Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 26

Десет вида форумци

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    1,137
    #1

    Десет вида форумци

    На това попаднах докато преравях днес нет пространството. Свежарско е. По-търпеливите, убедена съм ще го прочетът. Освен това можете да си направите автоматична категоризация към кой тип спадате или по-смелите да си позволят да оприличат някой друг с по-долу изброените видове.



    Моля, без обиден подтекст, ако решите да категоризирате друг потребител Ще трия сол на главата на всеки, който допусне и в тази тема да се създаде интрига [}] Ако сте си забравили чувството за хумор в хладилника [], по добре се въздържете от коментар.



    <font size="1">Правописът търпи критики, затова не му отдавайте значение... </font id="size1">



    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Тип1



    Форумен стожер



    Форумения стожер е човек, на чийто рамене се крепи голяма част от форума. За него е върло прегрешение, ако в личния му профил са записани по-малко от 10.0 поста на ден. Стожерът държи на дълги, смислени и заинтиригуващи постове, но не подбира темите, в които да ги пусне. По този начин той съумява да разбуди интереса и да подкара интeлигентен спор дори в най-нафлудената тема.

    Стожерът има свои любими автори на теми, където се проявава по няколко пъти на ден. Той не пречи на никого – обикновено хората следят с интерес неговите прояви. Някои предпочитат да подминат поредния дълъг пост, но така автоматически подминават темата, тъй като тя неумолимо се е завъртяла около изкаванията му. Стожерът се радва, ако някой напише също толково дъдлг пост, колкото неговия и с професионален интерес следи киломеричните мнения на другите като него. Ето защо винаги е готов да поздрави някой , който го е изпреварил с дълогото постване. В крайна сметка за него е забавен форумът – и той се радва, ако и някой друг държи на същото.



    Тип 2



    Форумен свежар



    Този див ентусиаст е готов да ни сюрпризира винаги с постовете си. Учудващо е колко умело се справя със всичко – от създаването на нова тема до закачливото флудване тук и там. Неговият мироглед се крепи на раменете на най-свежите и оригинални идеи и той е способен да пренесе това във всяка буква от своя пост – от заглавието й до веселяшкия му подпис. Форумният свежар може да не е човекът с най-умните изказвания във форума, но е любимец на всички, защото е способен да разнообрази тягостаната атмосфера, създадена от затормозените с лични и световни проблеми съзнания на потребителите. Той има неуморима енергия да намира интересни текстчета, шегички и бисери из интернет и да ги пейства хаотично из секциите на форума, без да се страхува, че някоя от темите му може да се окаже “преместена” от чевръстите ръце на админа. Ако случайно някой реши да оплюе свжарчето, че се занимава с глупости и поства само клишета или чужди смешки, най-много да се сблъска с пълен непукизъм от страна на разглеждания сега субект или да срещне неудобрението на поразсмялите се потребители, които съвсем изненадващо и неангажиращо са прекали няколко минутки, забавлявайки се с наистина добре измислени и събрани смешки.



    Тип 3



    Форумен пропадняк



    Този тип герой е едно от временните явления във форума, Той идва тук, за да се изкара непоравим пропадняк – било то наркоман, пияница, напушалка, самоубиец, недисциплиниран ученик или всичко това наведнъж. Всеки негов пост се върти около това колко скандално за обществтото е поведението му и колко много се горедее той от себе си. Подписът и аватара са задължителна част от арсенала на пропадняка – я някое листенце марихуана, я някоя спринцофка и някое клише като “легализирайте тревата” целят да ни убедят, че той мисли само за това колко добре му е “от другата страна” и как точно да осъществи понататъшното си пропадане. Често се оказва обаче, че зад страховития образ на заклеймения социално и институционално продадняк се крие някой, които туко ще е получил първото си мъмрене от класния ръководител за допуснати над 5 неизвинени отсъствия, или пък някой, който е изпушил един коз и се чуди кое му е толкова якото, след като не го е хванало или пък наказан от родителите си индивид, след като се е прибрал плетящ крака след детската дискотека от 6 до 8. Както и да стоят нещата, неговата цел е една: форумен отзвук от демонстриарното поведение, без значение дали това ще е отвращение, неудобрение или съчувствие. Неприятен за форумният пропадняк е моментът, когато разбира, че имиджът му се е поизтъркал след около 2 седмици непрекъснато лансиране на тезата “тревата ще спаси света” примерно и той решава да си дигне тихомълком чуковете и да се отдаде на размисъл някъде в реалното пространоство, където не е толкова престижно да си изпаднал тип.



    Тип 4



    Just a girl



    Момичето във форум за компютри е нещо като..... ъъъъъъ.... първото сравнение което ми идва е мъж, който ходи на школа по модерни танци, заобикоен от сума ти жени. И така – женското присъсвие е достатъчно, за да спечели вниманието на всички и да накара всеки да прочете какво е написала представителката на нежния пол в поредното си дълбокомислено изказване. Това, което я изстрелва моментално на върха е, че по темите й се зарибяват много хора, които искат да спечелят вниманието и добронамереността й. Момчетата от фоума се радват винаги на женското аватарче до някой пост и не могат да спрат да се опитват да си предсавят дали създанието, което се крие зад него е толкова красиво, колкото и самата картинка, която потребителката е подпбрала с вродения си естетически усет. Достатъчно е само момичето да се задържи повече от месец на хоризонта, за да спечели тирма-четрима верни фенове, които да попиват като чисто нов blue magic mop изприказваното от нея. Обикновено обаче място има за една обща фаворитка, а другите момичета са принудени да седят скрити в сянката й... което скоро ги демотивира да постват често във форума и така той се сдобива със своята абсолютна кралица. Когато обаче тя се измори от отговорностите на кралския й пост и от цялото й оказано внание и царствено напусне покоите си, форумът задълго остава без женско присъствие и момчетата настървено дебнат момента, в който нянадейно ще се появи следващото момиче, което да издигнат като своя кралица.



    Тип 5



    Ветаранът



    Когато форомът понатрупа годинки се откорояват и потребителите, останали въпреки непостяността на ветровете на промяната, духали пред годините... и така ... това са потребителите, около които има някава загадъчна аура, и които ако преодолят мързела и ленността си, които са натрупани от многогодишното киснене във форума, постват мнение, пълно с много мъдрост и истина. И въпреки, че говорят сякаш са видели вече всичко, много потребители държат на тяхното мнение и го уважават. Ветераните винаги могат да изненадат околните с нещо неочаквано свежарско или много умно, а много рядко ще видим някой от тях да се изкаже неуместно или да сдуха някоя тема с безсмислен пост. Ветараните са по склонни да отбягват и пренебрегват глупостта на другите потребители, отколкото да я критикуват и само в екстремни ситуации биха се решили да понатупат някой с тъпата страна на нащърбения си меч, видял какви ли не велики форумни битки. Интересът около тях се крепи до известа степен на любопитсвото колко ли още ще издържат преди да горхнат съвсем. Ето защо всеки път когато някой от тях влезне във виртуалното пространство, всички други притаяват дъх, за да могат да засекат дори и най-леките признаци на болест, лудост или умора у ветерана. Но ветераните от своя страна са твърдо решени да докажат на какво са спосбни и не се отказват лесно от престижното място, което според тях са извоювали заслужено.



    Тип 6



    Мъдрият арбитър



    За арбитрите не може да се каже много, защото те самите не говорят много за себе си,. Това което обичат да правят е да гледат и да преценяват. Често могат да бъдат забелязани онлайн, но постове от тях може да няма с цели седмици. Ако все пак се решат да се изкажат, то обикновено е , за да дадат някаква оценка на някое мнение, която по скоро ще прилича на телеграма, отколкото на нормален пост или ще се намесят, за да поправят някоя неточност в нечии думи отново с 1 или 2 редчета... макар и да се проявават рядко, тях винаги ги има и никой не се радва да види свои думи цитирани в техен пост и безмислостно оценени и/или коригирани. Арбитирте се делят на 2 вида – такива, които са дошли с идеята да вършат тази функция и го правят от първия си пост във форума и такива, на които постването им е писнало, но интересът към форума у тях не умира и затова задълбочено четат всичко, което се появава по секциите и от време на време се изказват кратко и компетенто... може би за да са сигурни, че няма да ги забравят .. макар и да не са по дългите изказвания, когато решат да напрвят такова, арбитрите просто нямат равни. Ето защо и мненията им са уважани и тяхната мъдрост се приема с разбиране.



    Тип 7



    Бунтарът



    Форумът привлича млади хора с много жар, енергия и най-вече кипящи хурмони. От там следва, че някои от тях ше бъдат запленеи от красивата революционна идея да свалят админа от поста му за доброто на всички. И така – бунатрът приема присърце задачата да орони неоспорения авторитет на админа, най-често използвайки теми и подписи, които задължително открито ще заявят първичен сексуален интерес към майката на админа и ще засегнат въпроса за сексуалната ориентация и предпочиатания на админа, койото ще се окаже забъркан в разни содомии и фетишизми...и колкото и далеч от истината да е всичко това, то си е чиста жълта сензация и задължително влачи след себе си обществения отзвук... нещата с бунтарчетата се развиавт по един и същи начин... всяко едно става жертва на изпитаната формула на заклюването, затриването и банването ... не че заслужава нещо друго в крайна сметка.. само 1 седмица е достатъчна, за да може и последния пост “защо ме баннаха” да падне от първа страница, тъй като на всички рано или късно става ясно защо са баннали бунтара– еми така е – родителите не му дават да псува вкъщи, админа не му дава да псува във форума – това е положението.



    Има и друг тип бунтари, които са по коварни от пъвите... те са нещо като скрити лимонки, така да се каже.Те се имплантират във форумното общество и си изгражат авотритет. Тяхната агресия се активира като бомба със закъснител.... може да измине цяла година преди да се прояват като горноописаните инидивиди. Но оттам нататък те не са способни на поднесат нещо различно от обикнвените бунтари.. единсвеното по-интересно е, че може да си си спечелили 2-3 лоялни поддръжници и така патакламата да стане по колоритна и интригуваща. Но накарая, независимо за какъв период, те са обречени да бъдат анихилирани чрез гореспоменатата изпитана формула.



    Тип 8



    Черната овца



    Обикновено черна овца става някой, който търси бърз успех и популярност във форума. Той е готов на всичко, за да го постигне. Да се заяаде с някой от по-старите членове, да изкопира 10 теми за един ден, да напише за 2 часа най-тъпия разказ, да посте някоя “интересна” порнокартинка във форума и обикновено успява да свърши всичко това за отрицателно време. Оттам нататък си навлича на главата неудобрението на всички и се вкарва в най-неприятния филм на света – този на “нежелания обратен ефект”. И така – черната овца, която недоумява с какво точно е залужила всеобщото презрение, предпиема различни маневри, коя от коя по-неуспешна и неуместна. Тя се опитва да спечели вниманието на някой от най-известните потребители, да постне някаква нечувана тема (обикновено поства нечувана глупост), да съчини някое невероятно стихотворение .... Предпоследна фаза, преди пълния й крах, е когато черната овца решава, че пробелмът е навсякъде другаде, но не и в нея и затова преприема стъпки като спамване на мейл-адресите на най-яростните й критици и отчаяни опити за оронване на авторитета им... когато за пореден път се сблъсква с всеобщ присмех, черната овца разбира жесоката истина за своята негодност и напуска форума... лошото е, че обикновено черните овци не са виновни, че са такива, но въпреки това са принудени да търпят жестоки психически последци от пребиваването си във форума и да си докарват дълбоки депресии само при мисълта за него.



    Тип 9



    Девиантът



    Де що става по форума, ще има някой, който да изкаже мнение, противположно на общественото. Той е убеден, че другите са заслепени и се стреми едновремено да скандализира и да вкара в правия път заблудените според него потребители. Обикновено всеки негов пост почва с “не мога да разбера как вие всички си мислите, че.... , след като...” и оттам насетне следва едно дълга и подробна аргументаци на мнението му, която изглежда просто непорбиваема. Девинатът съзнава социалното си място и го свървза със задачата да извади от невидението всеки, дръзнал да изрази различаващо се от неговото мнение ( а това в повачето случаи буквално си е "всеки"). Макар понякога песимизмът и мрачните му изказвания да писват, девинатът е обичан и уважаван потребител, който се радва на интерес и дори страхопочитание към загърната си в черни краски особа. Той е готов винаги да ни шокира с някоя своя проява от реалния живот и да ни поднесе действителността като низ от страдание, лицемерие и нещастия. Но в това той влага много финез и галантност и колкото повече време прекарва във форума, толкова по-малко са откритие му нападки срещу отедлни членове и толкова повече са генералните му заключения ... а понякога другите членове остават приятно изненадани от негови изказвания като “може би донякъде съм като вас” ... въпреки , че той предпочита варианта “вие сте като мен”.



    Тип 10



    Безличникът



    Малко може да се говори за този тип потребители – те просто не могат да направят нищо – от самото начало до самия си край – това са тези, които просто не печелят никаво обшествено мнение – обикновено те сами осъзнават безлчността си и затова се стараят да я прикирят с бутафорни изрази като “ламерска изцепка” и “за какво е тая тема” ... все по-рядко се случва някой да им обърне внимание и затова просто те изчезват в нищото, каквото са били за другите потребители. Това, което дразни е, че могат да се задържат прекалено дълго, преди да осъзнаят колко са отекчителни.... но пък честите им появи са научили другите потребители как да накарат и костенурка да им завиди за търпеливостта. Може би не вярвате колко много са били? Ами просто не сте ги запомнили всичките – отворете списъка с портебителите и вижте колко точно хора има с постове м/у 200 и 400, за които просто нямате конkретен спомен </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">


  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    86
    #2

    Десет вида форумци

    Да, за форумите на Датата и Дир.бг може и да са валидни тези 10 типа, но не и за нашият! Или поне трябва солидна корекция ...

  4. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    1,137
    #3

    Десет вида форумци

    Общовалидността я изключваме в случая. Корекция безспорно може да понесе текстът, но че си нямаме такива индивиди [] (в положителния смисъл на думата) в Сетком - определено грешиш.

  5. Gadget
    Guest
    #4

    Десет вида форумци

    За Setcom потребителите са както следва:



    Тип 1: 2-3ма

    Тип 2: 2-3ма

    Тип 3: -

    Тип 4: 3-4

    Тип 5: 2-3

    Тип 6: 5-16

    Тип 7: 1 (RIP)

    Тип 8: 2-3 (RIP)

    Тип 9: 1

    Тип 10: 100-500



    Някои претърпяват метаморфози, други попадат в няколко категории едновременно. Но като цяло типовете са правилно разделени на групи, макар и не с точно такива описания. Опитите явно да бъдат публикувани имената на отделни типове от форума ще бъдат обречени на провал

  6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #5

    Десет вида форумци

    Бахти Аз се открих поне във три - четири типа от описаните потребители.

    Като поведение. Като цели никъде не се открих

    Еми... Значи съм потребител "+ + +" [:D]

    Жалко, че според мен тея типове потребители не се срещат почти никъде в чист вид. Защо пък не? Щеше да има абсолютно свежи и чисти взаимоотношения, без излишна сложност.....

    Edit:

    <font color="orange">Закачливо</font id="orange">

    У-у-у... Гаджет [] Кой е под точка 9 бре, човеко []

    И точка 7 възбужда моят интерес [:D]

  7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    1,053
    #6

    Десет вида форумци

    айде де не я правя read only... [!]

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,019
    #7

    Десет вида форумци

    ей аз очаквах да видя и тука 10 вида форумци както в приказката за 10 вида хора: разБИРАщи и неразБИРАщи от двойчни числа

  10. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #8

    Десет вида форумци

    Айде поредната тема, която започна да се изражда в мнения от типа:



    <font color="orange">"Ау шефе, ама да ти кажа, твоите крака най-хубаво миришат"</font id="orange">



    Накрая ще пророним и две три сълзи от умиление.

  11. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    1,137
    #9

    Десет вида форумци

    Ще видиш ти точна класификация [}]



    <font color="orange">Gadget EDIT: Sorry, предупредих по-горе </font id="orange">



    С уговорката, че изписаните имена не съвпадат пълно на описанията. То не може иначе... определила съм ги "едно към гьотере".

    И ако някой ми иска обяснение защо мисля така... - Ми не знам, просто така мисля []

    Ако друг се почувства обиден или неправилно класифициран, моля да ми се обади на тел. 0899 000000 Ще му уредя среща с адвокатът ми []


  12. Gadget
    Guest
    #10

    Десет вида форумци

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мхехех, Profita- много точна класификация си направила



    <div align="right">Originally posted by DeathKnight - 28/07/2004 : 16:20:48</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Поправи се!!! Класацията не е от Profita...



    BTW следващата на Profita e вярна до 60%...

    Махам я, за да няма обидени и неправилно поставени или пропуснати с цел темата да не се превръща в боза и да има въпроси и коментари от рода на "Защо съм в тази категория, а не в онази? или "Мен сте ме пропуснали..." или "Това не е вярно. Аз не съм такъв. Повече няма да пиша в този форум" и т.н.



    НЕ РАЗРУШАВАЙТЕ ПОСТРОЕНОТО!!!



    Коментирайте профилите, но не индивидуални участници.

  13. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #11

    Десет вида форумци

    Класификацията според мен е доста точна. Тоя, дето я е правил е добър психолог и доста е висял из форумите[:D] Едва ли някой обаче може да се впише само в една категория - човешката личност е многостранна и изменчива.

    Подкрепям Гаро нещата да не се персонифицират, за да не стане като в една предишна тема - "Оплюй (напудри) преждеговорившия"[8D]

  14.  
     
  15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #12

    Десет вида форумци

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Освен това можете да си направите автоматична категоризация към кой тип спадате или <u>по-смелите да си позволят да оприличат някой друг с по-долу изброените видове.</u>



    <font color="red">Администратори и Модератори</font id="red"> Ако сте си забравили чувството за хумор в хладилника [], по добре се въздържете от коментар.



    <div align="right">Originally posted by Profita*и <font color="red">малко</font id="red"> добавено от Malone</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    От 32 години имам способност да чета и разбирам написаното на български.

    Не схващам кое от изказванията [имах възможност да прочета някои от изтритите] е offtopic [вж. цитата] или обидно.

    Голяма надпревара за изтриване на постове. Явно някой от модераторите се е почувствал засегнат от това, че не е описан като един от The Setcom's Mega Mighty Heroes.



    Какво обидно имаше в постовете дотук?!

    Да кажем, Профита ме е класифицирала като девиантен тип.

    Обикновено така се класифицират хората с отклонения, и то обикновено с психически такива или с противообществени прояви, ако можем да наречем форума Setcom общество.

    Това не е описанието, което най-много ми допада, но не ми е и минавало през ума да се сърдя или обиждам за нещо. Явно в нейните очи изглеждам такъв.

    Още повече, ако квалификацията е подкрепена и с конкретни факти.



    Мисълта ми е:

    Умните хора си правят изводи от забележките, относно това как се държат или действат. Ако получаваш само хвалби, накрая ще се превърнеш в посмешище. И ще е много болезнено, когато някой възкликне "Царят е гол". В този смисъл забележките са полезни. Особено, когато са направени от приятели.

    Pat написа нещо в този смисъл по-горе, но никой не обърна внимание на забележката.



    Така че, намесата на <font color="red">Gadget</font id="red">, <font color="red">Dockera</font id="red">, <font color="green">Kayso</font id="green"> & <font color="green">Sunny</font id="green"> малко ... увисва във въздуха, особено като се отчете и факта, че в темата нямаше и най-малка следа от напрежение.

    Странно е защо се намесвате в определени теми и то накуп, а други оставяте да се създават и превръщат в супер говорилня на тъпотии, а и на обиди, все едно не съществуват. Slero знае за какво става дума. По съвсем друг повод разговаряхме вчера с него по този въпрос.



    <font color="red">Забележка:

    Не приемайте поста ми, като девиантна проява, съгласно описанието на този тип "форумец" по-горе. Никого в нищо не искам да убеждавам. Просто изказвам мнението си. Който иска да го приеме, който иска не.</font id="red">

    А ако някой едновременно може и смята за нужно, да... <font color="orange">"use the power"</font id="orange">

  16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    1,053
    #13

    Десет вида форумци

    "имах възможност да прочета някои" - но не всички...

    "темата нямаше и най-малка следа от напрежение" - имаше, имаше - успешно парирано в зарадош...



    сега пак ли ще следват 10 поста, кой, как и защо...

  17. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #14

    Десет вида форумци

    Поне от мен няма да има, темата тотално се обезмисли по ред причини, които посочих.

    "Някои" съм написал в израз на пословичната ми емблематична скромност Доко.

    А бъди сигурен, че съм прочел всички. Поне до 17.30 снощи и от 09.00 тази сутрин. Темата ми беше интересна и F5-вах постоянно.

    И нямаше нищо персонално обидно.

    Това, че на някой не му харесва да му се посочват евентуалните недостатъци, не прави темата порочна.

    Както вече написах по горе ...

    <font color="orange">"Умните хора си правят изводи от забележките ..."</font id="orange">

    Останалите няма да ги квалифицирам ...

    И понеже някой неумен четял темата, дай да я окастрим ...

    Но спирам с коментарите. Както и да е.



    И понеже се цитирам сам себе си, а и за да стане малко по-весело, сещам се за думите на Кембъла ...



    <font color="orange">"Когато цитираш сам себе си има две възможности. Или си класик или имаш нужда от психиатър ..."</font id="orange">



    Дали не съм класик ...?!

    [Oops!]

    []

  18. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Мнения
    2,793
    #15

    Десет вида форумци

    Не съм имал възможност да прочета въпросните мнения (тези, в които един или друг участник е бил причислен към даден тип), но за мен темата е ценна. Най-малкото за да се опитам сам да се охарактеризирам към коя категория спадам, и да прочета слабите й черти - естествено, за да се опитам да ги преодолея. В този смисъл, би ми било интересно да разбера и как останалите ме преценяват. Така че не бих се сърдил или засегнал, ако видя името си в темата и съответно - групата към която един или друг участник ме е причислил.



    Стана ясно, че подобни публикации са нежелателни от гледна точка на възможността за възникване на конфликтни ситуации (нещо, което не е изключено - има различни участници, някой може и да се засегне).



    Ето защо, ако някой вече е причислил моята скромна персона към някоя от изброените групи, нека ми пусне РМ с мнението си - предварително казвам, че ми е интересно към коя категория спадам, според вас, и няма да се обидя, каквото и да ми пишете.



    Естествено, аз си имам мнение - да видим доколко то ще съвпадне с вашето [:D]



    [joke]Ей-ей... ама един по един... не се блъскайте [8D][/joke]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Десет въпроса
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 13
    Последно: 20-06-12, 12:23
  2. Помощ за климатиците ми, с два вида конвектори????
    От mga1981 във форум Електрическо отопление
    Отговори: 3
    Последно: 14-01-12, 11:48
  3. Съвет за вида отопление
    От Ralitsa във форум Електрическо отопление
    Отговори: 26
    Последно: 02-07-09, 15:17
  4. SetCom форумци - среща live?
    От Domin във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 09-06-01, 14:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе