Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 58

Сексуален тормоз

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Сексуален тормоз

Мислех че с лятото ше отшумят нещата...но неби..

ето дойде есента..И ТЕ ПАК ХОДЯТ ПОЛУГОЛИ!

Ето за това говоря!

Ден,сутрин..отивам на работа в сравнително добро настоение...обаче качвайки се в офиса за да взема плана за деня какво виждам:

всеки ден едно и също:полуголи жени..и не една и две ами цяла дузина(че и повече)...оставете другото,ами като влезе някой от нас(сервизната работниеска класа),

се почват едни стойки,чупки......как ви звучи;Митенце,тия панталонки харесват ли ти?(а те прозрачни) или неща от сорта :какво мислиш за новия ми парфюм...и ти се навира в

полуголото си състояние да прецениш...майко мила,колко мъка има по тоя свят

По едно време не се качвах горе,пращах новобранците...но неби!

Създаниятя сами слизат,да ни видели какво правим,безпокоели се видите ли!Що тонер съм разсипал ......та може ли на работа в сериозна фирма да се ходи с прозрачни дрехи?

Какво е това?Публичен дом ли,що ли?

И преди да си помислите че съм ненормален ше ви кажа че все пак съм щастливо оженен,обичам жена си,и именно затова ви ги пиша тия редове

щастливо,щастливо но все пак това са години наред тормоз всеки ден!И не сам на мен,но и на останалите ми колеги!

Стигна се дотам че говорих с шефа ми....никаква подкрепа,то той ги назначава тия цепелини...за тва е 4 пъти развеждан мамка му

наистина е хубаво около теб да има подобни създания,но не и ако си женен,и със слабо сърце

оставете другото,ами развалят трудовата дисциплина!

и погледнете ги по улуците!Същото положение;полуголи!

И после защо кучето куса синджира...и има хора по затворите....

Е кажете ми приятели,не е ли това тормоз?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Сексуален тормоз

да имате нужда от нови служители...?!? [:P][:D][][Yeah!]

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Сексуален тормоз

Q: по какво може да познаете дали един мъж е готов за секс?

A: ако диша.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Сексуален тормоз

Хм, Митенце, оплакваш ли се?

[:P][:P][:P]

Мисля, че вникнах в проблема ти...

Ами тези отгоре те базикат, но аз ще ти помогна.

Лекарствения продукт Омнадрен мисля, че вдига тестостерона.

Подобен ефект има и билката Еленов корен.

В аптеките ги има.

И служителките ще престанат да ходят голи.

Те ходят така, най вероятно по причина, че още не са "намазали"; после ще кротнат и ще тръгнат с дълги шалварени панталони. [^]

И няма за какво да ми благодариш, мъже сме, трябва да си помагаме [:D]

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Сексуален тормоз

Митенце..., бе я кажи къде работиш, че да идвам със старите работнически оръдия на труда - дълбока оран и плитко заравяне :-)

7. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Сексуален тормоз

Петров, Бог е дал на жената това, което мъжът иска да гледа.

И от позицията на жена, ще ти кажа, че ако предявиш иск за сексуален тормоз, аз бих те съдила.

Първо за полова дискриминация, и второ за пропуснати ползи. И ще ти измъкна много пари, да знаеш...

А с тях ще си купя още нови прозрачни дрешки...

...шегувам се...

И сериозно - наистина ти е тежко положението. Никак не ти завиждам

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Сексуален тормоз

Сега ако кажеш че и заплата ти дават[:D]

Бас ловя че 90% от четящите поста ти мъже са си помислили "ехх - защо и при мен не е така....", а ти си седнал да се оплакваш!

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Сексуален тормоз

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Бас ловя че 90% от четящите поста ти мъже са си помислили "ехх - защо и при мен не е така....", а ти си седнал да се оплакваш!

<div align="right">Originally posted by bucho*-*29/09/2004*:* 21:03:27</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Много ми е интересно кои са останалите 10%... :-) Да вдигнат бързо ръка (или глави)! :-Р

11. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Сексуален тормоз

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Много ми е интересно кои са останалите 10%... :-) <div align="right">Originally posted by IvO_tm - 29/09/2004 : 19:08:17</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Останалите са тези като DPetrov [], на който не им се налага да си мечтаят за такава работа.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Сексуален тормоз

Аре стига ве! Спрете са ве, момчета и момичета!

Вие обърнахте и форума на сексуален тормоз към човека [:D]!

Петров, батка, и тука ми се струва, че не намираш разбиране... Съжалявам!

Но ако спазваш стриктно рецептата ми, нещата ще се оправят!

13. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Сексуален тормоз

Абе аз сега ми е смешно ама утре шефката ако ме натисне в ъгъла и ще ми се реве (впрочем - зависи коя шефка [}] ), иначе сексуалния тормоз си е неприятна работа - то и ако не беше нямаше да се нарича "тормоз".

Петров, шапка ти свалям че устояваш и държиш на семейството си!

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Сексуален тормоз

Това честно казано не го очаквах от вас..уж сте интелигентни хора

какъв секс каква оран бе хора,та положението е сериозно:миналата година на един коктейл бях подпийнал малко в повечко,и ударих един два танца с една колежка....не е истина после какво се случи:това жените са коварни и опасни създания:то не бяха смс-и,то не бяха анонимни обаждания в къщи...съма ти време убеждавах жената че някой просто е лош шегаджия

и вие ми завиждате!Еми да ви се връша!

лично аз на работното си място волност не си позволявам,още повече съм щастливо омъжен....въпреки тва съм мъж.....ако знаете какви мисли са ми минавали през главата....но нали за това сме хора,разумни уж[xx(]

профита,ти пък какво си тръгнала да ме съдиш,за какво?че аз през живота ми не съм накърнил жена,камо ли колежка,ние сме там да работим а не да си показваме айде на не казвам какво

В коя нормална страна позволяват на жената да ходи със прозрачни блузки на работа?че това си е чисто и просто ТОРМОЗ

И това не е само при нас!Я отидете в Торин примерно да видите какво е там:от едната дилърка(Роси май се казваше) съм се крил по асансиорите...има сериозни проблеми това момиче

И пак казвам,вместо да срещнма съчувствие виждам подигравки....и аз ви смятам за приятели....

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Сексуален тормоз

Хм, човеко, честно казано не бих допуснал, че такава тема може да бъде сериозна и то в този форум.

Но лично моето мнение е, че ако имаш проблем с облеклото на жените, проблемът си е в теб, а не в тях. Като не искаш да стават грешки, еми налагаш си голямата глава да мисли повече от малката и толкова. Казваш, че няма да се прежалиш за никоя и това си е.

Инак темата е все едно: "Абе другари, ем на мен ми се иска, ем... Кажете им на тях, че не бива!"

[:D]

17. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Сексуален тормоз

хе- хей[^]

за всяка болка си има лек.

ако това ти пречи - ето ти изпитан начин да престанат да се разгологъзват пред теб:

- обуваш МНОГО тесни в чатала панталони и като отидеш на работата и си навираш отпред в пакета едно 20-сантиметрово дистанционно за телевизор или видео (демек - действа ти тормоза).

- ще се омотаят като арабки през рамазана, но може и да намажеш с някоя дето ще поиска да провери това истина ли е...[^]

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Сексуален тормоз

<font color="red">Предупреждение:</font id="red">

Написаното по-долу да не се чете от деца и представителките на нежния пол.

Г-н Петров,

Какви времена настанаха. Едно време да видиш на някоя мадама д...то, трябваше да и свалиш гащичките. А сега, за да и видиш гащите, трябва да и разтвориш д...то....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 17
    Последно: 08-07-12, 13:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе