Такива са новините по ТВ. Казаха, че е потвърдено от МВнР.
;-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Такива са новините по ТВ. Казаха, че е потвърдено от МВнР.
;-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Едва ли можеше друго да се случи, след като ситуацията е толкова абсурдна, граничеща с неизпълнимост и безсилие.
Нямат грам мозък тия ливади.....
Ако се изтеглят съюзниците , ще настане масово клане!
Нещо като "Бесове на Достоевски:- всички измират!
Искам да има ответна реакция.......
Можеше, можеше...и още как!... Тиа животни си плачат за оръжие за масово изтребление!!!!
Да колят невинни хорица, които се мъчат да изкарат пари за насъщния...Големите юнаци - а като видят войници се крият в миши дупки...
Преди време руснаците се ослушаха, сега същата грешка се допуска и от американците...Лошо...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Нямат грам мозък тия ливади.....
Ако се изтеглят съюзниците , ще настане масово клане!
Нещо като "Бесове на Достоевски:- всички измират!
Искам да има ответна реакция.......
<div align="right">Originally posted by kafka*-*14/07/2004*:* 01:52:08</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Въпроса е за контрола върху петролните кладенци! - Ако тях ги нямаше, кьорав американски войник нямаше да има там.
Мир за душата на момчето!
Дано другите които смятат да печелят пари по подобен начин, си направят добре сметките.....[xx(]
Не сме добре дошли в Ирак, хора!!!
Не залагайте живота си на карта!!!
Въпреки тези и подобни призиви българинът доказва твърдоглавието си и продължава с рогата напред...
И в такъв момент ме хваща яд не на политическата ни гилдия, а на собственото ни слабоумие.
Не мога да разбера какво общо имат нашите шофьори с петролните кладенци...
Тази форма на война нещо не ми харесва , много е суха дипломацията и се оливат с клишета всички изказващи се!Войната с терора не трябва да е такава!?
Защо ли се чудя след като военните винаги са имали слабо въображение породено от глупав консерватизъм може би?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не сме добре дошли в Ирак, хора!!!
Не залагайте живота си на карта!!!
И в такъв момент ме хваща яд не на политическата ни гилдия, а на собственото ни слабоумие.
<div align="right">Originally posted by Profita - 14/07/2004 : 02:20:34</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е те тука си много права Profita, според сведения от вчера, ежедневно по 8 Автовоза преминават от България в Турция на път за Ирак, щото "сега било голяма далавера с вноса на коли".
И какво се оказа - че според проверката на документите, всичко с тия пътувания е наред. Виновни от фирмата превозвач няма. Според майката на един от заложниците, шефа му, като му се обадили да питат какво ще правят рекъл: Ами какво, имал е да пати.
Е, съжалявам много, но Човешка Алчнос + Човешка Глупост =Винаги води до отрицателни резултати.
Замислете се и за гледната точка на терористите, за тях ние чисто и просто сме окупатори, независимо как се опитват са се пишат 'омиротворители'.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Можеше, можеше...и още как!... Тиа животни си плачат за оръжие за масово изтребление!!!!
<div align="right">Originally posted by Ghost*-*14/07/2004*:* 01:59:32</div id="right">
Ghost, ами върви, бе! Какво чакаш?
Винаги съм смятал, че надъханите изтребители е редно да ходят на война !
Какво неочаквано имаше ? Мадрид проспахме ли го ?
И закакво нашият некадърен контингент седи още там? Нямаме един арестуван, барем да вдигнем глас да го разменим ! Седим, за да се подмазваме на съединените щати, полза от седенето - никаква, само загуби! Дълга няма да ни върнат, в бивша приятелска държава гледат на нас като врагове, дори може би като на предатели, даваме жертви и от войниците, и от цивилните, че и пари харчим отгоре на туй, а си плащаме и членството в "Алианса" с т.нар. членски внос. Еми всички много ревахме, че НАТО е верният път - сега е редно да си ходим по него! Там е по - лошо от война; всички мерки са добри.
Иди, виж какво е там и тогава коментирай. Недей гледа телевизия.
Осъждам тероризма. Осъждам окупацията. Осъждам издевателствата. Осъждам Геноцида.
Ама кел файда ? Някой чува ли ме ?
И сега да седим и да я обсъждаме тази тема, пак кел файда? Надъхваме се срещу арабите.
Утре по този път може да се надъхваме срещу сърбите.
После примерно срещу руснаците.
А накрая в нечии друг форум, някой може да почне да се надъхва и срещу нас.
Няма проблем - който иска може да ме плюе в несвяст, ама за съжаление това е истината. Само че хората бързо забравят.
@D3BEP ти още малко ще ги защитиш. Няма да подвиваме опашка пред боклука на планетата наречен ТЕРОРизъм. Каквото повикало, такова се обадило. Що не вземат като преди време пример от братушките и не гепат техни сънародници и ... R.I.P.
Това си е война, която няма да спре докато ги има [!]
Сороу, батка, апък точно на теб не вярваш, че ще ти промият мозъка така. Не ги защитавам. Обаче това са партизани и начинът им на действие е стандартен. Ако влезат във бой с българския контингент вероятно ще има много повече жертви и от двете страни и нищо чудно вместо да намалим контингента си да го увеличим.
Тероризъм. Де го тоя тероризъм? Преди тея войни нямаше никакви такива работи - само войната в Чечня. След тях започнаха ужасиите и организации, за които никой нищо не беше чувал, станаха световни, по - могъщи от всички правителства и контролират целия свят с тайната си структура. Да ти кажа, с колкото афганистанци съм приказвал, никой не знаеше де се е крил Осама... Може и да е бил в Тора Бора и нищо чудно вече да е погребан и заровен. Което няма да му попречи утре да пропълзи и под нашата граница например и да се свре в Съева Дупка!
Че тероризъм има, има. Обаче има и въпрос: кои са терористите ? Едните, другите или и двете ????
Кефят ме руснаците - ***** видякакво правят в чечня и каза
"камък върху камък да не остане в Грозни
и не остана
Това ми заприлича на "Картаген трябва да бъде разрушен"
и след 2 г. и седем дена той бил
Пак ми се обажда шизофренията - от една страна ми е жал и ме е яд, а от друга се питам - какво правят тези хора там? Знам, че са отишли за някой лев, ама точно там ли?
Малоумните абдахаляри няма какво да ги обсъждаме - *****и - що не отидат до американската база да си вземат заложници, а посягат на безащитни шофьори.
Нека просто почетем паметта на един загинал българин. Няма значение какви са били мотивите му да отиде там, явно е имал такива и преценката му е била тази. Но това не го прави по-малко наш сънародник и не мисля че е редно да стигаме до петрол и световна конспирация точно по този повод. Не забравяйте че той е обикновен работник отишъл да се прехранва и поел риска си, което го прави по-различен от отишлите там с оръжие.