Страница 2 от 11 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 153

За "Big Brother" и останалите....

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Ами като ви нерви хората ви дават всяка седмица по едно телефонно номерче, пращате смс-и и като пратите достатъчно спирате да я гледате в бигбрадър и почвате в горещо, стъденто, зелено, сигнално жълто, господари на ефира, шоуто на слави и т.н.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2003

В предишната тема свързана с "Big brother" се въздържах от мнение (защото беше напечено и без това [8D]), но тук ще го споделя.

Според мен шоуто е доста точен модел на обществото в което живеем (с което не казвам нищо ново, разбира се) и в този смисъл е оправдан такъв избор на участниците - просто са избрани типични представители. Това го прави интересно за мен - колкото и просташко да изглежда това[}]

Интересен ми е и реда на отпадане на участниците, но не бих казал, че е непредсказуем. Логично е да отпаднат първо тези, които най-много се отличават от общото течение. Естествено остават конформистите и интригантите (в по-голяма степен). В този смисъл ще рискувам да предскажа, че сега няма да отпадне Стойка , а Здравко. След него ще са (според мен разбира се) Виктор , Алиджан и Гроши в този ред. Остават "великолепната петорка", който си пасват чудесно, но за съжаление не са ми интересни за гледане[] Кайсо, съжалявам брат, че и твоето момиче е в групата (разбирам, че всеки си е избрал някаква роля, но ...[V])

Освен това , не ми изглежда вероятно да има пряка манипулация с вота на зрителите, но все пак има косвена[V]. Имам предвид времето в репортажите, което се отделя за всеки един от участниците и начина по който ги показват(специфично подбрани постъпки). Така едни се преекспонират (предимно Найден и Зара), а други остават в сянка

Ами това е ... според мен още доста ще трябва да търпите С(т)ойка [8D]

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@kris 11,

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">То има простота, ама при нея е на 3та степен. </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Простотата е качество, а простотията - вроден дефект. От тия, нелечимите.[:D]

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*23/11/2004*:* 23:13:37</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Напълно си прав.Аз гледам само в понеделник кого ще игонят.Иначе се дразня от Стойка,Найден,Зара и Мел.Димитър беше много прав ,че ще останат само простаците.То бива дебилност и простотия, ама пък да се дава по-едно предаване по ТV в най-гледаното време е най-малкото дразнещо.

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

<font color="navy">Твърдо вярвам, че Стоика ще си замине именно сега и ще отнесе номинацията, като куцо пиле домат и т.н.</font id="navy">

Ако не си замине, никой няма да може да ме убеди, че шоуто не е манипулирано от режисьорите.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Да си ходи Стойка и не само тя. Да си ходи и шибаното шоу с високообразованите участници. Това "шоу" е страшна простотия - някой научава ли нещо полезно от него? Не чух разговори за книги, филми или нещо различно от е.б.а.н.е., пърдене и т.н.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2004

************. По противен човек не съм виждал честно.... Вече ме е страх да пускам Нова Телевизия - току виж в този момент таз пача била в кадър....

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2004

//offtopic

Lupus sorry, следващия път сам ще се цензурирам!

//offtopic

10. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Стойка - вън!

Доста мения бяха казани за Б.Б.

Според мен се налива масло в огъня, разлайват се кучетата, керванът си върви, и "Големия Брат" жъне добра реколта.

Свободен избор за всеки

11. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Мисля,че именно в участието на такива личности като Стойка и сие се крие успеха на шоуто. Защото ако всички бяха като "докторчето", Анелия и Маргарита едва ли щях да го гледам повече от 2-3 пъти. Продуцентите и сенаристите си знаят работата...[:D]

12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">E няма бе, толкоз ли не го разбрахте!

Няма манипулация, просто има мнооооого хора, които мноооого приличат на нея. До сега в нито един случай не е имало манипулация на вота. Ми питайте, аз ще ви кажа

<div align="right">Originally posted by Кайсо</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ти Кайсия не се обаждай ... знаеш защо ... []

Стойка е екстремално тъпа вагина.

Ама отвратителна.

Шоуто си е режисирано и вота се манипулира. По ред причини. Главно финансови. Не само в България е така, но тук вече се оляха със съревнованието между Маргото и Стойка. То и на децата стана ясно, че нещата не са наред с отчитането на гласовете.

Но доказано определен процент от определени нации са тъпи или пък ги правят на такива и продължават да вдигат рейтинга на подобни машини за пари като Big Brother.

Лично на мен ми се събират половин час гледане досега и мисля, че съм видял достатъчно.

13. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Aз немога да разбера, какво толкова имате срещу хората със самочуствие. Макар и без особенно покрите, Стойка си го има. Мен ме кефи мадамата и аз да бях и аз така щях да реагирам. Даже щях да бъда и по-груб към Маргарита, доста по груб !

Както и да е, всеки си има мнение, но се чудя, защо някой хора, които смятах за интелигентни успяват да наговорят такива глупости и такива цинизми !

@Малоун - шефе, стига бе, ше си говоря каквото и когато искам [:P][:P][:P]

Шегувам се разбира се - абсолютно съм съгласен с теб, ББ е машина за пари, много пари и нищо повече. Точно за това се ядосвам, че интелигентни хора се поддават на просташка манипулация. А най-много се дразня, от характерната проява на българина - не е важно на мен да ми е добре, важното е на другия да му е зле.

Как не се намери един поне да каже нещо хубаво за тези хора вътре, една думичка. Само критики. Това дори като тръгна по улицата се сблъсквам с него, толкова ли сме елементарни!

А това, че приятелката ми е вътре, няма нищо общо.

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Аз също се шегувам Кайсия, нали затова съм пуснал "мигача" в края на обръщението към тебе.

Ей ... ако "гушнете" кинталаците пеша ще дойда до Варна да почерпиш, да знаеш. Ама няма, тя ги е спечелила, не аз ... Няма не искам ...

[]

А иначе не е така, не плюя всички. Аз харесвам оня ... Гроши, не му знам името ...

Харесвах и Маргото и Анелия, не че втората ми е градска, просто ми допадаше ...

А Стойка си е dull vagina, каквото и да ме убеждавате за самочувствие и т. н.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Как не се намери един поне да каже нещо хубаво за тези хора вътре, една думичка. Само критики. Това дори като тръгна по улицата се сблъсквам с него, толкова ли сме елементарни!

А това, че приятелката ми е вътре, няма нищо общо.

<div align="right">Originally posted by Кайсо - 24/11/2004 : 19:35:15</div id="right">

Ти остави приятелката ти... вече тебе започна да те коментира народа.. []

17. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Ти остави приятелката ти... вече тебе започна да те коментира народа.. []

<div align="right">Originally posted by DeathKnight*-*24/11/2004*:* 20:06:08</div id="right">

А, боли ме разбираш ли [8D]

С нетърпение чакам момента, да излезем да се разхождаме из варненските улици. Хехехехе!

А в ШОК кви неща пишеше за мене, не е истина батко [:D]

Но не ми пука, да дерзаят и да завиждат, аз приятели си имам, имам и вас тука, тези които ме познават разбира се,другите ама съвсем са ми през центъра

18. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

Ru-boy повярвай ми далеч не си единствения. Аз да си призная гласувам в момента срещу Стойка, защото трябва да покажем, че тази нация не е затъпяла съвсем. Та, тя 1 изречение не може да напише като хората (както се видя днес). То не е позиране, не е чудо ... Що се отнася до манипулациите, естествено че ги има, но в ограничен размер, защото основно те печелят от реклами, а не от вота.

Искам да питам Кайсо: Ти ли си boyfried-а на Зара?

Едит:

А, да значи си ти. Да ти кажа по фен-сайтовете те пише "Красьо".

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 11 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам Brother MFC 7820N и Brother QL650TD
    От jjelev във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 20-12-11, 12:07
  2. Big Brother на ДивХ ???
    От Popkaro във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 23-09-06, 14:36
  3. Vip Brother
    От ggbg във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 43
    Последно: 23-03-06, 17:17
  4. Въпрос предимно към Молов ама и останалите
    От Blade™ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 25
    Последно: 04-02-04, 13:50
  5. За Крис и останалите
    От Tedy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 02-11-02, 00:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе