Страница 13 от 17 ПърваПърва ... 31112131415 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 242

Среща на SetCom.bg 2005

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Среща на SetCom.bg 2005

Аз май ще идвам в петък ама ще тръгна от Варна към 16.30

(щото ще вземам и лудия)

Аз и достопочтенната се нуждаем от 1бр. двойна стая за 2 нощи, джин бяло вино и слънце . Лудия му трябва съквартирант - че разбрах че кайсо му изневерил и няма да идва.

Чакам някои организаотор да ми даде на ПМ телефонче да задам 2 бързи вапроса и да тичам до банката да мятам пари.

2.  

3. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Ами аз съм един от тези калпазани в момента.

Лошото е че наистина незнам още, а днес ми е последния срок. До следобяд ще имам яснота.

Тъй като Лудия виси също с мене и той е вързан така както съм и аз.

Моля за извинение, защото наистина за момента нямам яснота.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Среща на SetCom.bg 2005

@Lupus - Не знам дали ще оставам, така че за стая не ме брой. Ще реша място, пък мисля, че може и да може се намери свободно място :-)

5. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Среща на SetCom.bg 2005

Тройната стая, която е записана на мое име да се счита за свободна. Не казвам, че няма да дойда, но и не мога на 100% да потвърдя, че ще съм там.

До 15-ти има още цяла седмица, и за жалост не мога да предвидя събитията от сега.

В момента в който съм напълно сигурна – ще си бера гайлето къде да си позиционирам антуража.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Хехе - остана и аз да кажа сега че съм висящ - и сбирката от Елена ши са премести в апартамента ми ( няма да имам много много леглова база - ама сърце да е широко )

Шегувам се де.

Адзи бре хора - аз с жена и две деца ( 3 г и 1 г ) съм там , а вие дето и на половината сте по- свободни от мен - не можете - излагаме се ей.

Много приказки бе ама @Pat бе много прав - който много избира , накрая он...а

7. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Среща на SetCom.bg 2005

Каисо - не бери грижа за Лудото - не знам как ще го събера в колата - освен да сложа жената отзад

Инак си е намерил "съквартирант" щото и той е сигурен. Ние ще тръгнем към 17-18ч щото сме на работа (най вече жената и владо).

8.  

9. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Среща на SetCom.bg 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За съжаление, аз ще пропусна тази сбирка на форума както и повечето работили някога в Сетком .

Все пак, представители на фирмата ще има - ClawFinger, Zak, 3di, Fori.

Весело изкарване и да пиете по една ракия за мен - на 17.7 имам рожден ден .

<div align="right">Originally posted by КрИс*-*29/06/2005*:* 20:26:35</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

То на 17ти ще бъдем махмурлии ама преди да си тръгнем ще ударим по една биричка за теб.

Абе я най добре вземи та намини.Няма да те караме да черпиш:-)))

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Как да стигнем до Вълчевци - Трухчевата къща?

Ето малко пояснения по горната карта:

Населените места (по реда на пристигане от Килифарево към Вълчовци) са: Плаково, Средни колиби, Гърдевци, Яковци, Вълчовци. Има и един мноооооого важен ориентир - язовир Йовковци, който аз съм добавил и не претендирам за точност на очертанията (всъщност и по самата карта имаше неточности), важното е, че след Гърдевци има мост, който минава над язовира. След като се мине той, на около 3 км е с.Яковци, от центъра на което трябва да се отклоните вляво (има табели) за с.Вълчовци и Трухчевата къща.

Всъщност, това, което съм добавил, е важно само ако някой предпочете да пътува през т.нар. "Горен боаз", и то ако идва от юг през проходите Хаинбоаз или Шипка. Но дори и в тези случаи препоръчвам пътя през Велико Търново, след което се продължава в посока Варна и на около 10 км има разклон, обозначен с табели. След като минете край Ханчето и стигнете града, продължавате само по главната улица (в момента съм в Елена, но не знам дали някъде няма отклонения във връзка с изграждането на канализация; ако има такива, ще допълня). Има само едно място, на което трябва да се внимава (след втория площад) и да се завие вдясно край Полицейското управление, но и там главният път личи достатъчно добре. Продължавате, излизате от града, стигате Яковци (първото село) и там се отклонявате вдясно за Вълчовци, край язовира.

На малката карта има червена линия, която минава към с.Блъсковци - НЕ Я ВЗЕМАЙТЕ ПРЕДВИД! Не, че не може да се мине оттам, но няма смисъл. Следвайте маршрута Велико Търново - (курс изток, 10 км до до разклона) - Елена - (минаване през целия град) - Яковци - (отклонение вдясно) - Вълчовци. Ако идвате от Варна, разбира се, отклонението от главния път за Елена е преди Велико Търново

[8D]

Това е... ако има въпроси, пишете.

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Среща на SetCom.bg 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Тройната стая, която е записана на мое име да се счита за свободна. Не казвам, че няма да дойда, но и не мога на 100% да потвърдя, че ще съм там.

До 15-ти има още цяла седмица, и за жалост не мога да предвидя събитията от сега.

В момента в който съм напълно сигурна – ще си бера гайлето къде да си позиционирам антуража.

<div align="right">Originally posted by Profita*-*08/07/2005*:* 1500</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ти беше един от двамата лигльовци /в твоя случай лигла/, които не зачетоха вота на форума и накараха участниците, въпреки, че над 50% бяха за Априлци да се събират на Елена.

С това лиши сбирката от присъствието на hardcore SetCom участници.

И сега реши, че можеш да си позволиш да кажеш, че няма да идваш.

Спомени ми една причина, поради която да не те помоля официално да не се вястваш повече тук? /да те банна/

Ако не го направиш до понеделник - считай се за официално помолена /банната/.

ПС - И преди да се обиждаш - замисли се колко хора за колко по-малки прегрешения са били гонени - с инфантилното си държане ти до някаква степен опорочи тазгодишната сбирка, а в последствие реши, че не е и необходимо да се появиш след като целия форум реши да ти угоди на прищявката...

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Ето го и Втория лигльо - аз самия ,

Само едно искам да допълня - Никого не съм карал насил да дойде на Елена

предложение да се видим имаше - но бе за хора които нямаха възможност за Априлци.

Казах да не се взема под внимание гласуването ми , обясних че със или без Setcom съм на Елена, просто си имах планирана почивка , която съвпадна със сбирката

@PAt е единия който може да потвърди думите ми , другия е @slero -на който писах ПМ с молба да ми намери тел. на Боаза -за да си запазя сам места за 15 -17 . ( много преди да се реши къде и кога )

( това не ми прилича да съм карал някой насила )

@КРИС ако искаш да напусна - кажи го и се махам.

13. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Среща на SetCom.bg 2005

@КрИс

Много грубо......Не мисля, че Profita заслужава подобно отношение и думи. Никой никого не е карал насила да ходи някъде. Не знам точно кой, но според мен не Profita, е тази която е взела крайното решение къде да е сбирката. Ти имаше пълното право да решиш и да обявиш, че събитането ще е на "Априлци". Защо не го направи? А кой ще идва - това всеки сам ще си реши.

14.  

15. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Среща на SetCom.bg 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Как да стигнем до Вълчевци - Трухчевата къща?...

<div align="right">Originally posted by Slero - 09/07/2005 : 12:33:08</div id="right">

Мерси за поясненията - точно се чудех как да се добера че по картата има много паяжинки и не се рабира на къде сме .. а ще пристигнем привечер ...

А относно ходенето - аз например се записах в последния момент само защото не бях сигурен дали ще мога. Налага се понякога да пропуснеш -както концерта на Металика . Няма да споменавам и една предна сбирка на Троян- където никой освен варненската група не доиде ... А ОБЕЩАХА ... Важното е да се направи купона и да се отпуснем - мисли позитивно [:P]

16. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Среща на SetCom.bg 2005

Mr.Techno - обясних на ПМ каква според мен е разликата м/у теб и Profita. Ще се радвам ако продължиш да си участник във форумите.

По отношение на "карането насила"... самият термин е странен и неприложим тук - "насила" е ясно, че не сте карали никой, както е и ясно, че манипулирахте вота с категоричния си отказ да се съобразите с него...

wsd - Варненската + Кафето и Жорката.

Pat, аз пък мисля, че заслужава...

ПС - Нека не оспамваме темата и да дискутираме казуса на ПМ ако е необходимо?

17. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Среща на SetCom.bg 2005

<font color="red">Помолих оттук нататък - на ПМ

КрИс</font id="red">

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Среща на SetCom.bg 2005

<font size="3">Среща на SetCom forum - 2005</font id="size3">

<font color="red">мястото</font id="red"> - <font color="green">Елена - Трухчевата къща</font id="green">

<font color="red">времето</font id="red"> - <font color="green">15-17 юли </font id="green">

<font color="red">хората</font id="red"> -

<font color="green">

- Skynet+Ludia - 2 ->двойна стая за 15 и 16 <font color="red">платено</font id="red">

- DeathKnight - 2 ->двойна стая за 15 и 16 <font color="red">платено</font id="red">

- Pat + athlon - 2+1 ->апартамент за 15 и 16 <font color="red">платено</font id="red">

- WSD - 2 ->двойна стая за 15 и 16 <font color="red">платено</font id="red">

- Ru-boy - 2 ->апартамент за 15 и 16 <font color="red">платено</font id="red">

- Vandal(и) - 2+1 ->тройна стая за 15 и 16 <font color="red">платено</font id="red">

- Zayo bayo - 2 ->двойна стая за 16 <font color="red">платено</font id="red">

- Malone - 2+1 ->апартамент за 15, 16 и 17

- DoHKuXoT - 1 ->двойна стая за 16

- Profita - 2+1 ->тройна стая за 15 и 16

- Dockera, Gadget, ClawFinger - 2+2 ->двойна стая за 15 и 16 <font color="red">платено</font id="red">

- Lupus - 2+1 ->апартамент за 15 и 16 <font color="red">платено</font id="red">

- Mr.TECHNO - 2+2 ->тройна стая за 15 <font color="red">платено</font id="red">

- orpamarosa - 2 ->двойна стая за 15 и 16 <font color="red">платено</font id="red">

- Slero - 1

- fori - 2 ->двойна стая за 15 и 16 <font color="red">платено</font id="red">

- glarus - 2 ->двойна стая за 15 и 16

- 3Di - 2 ->двойна стая за 15 и 16 <font color="red">платено</font id="red">

- d-rRoss - 1

- DarkRose - 1

</font id="green">

<font size="4">Плащането приключи! </font id="size4">

<font color="red">Менюто</font id="red"> -

<font color="blue">Както спомена по-горе blue_ има предложение от собственика на къщата да ни изпече 1-2 агънца чеверме. Мисля, че това е много добра идея.[:P] Предлагам това да е основното ястие за 16 юли (събота) вечерта, когато се предполага, че вече ще сме се събрали всички. Печените агънца ще бъдат разпределени на порции, гарнирани с дробсърма от собствените им дреболийки. Цената на една порция е 8лв. До 13 юли трябва да уведомим собственика за броя на порциите. Тъй като не вярвам, че тази идея ще предизвика сериозни възражения не я подлагам на обсъждане.[:D] Ако някой обаче поради някакви съображения (религиозни, вегетариански, кулинарни или от състрадание към хайванчетата) се отказва категорично нека ми пише на РМ.</font id="blue">

<font size="4">Агнешкото е заявено! </font id="size4">

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 17 ПърваПърва ... 31112131415 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Предновогодишна SetCom.bG среща
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 55
    Последно: 22-12-04, 13:22
  2. Setcom среща на 27.09.2003?
    От ivo80 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 29
    Последно: 27-09-03, 10:26
  3. SetCom.bG среща - 21-22 юни - град Елена...
    Отговори: 42
    Последно: 23-06-03, 01:32
  4. Среща SetCom&HWBG&TechBG???
    Отговори: 14
    Последно: 02-10-02, 12:07
  5. SetCom среща на 06.10.2001 в 12:00 часа...
    Отговори: 29
    Последно: 08-10-01, 11:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе