Гатджет, Джени - welcome to the real world - където всеки гледа не да спечели а да открадне...едно време имаше игри, зарибявания, "тука има тука нема", МЛМ, хиляди хора се опариха, минава малко време и пак...в друга форма...Ми нямам нерви да ги съдя...а и няма сми...това е вътрешна продукция на БТВ, т.е. ако тръгнеш да съдиш, ще трябва да осъдиш цялото БТВ а се боя че тия имад достра добри адвокати ( гимнастици )...
Оффтопик...
Преди време един познат влезе в една дупка на тъмно с колата си и си помля целия преден мост. Заведе дело срещо общината....ето накратко развитието:
общински адвокат: ние ( общината ) нямаме оплаквания нито сигнали, че там се е образувала такава дупка.
потърпевщ: как нямате, аз сигналицирах в общината седмица преди инцидента, дори ми дадоха входящ номер.
общински адвокат: о така ли, значи сте знаели за тази дупка. След като сте знаели, защо не сте я заобиколили а сте влезли в нея.
потърпевщ: валеше дъжд от няколко дни и водата беше запълнила дупката, което ме подведе ( бях забравил за момента за нея )
общински адвокат: тоест искате да кажете, че сте влезли в дупката независимо че сте знаели за нея. т.е. вие сте влезли нарочно там.
потърпевщ: да ...знаех, но за момент ми изкочи от главата, бях се замислил нещо и докато се усетя бях в нея
общински адвокат: не мисля, че сте забравили за това, а сте го направили нарочно......
....и т.н. ето как потърпевшия се превърна в обвиняем...