали (ОТКАДЕ Я ИЗКОПА ТАЯ ЗАЩИТА Марков),
Добре де, тренера не видя ли, че Зоран Янкович не е за тоя мач (за кой ли пък е) [?] Не можа ли да направи смените по-рано, а не да "пази" резултата, та шведите да не минат испанците (<font color="red">6:1</font id="red">) [?] Как можахме при такава перфектна игра да паднем с <font color="red">5:0</font id="red"> [?] Да си мислим ли че се повтаря USA'94 България:Нигерия=0:3 или не ...
<font color="navy">EDIT:</font id="navy">
И басейна ще го изпия, но от яд!!!
И друг път са ни подмятали, но този път е прекалено. За нашите не знам още, но за съдията определено да си хваща пътя, чантата и на село да копа картофи [}].
Момчетата дадоха всичко на което са способни, липсваше им само реализатор на способностите... Нема кой да я вкара тая пуста топка там гдето требе... Иезък за големите му красиви очи на Бербатов. Ама верно, той обеща да се класират, нищо не е казвал за победа - и с това обещанията май се изчерпват.
Тези лигльовци щом не нашамарихме, малко ме съмнява да се справим с датчани и италианци. Каква попара ни чака само да ядем...бедна ни е фантазията.
Някой ще каже - лигльовци, Профита, лигльовци, ама 5 гола ни вкараха. Вкараха ни, да, ама и съдията помагаше с единия крак.
Да бе ... съдията ни е виновен ...
На умрелия едикакво си космите му пречат.
В националния събрани глезльовците и манекените на България, пък ние да чакаме добро представяне.
Ако съдията не беше бастун нямаше да ни висне носа още след втория гол. Вярно е, че не са обиграни момчетата, но онзи им разплака фамилиите с безцеремонните си НЕнамеси.
[:D][:D][:D][:D][:D][Yeah!][Wow!][Yes!][Yeah!]Важното е че идва 26 и ще се плациакме в басейн [:D]
Обява във вестник "Позванете - София"
Спешно търся 15 футболисти , да имат някакъв опит , да са добри спринтьори и най-важното - да умеят да вкарват голове - за контакти БФС -Иван Славков
Кандидатите да имат готовност за спешно пътуане извън страната , да притежават задграничен паспорт.
Мамоуууу... Колко съм ги надценил....
То бива, бива, ама.
Инкасаторите : Швеция = 0:5
Наполовина е виновен съдията, наполовина вратата... Малко терена.
Я по хубаво да съберем пари и да им пратим една телеграма. "Връщайте се вече". Стига толкова. Квото беше, беше.
3:0 служебно си е къде къде по - добър резултат. Дали сега другите отбори ще ни играят дефанзивно, след като най -слабите(освен нас де) в групата ни размазаха с голове, а в класирането нищо чудно головата разлика да е от значение?
Я стига с негативното мислене! Паднахме и какво като ги бием другите пак се класираме. Не забравяйте, че има още мачове. Не е задължително да падаме, пък и сега ще ни подценяват. Вчера ТВ-то ми можеше да полети през прозореца, но след един нездрав сън вече мисля позитивно. Ще ги размажем жабарите и дяволите!!!
<font color="blue">===офф топик===
По повод обявата:
Mr.TECHNO пиши ме централен защитник.
===офф топик===</font id="blue">
кого ше размажем бе, я бъдете реалисти
Колкото и да съм националист, просто нямаме отбор и това си е.
Докато има в България "Еврофутбол" просто забравете за национален отбор. Просто няма от къде да излязат класни играчи, а как и да има при такова първенство.
Абе хубава работа в крайна сметка, ама българска...
А като са толкова недоволни от съдията, защо поне някакво официално възражение не се пусна, не че ще промени нещо, но защо пък и за това да седят безучастни тия от БФС?