... и от купуване на коли от германия
иде реч за следното:
активно купуване на коли от http://autoscout24.de ,
Проблема е, че се изтърват, буквално със стотни, няколко коли за последните дни.
След едно проучване сред хората в Германия се оказа, че там имат развита система за информация за наличие на оферта, по предварително зададени критерии, за кола, като така са винаги с едни гърди пред нас за най-апетитните оферти. Ние имаме хора там, които стоят там на стенд-бай и чакат да им пратим адрес и телефон за да вземат колите, но те нямат време и не умеят да ползат подобен род хай тек известяване за офертите.
По наблюдения от там, известяването става по пейджър, като информацията, която получава е не само, че има такава кола, а направо номер, адрес, и информация за състоянието и парите за колата.
За жалост с немския не съм много навътре, основно хората, които се занимават с разговорите с хората, продаващи колите, се водят на доста слаб немско-англииски ..
молбата ми е следната, по скоро молбите,
моля, ако разбирате немски, отделете няколко минути да се регистрирате на сайта, и ако е възможно, потърсете опция за известяване по поща за информация за нови оферти
другата ми молба е, ако имате хора, занимаващи се с подобен род купуване на автомобили, то помолете ги да ви кажат от кои сайтове пазаруват, и дали имат подобен род услуга известяване за обява
предварително благодаря на всичко отзовали се