Хайде да е другата седмица, че като гледам как вее на някои места, да не се наложи да вадим някого от преспите...[8D]
Хайде да е другата седмица, че като гледам как вее на някои места, да не се наложи да вадим някого от преспите...[8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Предлагам другата седмица 11-ти или 12-ти, че сега съм със здравословни проблеми
<div align="right">Originally posted by Gadget - 04/02/2005 : 14:04:11</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това е сбирка за раздаване на календарите... Защо си мислиш, че някой се интересува дали имаш здравословни проблеми?
<div align="right">Originally posted by КрИс - 04/02/2005 : 12:31:59</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хаха, е кво пречи и аз да присъствам на раздаването? Или съм вече нежелан и обществено порицан?
Разбира се, нищо не пречи, но чак пък и да се отлага събирането само и единствено защото си неразположен звучи тъпо, не мислиш ли?
Идеята ми беше, че предложението ти е принципно добро, но причината поради която си нацелил датата е доста несъстоятелна и смешна.
ПС - и стига спамил.
ПС2 - взех календара - ами... поносимо грозен е, важното е, че е наш.
Ще го разпращам по градовете през следващата седмица - вече е късно за куриери, има доставки до градове, където хората все още не са потвърдили окончателно желанието си да имат календар, не съм уточнил предпочитания за всеки град куриер и начин на доставка.
kris11, FearMe, някакво развитие с плащането има ли? []
Варненците, без Пат и daley - излагате се, 3 дни мислите някакви чудеса, а банки и банкомати има на всеки ъгъл .
Ако е толкова трудно - оставете, какво товарите човека... Ще черпя по един календар.
Крис, нямам как през ипей, нямам достъп от 3 дена до банки ... [] Тук найстина не е розово положението ... []
Ludia Mr. Techno FearMe ?
Преведени, 7 лв.
Предпочитам ЛЕО Експрес, пратка до офиса им, той е на 50 м от мен.
Адресът го написах и на другия организатор ;-), но все пак :
Казанлък,
Калин Дончев Калпачев
0897/422 112
Какво става със сбирката!?
Какво ще кажете пак за "Али Баба"
Получих календарите.
Всичко е ок, благодаря.
Сбирката за раздаване на календарите е в събота от 18 часа.
Има три варианта за място.
1 Джаз клуб близо до Руски паметник. Много приятно като обстановка, но е малко по-шумно, малко по-скъпо и малко по-популярно и пълно, отколкото ни трябва като че ли.
2. Хубава и уютна малка кръчма на Паренсов. Там е добре и приятно, но ако дойдат повече от 15 човека ще има проблем... Рисковано е.
3. Али Баба - където беше предколедната среща. Не е особено уютно, но цените са прилични, няма никакъв проблем с резервацията, има евентуален вариант за 10% отстъпка за членове на Сетком
Като че ли най-добре в Али Баба.
И аз съм за Али Баба, поне ще сме си предимно ние и няма някой салонен управител да ни се прави на велик.Но май е добре да се пусне една отделна тема със заглавие "Сбирка на Сетком в събота 18ч. в Али Баба"