Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 117

SetCom.bG календар 2005 - поръчки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Често когато правя разни неща за който и приятел или които и да са приятели...Се води следния диалог:

"Колко ти дължа?" - пита той

"Карай карай - ще почерпиш" - викам аз

Той стои стои, мисли, мисли и отсича:

"Я по добре кажи колко струва, че като знам какво и колко изпиваш" :-)))

<font color="blue">

edit://

Определено ще е бъде по-малкия вариант. За 100бр. - 150лв. Всеки да плати колкото иска, разликата Х=Пари-150+50 да отиде при Malone за асемблиране на една друга идея. 50 е моята вноска за това. Нека не коментираме повече това, плеазе :-)

Нека се групирате по местоживеене и приятелски кръгове за получаването. Адресите - изпращайте на Профита, че да вземе и тя да свърши нещо :-), която ще ги групира и изпрати до мен след седмица. На адресите ще бъдат изпратени с пощенски разходи за сметка на получателя, за да няма хър-мър. Останалите - Y=100-заявените ще отидат при Крис, който най-добре ще може да ги използва...</font id="blue">

<font color="maroon">Едит2://

Zetle - добавен. Има като гледам местенце за 2-3 макс 4 души, ако някой не се вижда, да не се стяга - не е умишлено - моля да се обади, като посочи линк към подходяща снимка- краен срок ( неделя 18:00 )</font id="maroon">

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...цената на 1бр. е 5 лева. ...

<div align="right">Originally posted by Wise - 29/01/2005 : 15:33:22</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Предлагам все пак да зависи от количеството и мисля че е логично - пощенските разходи не са пропорционални на броя на изпращаните календари. Не го предлагам от гледна точка на икономия и не мисля, че 2-3 лв ще имат значение за когото и да е, но така ще се стимулира поръчването на повече бройки и съответно популяризирането на форума чрез разпространението на календара [:D]

4. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

skynet

Чудесна работа.Мойте поздравления.

Всичките варианти ми харесват.

За мен 2 броя

5. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

2 броя за мен. И двата варианта ми харесват!

6. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

3 броя, къде да пратя пари и колко?

7. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

set2 и на мен най-много ми допада.

Ще заръчам 5 бройки.

Бройките за определен град могат да се изпращат до един човек и в последствие да бъдат раздавани за да се спести на Димитър досадното разпращане на множество малки пратки.

Аз мога да взема поръчките от София.

8.  

9. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Нека се групирате по местоживеене и приятелски кръгове за получаването. Адресите - изпращайте на Профита, че да вземе и тя да свърши нещо :-), която ще ги групира и изпрати до мен след седмица.

<div align="right">Originally posted by skynet - 29/01/2005 : 15:48:18</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Срамота, кажи на хората какъв голям принос имам и аз в това дело...[]

Ако решите да се групираме, което е по-удачния вариант предлагам да съберем по един адрес за местонахождение, вероятно <font color="red">два за София. Трябват ни по един за Варна, Плевен, Русе, Казанлък, Бургас, Враца и Велико Търново</font id="red"> (на този етап). Който се наеме да се ангажира за горепосочените градове - PM или на profita@gmail.com

10. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

Пиши 2 бройки за мен.

И да се надяваме че ме има, че нещо не се виждам

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Profita, Skynet и всички, които взимате участие в тази идея - поздравления. Календарът е станал наистина страхотен. Пишете ме и мен с една бройка да си сложа в магазина[8D]

12. Тук е от
    Jun 2002

Пишете ме и мен с 2 бройки

Нека някои да ми прати ПМ на кои и колко пари и адрес да изпратя

13. Member
    Тук е от
    Jun 2003

И аз искам една бройка.

14.  

15. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

За мен ако може, един брой.

16. Тук е от
    Feb 2001

Здравейте,

И аз искам 3 броя. ;о).

Пишете PM къде и как да пратя парички.

Поздрави,

Краси

17. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте,

И аз искам 3 броя. ;о).

Пишете PM къде и как да пратя парички.

Поздрави,

Краси

<div align="right">Originally posted by EvilYeti - 30/01/2005 : 13:09:11</div id="right">

При получаване на пратката се плащат само разходите по доставката. Себестойността на календара ще се внася по сметка или координати дадени по-късно от Skynet.

Пиши ми на РМ адрес.

==============================================

<hr noshade size="1">

<font size="3"><font color="red">За ВАРНА!!!</font id="red"></font id="size3">

Получих първия адрес за Варна. Всички календари ще бъдат изпратени на daley, който се ангажира с получаването им. Той ще поеме разходите по доставката, като всички ще имате грижата да заплатите своята част от тях НА НЕГО.

Ако има други предложения ... пишете.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2000

За мен 2 бройки, ще досадя на Крис

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Програма Организатор (календар)!
    От lord_ice във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-12, 18:41
  2. Еротичен фермерски календар ...
    От justify във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 04-12-11, 12:01
  3. Среща на SetCom.bg 2005
    От Malone във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 241
    Последно: 30-07-05, 19:52
  4. PHP календар
    От fancy във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 18-05-05, 17:44
  5. Отговори: 32
    Последно: 10-02-05, 11:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе