Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 36

Каква мишка ползвате?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Каква мишка ползвате?

"Lud na shareno se radva" -

hi, hi....

(podlojki, opakovki)

hi, hi.....

Taka praviat oborot nikoi...opakovat v podhodiashta (sharena) kutiika...i...

A be Lord, predi 3 god si hodil prav pod masata...za kva podlojka govorish?

Za bebeshko stolche li?

C++

<center></center>

<center>http://www.UniBG.org</center>

<center><font color=blue>#whistler</center></font id=blue>

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Каква мишка ползвате?

Що не си гледаш работата бе. Хич не ми пука на колко си години, ако ще и на 50 да си пак може да си тъп като тиква.

<font color=red>EVIL DRIVES THIS WORLD</font id=red>

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Каква мишка ползвате?

За rozovata pantera: само подложки съм виждал в Office 1. Иначе на мен ми подариха точно това, което търсиш. Ако си от София, можем да се споразумеем за няклаква цена, мен лично подложката за китката ме вбесява.

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Каква мишка ползвате?

Ahaa, znachi izpolzvame obidni dumichki veche -

(beden rechnik, kvo da se pravi)

Ami az se grija "bashtinski" za tebe. Niakoi den shte si mi blagodaren, che sam te vazpital da ne varshish gluposti.

C++

http://www.UniBG.org

<font color=blue>#longhorn</font id=blue>

6. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Каква мишка ползвате?

Направи си син ако можеш и му се радвай. Немам кво повече да ти кажа, може да се прегледаш при психолог.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Каква мишка ползвате?

Lamia, ot Sofia sum. Niamam pari za xtri v momenta.. osven, ako ne kajesh mnogo tunka cena.. ili puk niakva naturalna razmiana :-), 3M li e?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Каква мишка ползвате?

Kvo da mi kajesh? Kakav lekar bre?!?!?!

Nali az sam doktor??!?! Ti si lud za vrazvane, ha, ha, ha....

Vijdate li kakvo stava kogato ne se uchi dostatachno? Choveka niama kvo da kaje...

Kazvam vi az da chetete povehce, ama ne...

Sina mi Lorde, znae poveche ot tebe za kompiutrite i za jivota, ta niama kak da rasi prostotii kato tebe.

Tam v Burgas, niamate li gimnazia pone?

Do kolkoto si spomniam ima niakolko, i to s dobri prepodavateli...

Imahse edno gaje ot tam...eeeehhh...., no tova e tema za raziskvane na sreshti na Setcom...

Ti kvo si pravil sled 8mi klas? Ne si li uchil poveche? E, ako ne si jalko, sigurno e imalo osnovatelni prichini za tova.

Tuka sme i za atova, da vazpitavame i ucim nevejite na dobro, i losho, da mogat utre kogato se gmurnat v moreto na jivota, da ne se chuvstvat kato korabokrushenci...

(kato Lord v forum na Setcom)

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><

Aide che mnogo dalgo stana...she triabva avtorski prava za piublikaciata da si zashtitavam...

C++

10. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Каква мишка ползвате?

Що не вземеш назаем малко житейски опит от сина си? Нямам кво да кажа, така ли? Имам много работи да ти кажа, обаче както виждаш тук става въпрос за мишки. Ако не си глупав би трябвало да си забелязал, че ти си първия, отклонил се от темата на разговор. Ако имаш да избиваш комплекси, си намери някое друго място.

Учил съм след 8 клас, колкото и това да те учудва. Макар че можеше и да не уча, защото всичко което научих след тва си го знаех вече. Не знам само откъде ти идва арогантността и нахалството. Казваш добри думи за твоя син. Замислял ли си се дали ти си бащата... с такова умано дете от такъв *****.

<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>

Tuka sme i za atova, da vazpitavame i ucim nevejite na dobro, i losho, da mogat utre kogato se gmurnat v moreto na jivota, da ne se chuvstvat kato korabokrushenci...

<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>

Освен странния словоред на изречението ти, който няма да коментирам, мога да кажа, че си си збъркал професията. Що не вземеш да станеш някой пастор. Или нещо подобно...

"Да учим невежите на добро..." - би ли ми дал смислено определение на невежа личност (ще ти помогна малко - погледни в огледалото). А би ли ми дал смислено определение за добро???

Предполагам че няма да можеш...

Виж сега какво; участник съм в група по дебати, която никога не е губила дебат. Имам отличия и грамоти за това. Най-малкото нещо, за което трябва да си мислиш, е че простотиите ти са ми интересни, или още по-малко полезни, а съвсем най-малко забавни. Освен това не ги намирам на подходящите места...

Така че би ли престанал???????????????????

PS. Надявам се, че този път си намерил поста за изчерпаелен, да не кажеш пак, че ми липсва слово...

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Каква мишка ползвате?

Ha, kato gledam svetkavichnia ti otgovor, znachi si chakal s netarpenie da poluchish porednata doza debat. Pochvash da se pristrastiavash...

Taia tvoita grupa, za debati, tochno kakvo predstavliava? Anonimni alkoholici? Mladi drusari? Kakvo ne ste gubili? Butilka vodka v kalta li?

Ia obiasni, moje da doida da se vkliucha i az kam tebe. Pa moje i da poznavam doktora deto vi sabira parite i vi dava da lejite na kushetki, dokato si razkazvate pianskite videnia? She govoria s nego da vi namali taksite -

C++

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Каква мишка ползвате?

Prestavam, Lorde

Amin

C++

13. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Каква мишка ползвате?

Всъщност играх около 3 часа и влязох да си проверя пощата. Погледнах и във форума и видиах какво си изср**.

В интерес на истината твоят отговор дойде много бързо.

Лаконичното ти отношение към алкохолиците и друсарите също не е за подминаване. Познавам наркомани далеч по-интелигенни от тебе, с които събеседстването е истинско удоволствие. И то не разговори от типа "тая дрога от къде я взе" или "да знаеш как съ надрусахме с Венци" или "Митака донесе марков бърбън от Гърция", а съвсем нормални на тема религия, отношения към малцинствата, политика...

Нещо което на тебе не ти се отдава (разговора де).

И на професионален психиатър съм бил, по настояване на учителката ми по литература. Тя е по-дебилеста и от тебе, и един път заяви с пяна на устата, че съм напълно откачен. И за да и докажа противното отидох на прихиатър. Нищо ми няма, виж ти...

Относно кандидатурата ти за отбора, изискванията са отличен успех по български език, литература, философия, етика и история. Освен това няма да е лошо да минеш през логопед, да ти прегледа говора, че като те гледам кви ми ги пишеш... Освен това всички сме минали през спецялен курс, където ни учеха да говорим като сноби - разни метафори които като ги кажеш на някой те гледа като ударен с тесла. Ех спомени спомени...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Каква мишка ползвате?

Добре, и аз!

Къв амин бе?

Админ!

16. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Каква мишка ползвате?

-)))

Ha, ha, ha....

aaaa..., super, Lorde, kazah ti che prestavam, ama sled poslednia ti post, napravo me zasarbiavat rachichkite...

Ama veche sam kazal...

Ako iskash da otvoria edna tema specialno po sluchaia - "drR0ss vs Lord of evil" ?

Shototo kato gledam, ne sam parvia koito ti kazva che ne si dobre-

Ne e admin, ami AMIN bre-

C++

17. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Каква мишка ползвате?

Аз да не съм някоя машинописка бе? Моя пост е 4 мин. след твоя. Долу горе толкова са ми трябвали, при условието че чатих и по ICQ-то в това време. Когато се постна видях, че си постнал, че се "отказаваш", и аз казах добре!

Но ето че ти само си търсиш повод за дракане!

И шегата за АМИН-а не си схванал явно. Ама айде, от мен да мине, да приключваме с чата, все пак тва е форум!

18. Member
    Тук е от
    Mar 2001

Каква мишка ползвате?

От къде тръгнахте - до къде стигнахте...

Вие ще се изтрепете за едните шарени кутийки бе!

Peace and prosperity!

<font color=red>Dominator</font id=red>

dominator@mail.bg

ICQ#109217561

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 05-08-09, 23:43
  2. Коя операционна система ползвате?
    От nocToRHHo 3JIo във форум Анкети
    Отговори: 38
    Последно: 29-01-07, 12:41
  3. Какъв DC++ клиент ползвате???
    От ManiMani във форум Анкети
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:50
  4. Каква OS ползвате ?
    От g_ishkitiev във форум Анкети
    Отговори: 10
    Последно: 03-06-04, 17:43
  5. Каква записвачка ползвате?
    От ru-boy във форум Анкети
    Отговори: 64
    Последно: 14-05-04, 19:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе