Мислех че с лятото ше отшумят нещата...но неби..
ето дойде есента..И ТЕ ПАК ХОДЯТ ПОЛУГОЛИ!
Ето за това говоря!
Ден,сутрин..отивам на работа в сравнително добро настоение...обаче качвайки се в офиса за да взема плана за деня какво виждам:
всеки ден едно и също:полуголи жени..и не една и две ами цяла дузина(че и повече)...оставете другото,ами като влезе някой от нас(сервизната работниеска класа),
се почват едни стойки,чупки......как ви звучи;Митенце,тия панталонки харесват ли ти?(а те прозрачни) или неща от сорта :какво мислиш за новия ми парфюм...и ти се навира в
полуголото си състояние да прецениш...майко мила,колко мъка има по тоя свят
По едно време не се качвах горе,пращах новобранците...но неби!
Създаниятя сами слизат,да ни видели какво правим,безпокоели се видите ли!Що тонер съм разсипал ......та може ли на работа в сериозна фирма да се ходи с прозрачни дрехи?
Какво е това?Публичен дом ли,що ли?
И преди да си помислите че съм ненормален ше ви кажа че все пак съм щастливо оженен,обичам жена си,и именно затова ви ги пиша тия редове
щастливо,щастливо но все пак това са години наред тормоз всеки ден!И не сам на мен,но и на останалите ми колеги!
Стигна се дотам че говорих с шефа ми....никаква подкрепа,то той ги назначава тия цепелини...за тва е 4 пъти развеждан мамка му
наистина е хубаво около теб да има подобни създания,но не и ако си женен,и със слабо сърце
оставете другото,ами развалят трудовата дисциплина!
и погледнете ги по улуците!Същото положение;полуголи!
И после защо кучето куса синджира...и има хора по затворите....
Е кажете ми приятели,не е ли това тормоз?