Страница 10 от 10 ПърваПърва ... 8910
Резултати от 136 до 138 от общо 138

Крадецът вика. "Дръжте крадеца!"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re: Крадецът вика.

ПС Редакция - Сега хвърлих един по-обстоен поглед на темата и видях за какво става въпрос.
    Ами тя... просто е безмислена от момента, в който в нея се е включил представител на фирмата и след това не е пожелал да отговори на нито един от зададените въпроси.
    Какво има за разискване оттам нататък... всеки да си прави своите изводи и забележки.
    И аз чакам сега някой да предаде информация от фирмата по развален телефон, след като самата фирма явно е следяла темата и не е пожелала да отговори... - луда работа.

За съжаление съм изпуснал тема, в която в течение на няколко години, работещи в дадена фирма си хвалят бизнеса и продукта във форума, нещо, което никога не е било толерирано и ако беше видяно навреме... тази тема нямаше да я има.
    Както и да е - FearMe вече я е заключил и да заминава в небитието.
    Моля, който е заинтересуван - коментирайте софтуера във форума на производителя му, предполагам, че има такъв. Мисля, че дискусията там ще е значително по-добре обоснована.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Крадецът вика.

Оффф, Крис - говориш като наивно дете.
    1. На панаира - собствениците на Gensoft ще си губят времето с посетители , за разлика от други фирми които мнението им за себе си е огромно и са там само за да покажат че могат да дадат 5000лв за 1 щанд , още 2000 лв за 3 "фръцли" и 25лв/ден за интернет само да се покажат пред конкурентите че не са зле - колко такива искаш да ти цитирам.

Обсъждаме фирма която си е защитила правата , направила е един тарикат за смях и го изкарала наяве, и това е единствената фирма която краде и няма права.
    Едно от Твоите правила доскоро бе че се забранява да се публикува крак за програма писана от българи, но самия ти толерираш да има тема за това ( имам майл с такова мнение )
    Всички които крадат от други фирми , но не си защитят правата са добри , и за тях не се говори- мога да дам тука примери с такива , дори няма да се учудя , Вашата програма да е открадната от друга -т.е програмиста да я е клонирал с леко кокрекция.
    На панаира намерих фрее интернет и поразтърсих тук там за колегата дето само ни плюе и мога да кажа че самия той нарушава правата на въпросната фирма по няколко параграфа и ми е интересно след като се пъчи , как би реагирал ако същия сценарий се повтори.
    г-на @Демокарт е направил няколко серизни пробива на програмата , незнам как , но е без сорс код.
    определено си разбира от нещата , но това не му дава право да прави такива неща и да ги публикува. Всеки по-грамотен ще намери въпросния сайт и всичко което е описал г-на там.
    Засега аз смятам че Gensoft са коректни спрямо клиентите си. който иска - да се обърне към когото трябва.

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Крадецът вика. \

темата започна да ме дразни не със съдържанието, а с характера си, така че я оставям да почине и отлежи малко...

моля demokart и mr.techno да се обърнат към мен на лични ако и когато желаят да добавят нещо по същество, а не недоказуеми нападки и непроверяеми опровержения един към друг.

ще си позволя своеволието да преценя доколко е удачно да се развива и флейми тема, която е разговор между две страни относно трета, като въпросната трета нито взима участие, нито дори знае за разразилата се полемика. съвсем отделен е въпросът колко хора изобщо ползват въпросния софтуер, колко са "засегнати", на колко им дреме и това ли е най-интересната тема за обсъждане. на 99.99% от посещаващите форума пък им е все тая, докато явно за въпросните 2 страни темата е важна, поради което ги призовавам да си изясняват нещата на лични, докато не се изясни "кой кум, кой сват", след което ще бъда повече от щастлив да видя нещо по същество

благодаря и на двама ви за разбирането

FearMe

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 10 ПърваПърва ... 8910

Подобни теми

1. Внимание! Дръжте под око децата си!
    От Jackas във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 26-05-11, 23:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе