Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 58

Сексуален тормоз

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2004

Сексуален тормоз

Пък в нашия офис сме само жени [Oops!] 10 тина.. Един мъж за тормоз дет се вика няма [}]

2.  

3. Gadget
    Guest

Сексуален тормоз

Да ти имам проблема, тормоз било това... глупости... ей такива как ги слагам на мястото... хем ще търчи по теб... хем работа ще ти върши... хем ще остане задоволена без да я докосваш. И вълка сит, и агнето цяло

4. silverfox
    Guest

Сексуален тормоз

@Duhche - Ей т`ва ми е мечтата - да работя в такъв офис. За съжаление ние сме 300:10 [V]

5. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Сексуален тормоз

Двете нови думи в Българския език са мутробарок и путкопоток! Ако някой ден се полея с бензин и си драсна клечката, тоще е заради втората[}]

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Сексуален тормоз

А бе ако искате ме смятайте за мазохист, ама аз ей за такъв тормоз си мечтая......ама то ....Господ на бодлива крава - рога не дава!

7. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Сексуален тормоз

Мда... положението май е опряло до кокала. В такъв случай, Петров, въпреки че не съм напълно сигурна дали влагаш сериозност в думите си или си правиш т***к (пардон - майтап) с нас ще си позволя да ти издам една женска тайна.

Знаеш, жената е необходимо зло. Жената е елексир за мъжкото око. Пак жената притежава най-силното оръжие за манипулиране на мъжкото съзнание (горкото то). И отново тя - жената умее да използва всичките си предимства срещу вас невинните мъжки създания с една единствена цел - да постигне наумилото си.

Та в същия ред на мисли, оръжия и голи страсти, стигаме до извода, че с поведението си те се опитват да ви манипулират. Сексът за тях е вид оръжие, а за вас необходимост. Имайки предвид, че една жена и стига само да те накара да я пожелаеш - то ти си вързан човече. Пленен. Работоспособността ти намалява, а от там и продуктивността на работното място. Затова ти имаш пълното право да протестираш, но най ефикасното според мен е направо да преминеш към контра атака.

Удрял ли си някога пръста на крака си в камък? След което се нараняваш, дори по-сериозно от първия път, удряйки камъка нарочно. Камъкът остава безмълвен. Той не може да ти каже как е станало това. Той няма да отговори, независимо колко дълго викаш, крещиш и удряш по него. Колкото по безмълвен стой, толкова по-разгневен ставаш ти.

Можеш да използваш тактиката на камъка върху обекта, който ти отправя предизвикателството. Трябва просто да го игнорираш. Не казвай нито дума. Не обръщай внимание на нейните/ техните манипулативни сигнали и бръщолевене. Колкото по-спокоен си ти, толкова по-ядосана ще бъде тя. Поддържай тази роля и тя в крайна сметка ще се откаже и ще те остави на мира.

Та по повод на танците... Не ме заблуждавай, Петров, че не си пуснал въдицата, дори с някоя мъничка стръв. Тези случайни СМС си ние ги знаем. Някоя бегла усмивка, някое леко подмятане, някой друг комплимент - и ето ти жертвата клъвнала. После иди та обяснявай на съпругата - ама аз такова... не знам защо ме безпокои тази жена... невинен съм и т.н. Коварни сме жените, признавам. Затова много внимавайте със сладките думи и беглите погледи. После оправданията от рода - сексуален тормоз, няма да звучат много на място.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Сексуален тормоз

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това честно казано не го очаквах от вас..уж сте интелигентни хора

...

И пак казвам,вместо да срещнма съчувствие виждам подигравки....и аз ви смятам за приятели....

<div align="right">Originally posted by DPetrov*-*29/09/2004*:* 22:04:35</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

DPetrov, ще ти отговоря само с една поговорка, опитай се да й направиш литературна дисекция и ще разбереш не само мен, но и всички тук:

"На чужд гръб и сто тояги са малко..." []

И стига си мрънкал, утре няма да има кьорава жена покрай тебе и ще те питам тогава дали само за работа си мислиш... :-)

10. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Сексуален тормоз

Е то в такива офиси без жени, мъжете са с прозрачни блузки А тия са в пъти по-досадни...

Комшийката ми работи в такъв офис, шефа бил с мека китка. Подбирал си ги все изтънчени естети с изящна словестност и само се гъзят по диваните в офиса им. Вика, идва ми да хвана една тояга и да ги запукам

11. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Сексуален тормоз

Реших да взема и аз отношение по този въпрос, понеже от известно време и аз спадам към семейните мъжете

Наистина мисля че DPetrov малко прекалаява в поста си, но от друга страна в известен смисъл има право. Някои жени са са направо Фатални, интригантки и мъчещи се с всяко средство да се докопат до мъжа който са си набелязали. Това са МНОГО ОПАСНИ ЕКЗЕМПЛЯРИ ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ. Те развалят семейства даже!!

Може да се окаже даже в един момент, че всички в слъжбата знаят 4е си спал с някоя колежка, а ти хал хабер да си нямаш...........И в следващия момент ето ти един семеен скандал с неясен край.

Затова---женени мъже отваряйте си очите на четири с палавите колежки )

А иначе предполагам, че всеки мъж няма нищо против да работи с красиви жени около себе се, само това да си остава в рамките на колегиалните отношения.

А ако не е женен, вече въпрос на собствен избор : Тва е приятели!!!

Към Profita: Не ми ги разправяй тези работи за пуснатата въдица, това че си се усмихнал на колежка в работата или "на танци" не значи, че трябва да ти звъни в къщи, да ти праща СМС-и и да те тормози, при положение че в службата е ясно кой е женен и кой свободен. Говоря за най-често срещания случей.

Вече, ако мъжа си го проси, ситуацията няма да я коментирам, но мисля че случаяа на DPetrov не е такъв!!

Хайде със здраве!!!

12. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Сексуален тормоз

Velev, за най-често срещания случай съм съгласна. Никоя уважаваща себе си жена не би дръзнала да притеснява свой женен колега по което и да било време, само защото са били за няколко минути насаме, танцували са или са си разменили две думи.

Съвсем безпристрастно погледнато, нека не забравяме ролята и на мъжа. Всяка жена си има определен праг на допустимост. Ако еветуално мъжът, дори по невнимание наруши този праг, то вече действията на жената може да са по дръзки, съответно виновните са двама.

13. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Сексуален тормоз

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Всяка жена си има определен праг на допустимост. Ако еветуално мъжът, дори по невнимание наруши този праг, то вече действията на жената може да са по дръзки, съответно виновните са двама.

<div align="right">Originally posted by Profita*-*30/09/2004*:* 09:05:20</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

За такива случай една моя бивша хазяйка казваше:

"Лев да се закачиш, два да се откачиш"[:D]

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Сексуален тормоз

Я стига сте се жалвали! Винаги си е друго, когато има красиви нежни създания наоколо, които да разведряват обстановката. А това, че ходели с прозрачни дрешки - какво толкова, писне му на човек да работи и вземе, че вдигне поглед да пооплакне окото. И не е чак задължително да си мисли "леле, тази, ако ми падне, какво може да й се случи..." - просто може да си се наслаждава на женската красота.

Що се отнася до предизвикателното държание на някои жени - в повечето случаи то си е предизвикано от самите нас. Всяка жена се радва да й бъде оказвано внимание... друг е въпроса, че в някои случаи то се тълкува по различен начин. Мисля обаче, че ако недвусмислено покажеш на съответната дама, че няма шанс "да й се отвори парашута", тя ще си пренасочи "усилията" на друго място. Е, рискуваш после да те обяви пред колежките си за гей, ама това поне ще ти гарантира, че няма да започнат и те да те ухажват (ако не се случи точно обратното) [8D]

Леле колко нещо написах... ама така, като не съм се изявявал от сума време [:D]

EDIT: Леле, колко мнения в продължение на няколко минути... Май всеки има какво да каже по въпроса [:P] Дали да не пусна една анкета по въпроса за сексуалните връзки на работното място... ?

16. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Сексуален тормоз

към Profita//Съгласен съм с теб, само дето на някои жени този праг е много нисък , че даже е под основното ниво Това са както казваш жени които не уважават себе си !!

А женен мъж който флиртува с такива.......... да си му мисли. Каквото е надробил такова ще сърба!!

Лошото е когато такива жени си набележат някой, който не се интересужа от тях и го преследват на всяка цена и с всички средства, та били те и подли!!

P.S. Ма май много се задълбочих в тая тема

edit//предните 2 поста също ми харесаха

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Сексуален тормоз

DPetrov да ти кажа честно - вината си е в теб.

аз като не ми харесва някоя колежка - не може да ме накара да и обърна внимание - мъжа има едно голяяямо предимство - като поиска може да бъде голяма свиня - гаранция ти давам - никоя няма да го погледне . Почни да я ковеш , подигравай и се за дрехите ( от сорта - тия парцали , кой те посъветва да ги купуиш , или днес да си се оглеждала в огледало ) гаранция - няма да иска да чуе за теб повече

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Сексуален тормоз

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да ти имам проблема, тормоз било това... глупости... ей такива как ги слагам на мястото... хем ще търчи по теб... хем работа ще ти върши... хем ще остане задоволена без да я докосваш. И вълка сит, и агнето цяло </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А бе ако искате ме смятайте за мазохист, ама аз ей за такъв тормоз си мечтая......ама то ....Господ на бодлива крава - рога не дава!</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Доста зелени и неопитни хора има в тоя форум...четете какво ви е написала Профита,защото е 100% истина,и това надали ше го чуете от друга жена...горките,утре и вас ше ви налапат....дълбока оран...тръгнали кучета със салам да плашат[8D]

Заради това миналата година един колега си замина,а друг се разведе,заради красивите създания...и сега тази заради която се разведе колегата дори не го поглежда.

Мислите ли че тия жени са незадоволени наистиа?Определено не,те го правят заради спорта предимно,и да гледат сеира на нас мъжете....каво ги гледам какви сте ги изписали определено го гледат

Докато го пиша това са се събрали горе в купом и се кикотят на нещастието ни......да не им обръщам внимание казвате..че аз се опитвам вече 5та година да не го обръщам,и казват после че Христос е остоял на Дявола в пустинята....та ние остояваме вече години на Дявола...по 10 часа на ден

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">или си правиш т***к (пардон - майтап)</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Де да беше така....нищо,аз все пак оценяам мнението ти за мен[:I]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 17
    Последно: 08-07-12, 12:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе