Моля, който смята, че Стойка е интригантка, двулична и т.н. да го сподели тук, защото аз наистина не я харесвам и бях силно разочарован, че остава в къщата. Ще ми стане по-леко, ако не съм единственият, който не я харесяа. []
Моля, който смята, че Стойка е интригантка, двулична и т.н. да го сподели тук, защото аз наистина не я харесвам и бях силно разочарован, че остава в къщата. Ще ми стане по-леко, ако не съм единственият, който не я харесяа. []
Пак ли ще започваме стара песен на нов глас? []
ru-boy, мога да те успокоя - не си единствен! За едничкия път, в който направих грешката да се загледам в това *****ско предаване, което печели милиони в зелено за сметка на зрителите, зажаднели за сеир и т.н., тая дама ми стана най-антипатичната личност от всички там присъстващи.
Тъй че... добре дошъл в клуба [:P]
кой каквото ще да ми говори, твърдо съм убеден, че всичко е нагласено и режисирано - от подбора на хората ( за което няма съмнение), през инструкциите към всеки как да се държи, през тенденциозното представяне на всеки, чак до реда, по който напускат.
Реда, по който напускат предполага Стойка да е следващата, а след това и другите дами. Тогава ще е интересно за чикиджиите и кого първи ще наведат в стойка "партер".[:D]
"Който играе пИчели, който нИ играе нИ пИчели"
Един членски внос и за мен [:P]
Аз също съм против нея.
Ми то остава само да казва и с какви гримове се плеска по цял ден, и ето ти ги още скрити реклами...
<font color="blue">Сложете Стойка пред вентилатор на стойка в стойка "партер"!</font id="blue"> []
Абсолютно сам против нея,въпреки че в началото ме кефеше,че беше открита,не беше двулична. Верно че се лигавеше,но ми напомняше за мен самич,че и аз имам като неиния характер. Когато някои мои познат кажеше нещо лошо за нея аз не го подкрепях! Сега вече сам твардо против нея,не само защото открих че е много подла и двулична, особено след като се накефи страшно много че Анелия си тръгна... Не че съм симпатизирал на Анелия,но тя направо ме издразни. Саъщо и това че много се престараваше пред камерите от сорта на "пИпИруда,пИпИруда,Ша Умрие"... Относно това дали е нагласено шоуто мисля че да ама до известна степен. Една позната ми каза че Стойка ще спечели обаче не мога да повярвам в това... Много се чудя защо в началото когато бе първото номиниране на Стойка за нея гласуваха много,а сега нея не я номинираха (ЗРИТЕЛИТЕ)... Не знам но си мисля че сега след Маргарита, Стойка е следваштата. Та не знам де ама моята позната ми каза,че готвят Стойка за асистентка на Ники Кънчев,за това щели да я направят победителка.Но искренно се надявам тези от "Big Brother" да си променят решението за Стойка като видят че толкова много хора не и симпатизират... Помня че гледах интервю по телевизията след изгонването на Димитър и забелязах че само някви старци и хора не до там "умни" симпатизираха на Стойка.. Не знам какво повече в минус да кажа за нея..
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Моля, който смята, че Стойка е интригантка, двулична и т.н. да го сподели тук, защото аз наистина не я харесвам и бях силно разочарован, че остава в къщата. Ще ми стане по-леко, ако не съм единственият, който не я харесяа. []
<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*23/11/2004*:* 17:51:34</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
То има простота, ама при нея е на 3та степен.
Съгласен съм,че Стойка е противна личност.Трябваше отдавна да си отиде.Защо обаче никой не споменава Зара и Мел?Ами те са напълно безполезни същества,както и Найденчо мамин.Ако говорим за двуличие-той е шампион,защото ако не е така,това би значело,че е абсолютен дебил и се нуждае от лечение.Предполагам,че болшинството от гласуващите са във възрастовата граница 12-16г,а това обяснява досегашния вот.
Ru можеш да отваряш шампанското, защото тази номинация май ще й е последната Да извикаме дружно: Ура!
@kris 11,
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">То има простота, ама при нея е на 3та степен. </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Простотата е качество, а простотията - вроден дефект. От тия, нелечимите.[:D]
Ако и тази седмица не изгонят Стойка, никой не може да ме увери, че няма манипулация! Честно казано обаче, Найден ме изнервя не по-малко от нея. Баси елементарния "хитрец" !!! Незнам колко бих издържал с такъв. И т'ва със стените.....нямам думи....УУУУ-УУУУУУУ..!!!
E няма бе, толкоз ли не го разбрахте!
Няма манипулация, просто има мнооооого хора, които мноооого приличат на нея. До сега в нито един случай не е имало манипулация на вота. Ми питайте, аз ще ви кажа
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ru можеш да отваряш шампанското, защото тази номинация май ще й е последната Да извикаме дружно: Ура!
<div align="right">Originally posted by laMARTIN - 23/11/2004 : 22:51:32</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Дано да си прав. Най-много ме ядоса, като взе да вика "Оставааааам, оставааааам, йес, йес" и то още преди Маргарита да си беше тръгнала. Можеше да е по-тактична. В началото за един два дена и на мен ми хареса, че не се беше спекла, като всички останали, но от тогава само върти интриги и се опитва чрез грим да си скрие подлото си личице. Дано да я изгоат час по-скоро, за да се нормализират нещата.