Резултати от 1 до 3 от общо 3

Ако ви гони депресия

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001
    Мнения
    1,729
    #1

    Ако ви гони депресия

    Елементарен начин за оправяне на настроенеито, взимате една статия от inquirer и я пускате в някой преводач:





    Цитат от http://webtrance.skycode.com/



    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Преводът на вашата заявка е:

    Стари моми от бърлогата на полската мишка в Редмънд потвърдиха, че те са изглеждащите за бета уреди за проверка на неговият сървер на Уиндоус 2003 SP 1 (сервизен пакет 1) и неговото ново 64 - битово издание на Уиндоус ЕксПи и неговите 64 - битови издания на сърверът на Уиндоус 2003.



    Според EWEEK, Майкрософт приготви даунлоуд на новото" пускане кандидат (2 на RC) на 2 бета изгражда от SP 1 и неговият X 64 издания.



    SP 1 е лежащата в основата технология, на която пусканията на X 64 и сърверът 2003 R на Уиндоус 2 се базират. То ще се състои главно от сродни поправки на сигурност за тези Майкрософт предостави с сервизен пакет 2 Уиндоус ЕксПи, допълнителен магьосник за конфигурация на нова сигурност. Финалните версии на SP 1 и клиентът на Уиндоус на X 64 и сърверни издания са полагаемо в първата половина от 2005.



    Тези, надяващи се за още много отличителни черти ще бъдат разочаровани. Полска мишка казва, че няма главни промени на отличителна черта между освобождаващият кандидат 1 изгражда от SP 1 и X 64 сърверни издания и RC 2.



    Както и да е полска мишка казва, че то ще бъде повече здрави, които винаги е полезен. Вижте M </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">


  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    53
    #2

    Ако ви гони депресия

    Ето малко и от мен:

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Преводът на вашата заявка е:

    Хюлет-Пакард работи да хваща Линукс в няколко нови области на сърверният пазар, включвайки 64 - сървери на процесор, компанията е очаквана да обяви сряда, малко преди главна търговия на Линукс се показва.



    Компанията каза през януари, че то поддържа Линукс на 16 - сървери целостта на процесор ITANIUM. Сега чрез програма обаден се на BIGTUX, HP работи да изгражда поддръжка за 64 - модели на целостта на процесор SUPERDOME в двамата надделяващи, които версии на Линукс продадоха днес от Ред Хет и Новел, казаха информаторът на Мартин, вицепрезидентът на HP на Линукс. Информатор е очакван да дава следваща седмица на обръщение на конференцията на LINUXWORLD и експо в Бостън.



    Графиките от силиций вече продава сървери на Линукс с единствено копие на Линукс работейки на над 2, 048 процесори в крайни случаи. Правене така изисква специализирана вариация на масов Линукс; SGI разпространява променена версия на Ред Хет Линукс извика напредналата околна среда на Линукс SGI.



    Линукс, който бумти в популярност, функционално е...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    [8D]

  4. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #3

    Ако ви гони депресия

    []



    Това не е нищо - пуснете ги на "BULTRA"-та... []




Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Гръм в подземното царство БТК гони от каналите си всички
    От jonov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 15
    Последно: 27-08-12, 09:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе