афтор: (афтор съм щот съм афторитет, само детo не е сигурно в коя област!)
Незнам за другите ама аз си зех един Уиндоус XP пруфесионал първо защото съ смятам за пруфесионалист, което разбира се е твърде голема моя самозаблуда, но аз пък живея в свободна държава дет можеш да си мислиш каквот си искаш стига да не го казваш и второ Линоуксът ми е твърде труден понежи не съм твърде дубре с компутрите. Имам и Knoppix ама нещо хич не му разбирам иначе и той е много добър и много шарено се зарежда и още повече ме убеждава, че съм пруфесионалист като си седа и гледам как намира разни устройства и си зарежда разни драйвери се сразлични цветове и ме кефи се едно не Кнопикса ами аз ги намирам и тогава разбирам че тоя пич дето го е написал има глава на раменете, а не зеленчук като мене.
Затва си карам с ХР профешиоунъл и съ не боя. Ако е 2000 профешиоунъл също става, ама ХРто ми съ видя по *****уустойчиво и има "лоуд ласт гуд систем" или нещу таквоз което може да ми възстанови системата като я озяна, защото си права експерименти със разни настройки, понеже съм професиуналист, незнам дали го споменах вече. Само дет ми сменя когат си иска екранът за логването един път с по-така тоя модерния с китарата и после пък тоз стария като на 2000 иди го разбири що прай така ама как вика един приятел кяр без зян ни може. Хакирите разпраят, че тува ХРто било гулям придател и придавало де що намери на майкросуфт, на ЦРУ, на ФБРе (некои са на мнение че тази организация приследва дори пристъпници) и на други таквиз агенцийки за причакване и пречукване на враговете на чичу Сам.
извод: би керфол, фиш хав а бонс!
прогноза: кот и да прайш накрая пак ши тъ фанат.
RTFM - един приятел дето е ходил пу Штатите мъ светна, че туй било съвет да си читеш хелпът дето излиза като съ натисни бутонът хелп, ако нямаш бутон хелп може да натисниш Ф1 понякои път работи и тоз номер. Ако срещнити някъди подобнъ инструкция да знайти кво узнъчавъ. Не чи многу ми пумагъ де.
*нямам забилежки към мойта си пуезия и към прозата също