Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 58

Сексуален тормоз

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Сексуален тормоз

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">DPetrov да ти кажа честно - вината си е в теб.

аз като не ми харесва някоя колежка - не може да ме накара да и обърна внимание - мъжа има едно голяяямо предимство - като поиска може да бъде голяма свиня - гаранция ти давам - никоя няма да го погледне . Почни да я ковеш , подигравай и се за дрехите ( от сорта - тия парцали , кой те посъветва да ги купуиш , или днес да си се оглеждала в огледало ) гаранция - няма да иска да чуе за теб повече </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

на ти кажа надали бих могъл да падна толкова ниско,според мен това е типично по женски,предполагам знаеш как се карат жени....а че мъжът може да бъде свиня ми е ясно,само където аз съм на 30 и немога да си го озволя току тъй...а и не съм казал че не ми харесват в естетическия смисъл на думата,разбира се че ми харесват,иначе не бих писал тая тема[:D]

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Сексуален тормоз

DPetrov аз също споделям мнението на Profita относно този въпрос, но с уточненията кото съм направил !!!

4. Тук е от
    Dec 2000

Сексуален тормоз

Дпетров, аде и аз да се включа, макар че не ми се вярва да ти помогна. Незнам от колко време си женен , аз съм от почти 15 години. Лекарството си е до теб, оженил си се за него. Ще ти кажа как бих постъпил. Разказваш на жена ти каква е хавата и ако тя е пич ще изиграе играта с теб. Отиваш при мадамите и като ти се заусукват ги гушваш двечки и ги питаш и двечките ли искат да си легнат с теб и женати или по отделно. Хахахах. После може и женати да им прати 1-2 смс-а. Ще те гледат кати извънземен, малко вероятно е да ти досаждат повече. Колкото по-откачена ти е офертата толкова по-вероятно е да ги уплашиш, че си извратено чудовище. Незная що за човек си, смятам че тоя подход не е за всеки. Аз лично бих се позабавлявал за тяхна сметка. Уплаши ги бе ман, уплаши ги че ще ги хруснете за закуска.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Сексуален тормоз

Петров, no offence, батка но ако става въпрос за незадоволеност от двамата: жената, която ходи поразголена и мъжът, който се "ужасява" от този факт и търси помощ, как мислиш, лично аз кой от двата "вида" бих обявил за незадоволен?

Не ми прилича да е този, който злоупотребява с наличните си възможности.

Целта на тази дискусия не в този форум, а въобще - остава скрита за мен.

Искаш помощ? Ето ти.

Хващаш си бакиите, такъмите и всичко, което имаш и отиваш при шефа си. И му казваш нещо примерно такова:

Шефче, много съм притеснен от тая подмолна дейност на жените, извършвана с бедра и ц*ци в нашия офис. В следствие на нея производителността на труда ми падна неколкократно, за сметка на друго нещо, дето се качи... Мисля, че и при другите работници се наблюдава спад в трудовата мотивация. Дай да приемем правилник за едно работно облекло. Жените примерно да ходят с дънки или роклички с шлейф и така нататък. В противен случай рискуваме фирмата ни да се обърне на латиноамерикански сериал. Хубави, яки мъже са се избивали заради жени. А ше стане тъй, че и жените ти няма да дойдат някоя сутрин на работа.

И това е. Ние тук няма какво друго да направим.

Успех с Правилника за Безопасност на Труда [:D]

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Сексуален тормоз

Двер...ман...я прочети в първия пост какво съм написал

Ти въобще четеш ли постовете на другите тук?И след като не ти я ясно със кава цел защо въобще пишеш тогава?

Боков.....познавайки жена ми ефекта ше е крайно негативен,ама крайно

10х за солушъна все пак...кой знае,може би и това е вариант

Идеята ми беше за това групово да разобличим кой кого тормози на работното място,щото на мен лично ми писна да чувам как жените страдали от мъжкото съсловие...а истината е точно в обратна посока според мен

7. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Сексуален тормоз

Млад и зелен ли..... десетгодишен брак + 2 деца [:P]

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">тръгнали кучета със салам да плашат</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> - а бе то си зависи от салама [:D]

А, DPetrov, какво те притеснява жена ти? Ех как уважавам шведите....[:P]

//Добавено:

Докато го напиша гледам BokoB ме е изпреварил с идеята [8D]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Сексуален тормоз

Това с жената, Воков, даже и да успее, пропуска два елемента:

1. Няма да повлияе пряко работното облекло

2. Пропуска се едно истинско лошо качество, характерно за повечето жени: отмъстителност. Едва ли няма да се усетят. Един мъж дали е перверзен, разкрепостен и т.н. си личи и по поведението.

Мите Петров:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мислех че с лятото ше отшумят нещата...но неби..

ето дойде есента..И ТЕ ПАК ХОДЯТ ПОЛУГОЛИ!

Ето за това говоря!

Ден,сутрин..отивам на работа в сравнително добро настоение...обаче качвайки се в офиса за да взема плана за деня какво виждам:

всеки ден едно и също:полуголи жени..и не една и две ами цяла дузина(че и повече)...оставете другото,ами като влезе някой от нас(сервизната работниеска класа),

се почват едни стойки,чупки......как ви звучи;Митенце,тия панталонки харесват ли ти?(а те прозрачни) или неща от сорта :какво мислиш за новия ми парфюм...и ти се навира в

полуголото си състояние да прецениш...майко мила,колко мъка има по тоя свят

По едно време не се качвах горе,пращах новобранците...но неби!

Създаниятя сами слизат,да ни видели какво правим,безпокоели се видите ли!Що тонер съм разсипал ......та може ли на работа в сериозна фирма да се ходи с прозрачни дрехи?

Какво е това?Публичен дом ли,що ли?

И преди да си помислите че съм ненормален ше ви кажа че все пак съм щастливо оженен,обичам жена си,и именно затова ви ги пиша тия редове

щастливо,щастливо но все пак това са години наред тормоз всеки ден!И не сам на мен,но и на останалите ми колеги!

Стигна се дотам че говорих с шефа ми....никаква подкрепа,то той ги назначава тия цепелини...за тва е 4 пъти развеждан мамка му

наистина е хубаво около теб да има подобни създания,но не и ако си женен,и със слабо сърце

оставете другото,ами развалят трудовата дисциплина!

и погледнете ги по улуците!Същото положение;полуголи!

И после защо кучето куса синджира...и има хора по затворите....

Е кажете ми приятели,не е ли това тормоз?

<div align="right">Originally posted by DPetrov*-*29/09/2004*:* 19:51:44</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

DPetrov, вярвам че тоя пост имаш предвид.

Прочети си го сам.

И пак помисли, давам ли ти решение или не ти давам. Каквото и да назначава шефа ти, сигурно фирмата му е по - важна.

А да ти кажа, и да не иска да ги променя - сигурно е прав. Те не вършат нещо незаконно; може би дори имат положителен ефект върху клиентите. Проблемът си е лично твой.

И явно те се обличат така заради него. Не виждам на теб проблемът ти какъв е?

Пиша в тази тема, защото темата ми прилича на нещо средно между хвалба и странно оригиналничене.

Защо? Защото не си ми направил в другите теми впечатление на човек, който да изпитва сериозни притеснения от такива дреболии.

И какво очакваш да ти се помогне тук? Да приемем закон за защита на работното облекло или просто да направим едно лафче за жените, на което ти да си в центъра?

Та коя те викала, коя ти пращала СМС-и, коя те карала на Митенце...

Аде да не продължавам.

Тема, достойна за www.teenproblem.net

Даже и там съм виждал по - смислени. Това ти и пиша, че всъщност вместо дискусия, май изкарваш на предн план комплекси. Ама явно с намеци няма да ме разбереш, та да ти го кажа направо.

Вариант две: Обнади се в национална метеорологична служба и питай, кога ще е безопасно да ходиш на работа ??!?!?!

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Сексуален тормоз

DPetrov, закъсал си го приятелю.

Начина на обличане на една жена е и начин на мислене. Ако колежките ти се обличат така, то те със сигурност искат да привлекат внимание. Може да има 2 причини:

1. липса на внимание, желание някой непрекъснато да им се възхищава или те самите да се възхищават на чувстото си да манипулират мъжете (Profita го е обяснила перфектно). Общо взето това е по-безопасния вариант

2. Иска нещо от теб и пуска в действие най-силното си оръжие. Тогава вече трябва много да внимаваш.

Има една приказка: Не си вади онази работа там, където си вадиш хляба.

Profita ти е дала много добър съвет: Прави се, че не забелязваш и оставай абсолютно равнодушен. Ако иска да помиришеш парфюма и, прото я отрежи и кажи, че имаш работа.

Хм, в нашата работа има доста строги правила за облекло. И това не значи в никакъв случай, че жените не изглеждат добре. Една красива жена се забелязва дори със съвсем обикновено облечена.

Както има една приказка: Хубавото магаре и под чул се вижда:-)

Една жена, която уважава себе си, която знае какво иска и как да го постигне, не би използвала метода на колежките ти. тоест този метод би довел единствено и само до one night stand (тъй нареченото преспиване) и нищо повече.

11. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Сексуален тормоз

<font color="red">ЕЙ НА ТОВА МУ КАЗВАМ АЗ СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ</font id="red"> =>

Снимката не се препоръчва на лица под 18 г., и на такива със слаби сърца!!!

<u>ЦЪ-Ъ-Ъ-Ъ-ЪК</u> [:D]

На една ръка разстояние. Мъжете знаят защо...! []

12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Сексуален тормоз

<font color="orange">@DPetrov</font id="orange"> ...

"Кефиш ма, ша пръдна ..." [Шеговит лаф]

Много ценя мненията ти, но тук сигурно се подиграваш с нас. Нещо като Jenny от оня форум. Радваш ни се колко ни е "багажа".

[:D]

Е какво по хубаво от това за един пълноценен мъж. Приятни емоции. Не е задължително да си лягаш с "торпилите" от вашия офис.

Мислите също са грях, съгласен съм, но все пак сме 2004 г.

Приеми емоциите си, като разсъждения на естет, а не като мисли на Казанова ...

Пък ако не издържаш ... помисли си да кажем за най-слабичката от тях.

"Защо ли е толкова слабичка, вероятно има глисти ... А как ли изглеждат? А дали стават за стръв за риба?"

Нещо такова ...

Или пък

"Хм ... кога ли е ходила до тоалетната за последен път [по голяма нужда]?"

Ще ти падне мерака за каквото и да било веднага.

И тормоза изчезва.

<font color="red">Забележка:</font id="red">

Малко поизпростях с този пост, но гледам да разведря мъжката част от форума. А и женската с налично чувство за хумор.

Никой да не се обижда.[]

Модераторите да се чувстват свободни да изтрият този пост, ако го сметнат за неподходящ ...

13. Gadget
    Guest

Сексуален тормоз

Абе Profita изписа цял роман от женска позиция, аз го казах кратко от мъжка, но мненията почти съвпадат

А тази снимка е показателна

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Сексуален тормоз

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ХОДЯТ ПОЛУГОЛИ!<div align="right">Originally posted by DPetrov*-*29/09/2004*:* 19:51:44</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Хм, аз пък все съм си мислел, че ходят полуоблечени...

Явно въпрос на гледна точка [:D]

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Сексуален тормоз

Такава сериозна тема а вие я обърнахте на простотии[8D]..и цинизми[:D]

подигравайте се на човешкото нещастие...особено женския състав...ето на,сега ви е паднало[:I]

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Прави се, че не забелязваш и оставай абсолютно равнодушен. Ако иска да помиришеш парфюма и, прото я отрежи и кажи, че имаш работа.

Хм, в нашата работа има доста строги правила за облекло. И това не значи в никакъв случай, че жените не изглеждат добре.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Мисле че казах..години са това,равнодуше равнодуше,но всичко си има граници:но за облеклото си 100% права,така трябва да е,заповядай при нас да видиш какво е

малоне...недей с лошо[8D]...вземи си редактирай поста ПЛС,има хора тук със слаби сърца

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Млад и зелен ли..... десетгодишен брак + 2 деца

quote:тръгнали кучета със салам да плашат

- а бе то си зависи от салама

А, DPetrov, какво те притеснява жена ти? Ех как уважавам шведите....

Пат,при нас отношенията са малко по различни от твоите възгледи,уважавам ги все пак,нали си ти харесват[8D]....и не зависи от салама ман,повярвай ми[:D]...недей и ти като тираджиите ги плаши с 15метров,страх нямат,да знаеш

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Сексуален тормоз

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Пък ако не издържаш ... помисли си да кажем за най-слабичката от тях.

"Защо ли е толкова слабичка, вероятно има глисти ... А как ли изглеждат? А дали стават за стръв за риба?"

Нещо такова ...

<div align="right">Originally posted by Malone*-*30/09/2004*:* 11:59:12</div id="right">

Е това ме умори от смях[:D]

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Сексуален тормоз

Очаквайте в жълтата преса:

"Dpetrov публично изнасилен от група разгонени феминистки"

"Dpetrov - феромон или естествен чар"

"Dpetrov и Освалдо Риос- в нов сапунен сериал по BTV"

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 17
    Последно: 08-07-12, 13:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе