<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">DPetrov да ти кажа честно - вината си е в теб.
аз като не ми харесва някоя колежка - не може да ме накара да и обърна внимание - мъжа има едно голяяямо предимство - като поиска може да бъде голяма свиня - гаранция ти давам - никоя няма да го погледне . Почни да я ковеш , подигравай и се за дрехите ( от сорта - тия парцали , кой те посъветва да ги купуиш , или днес да си се оглеждала в огледало ) гаранция - няма да иска да чуе за теб повече </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
на ти кажа надали бих могъл да падна толкова ниско,според мен това е типично по женски,предполагам знаеш как се карат жени....а че мъжът може да бъде свиня ми е ясно,само където аз съм на 30 и немога да си го озволя току тъй...а и не съм казал че не ми харесват в естетическия смисъл на думата,разбира се че ми харесват,иначе не бих писал тая тема[:D]