А не може ли афро-американеца да бъде заменен с някой по-сеткомец, например Докера в летяща поза, или Кафето на дървото
А не може ли афро-американеца да бъде заменен с някой по-сеткомец, например Докера в летяща поза, или Кафето на дървото
хахахах, календара е трепач!
Ще виси гордо над компютъра ми цяла година!
Календара наистина е станал хубав.
На мястото на летящия можеше да има едно дърво и на него Кафето как се е облещил)
Щом Крис ще ги събира за София то предлагам това да е повод да се съберем в някое кръчме.
Ще платя тва да не вижда бях свят. Баси простотията, да не говорим, че поне 2-ма ги виждам клонирани, цветове, този Уесли или ненам кой си къв го вади там... Срам и позор. Човекът се постарал да направи нещо, хубаво - постарал се на доброволни начала, гледах отстрани, ама сега не се стърпях... Никой никва смислена критика не изказа. Като ще е гарга да е рошава. Аз не ща да ме има там и да ме замерват със стрелички....
Gadget
Аре стига де.Тва да не е предизборен плакат.
Просто само един календар.
Gadget - след такава "градивна" критика не мога да не отговоря.
- обичам футуристичните и фентъзи стилове, този Уесли или не знам какъв си е произведение на най-добрия в този бранш - Boris Vallejo. След като от незмам си колко стотин форумци се "наложи" аз да направя "някакъв" дизайн - то аз винаги правя това, което ми харесва на мен самия, а после се опитвам да се съобразявам с желанието на другите.
- когато за основа имаш над 100 снимки снимани с различно качество, с различни фотоапарати и далеч от необходимата за това резолюция и хора застанали в всевъзможни пози, често резултата не е идеален, а корекциите в Фотошоп имат граници.
- цветовете винаги се определят и коригират при самия печат, защото определено монитора ми не е калибриран - този факт ще ти го обясни всеки ламър,който някога се е занимавал с това.
- най-добрата критика е демонстрационната критика - казваш - това и това ще е по-добре така, правиш го и го показваш. Ако не можеш - не го правиш.
- ако искаше да платиш и направиш календар или каквото и да е там, както сам се изразяваш "на доброволни начала" - можеше да го направиш, но не виждам да си го направил.
"да платиш за да не вижда това бял свят ?" - нямаш проблеми :-))) Няма да види свят, кво толкова, важното е ТИ да си доволен. Сега ще си отворя една бира! :-)))
Start -> All Programs -> Accessories -> Windows Explorer
Select drive d:\setcom\*.* -> right button - > delete.... Recycle Bin - > Empty Recycle bin...
ГОТОВО....ЩАСТЛИВ ЛИ СИ?
Моля, модераторите да изтрият профила ми. Стига съм си губил времето с глупости.
Стига бе пич, не се нерви толкова.
Всички чакаме календара с нетърпение.
Кака профита ще побеснее, а знаеш че това не е на добре![!]
Само не разбирам защо да няма календар след като на Gadget не му харесва???
Ако не иска да е на него да не беше идвал на SetCom.bG събирания... След като е идвал, независимо дали му харесва или не е част от това.
@skynet,
Давай напред и не се впрягай от едно изказване!
Глас народен - глас божи!
Както написах в предния си пост (изтрит) - календар няма и няма да има.
Радвам се, че болшинството оценихте труда на Skynet и моя в частност, и дъблоко благодаря на тези, които се постараха това да остане просто мит...
Майната му на календара. Писна ми да започвам нещо и една крачка преди края да излезе някой недоволен, който да го провали. Не, благодаря. Без мен.
Няма нужда да поръчвате повече. Каквото било, било.
Живи и здрави.
Аз си взимам почивка...
календара все някой го е сейфнал някъде - има го като лого на страницата ни - така че явно е запазен някъде
Не ми се вярва никой да не го е запазил.
Относно затриването му предполагам че има причини , ( макар че никой не ме пита - и да ме питат едва ли имат в предвид моето мнение ) но както е казал народа "разни хора - разни идеали"