Страница 3 от 17 ПърваПърва 1234513 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 242

Среща на SetCom.bg 2005

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Значи, относно Ханчето - резервациите трябва да направим твърдо поне три седмици по-рано. Относно обслужването - не мога да гарантирам, че се е подобрило. Проблемите си ги знаем... и пак ще са същите, вероятно. Новото е само, че има повече места за спане - т.е. нови "къщички" от другата страна на пътя, но обстановката едва ли ще е много по-различна от познатата ни.

Аз лично бих взезл участие в събирането където и да е [:D]

2.  

3. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Среща на SetCom.bg 2005

Опаа този път нямам намерение да пропускам.

Идвам и аз.За мен стая с две легла.

Единственното за което моля е бързо да уточните датите та да мога да си оправя нещата до тогава,а къде ще бъде оставам да решите вие.

Да има нещо за хапване нещо за пийване /биричка например/за другото не съм придирчив.

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Среща на SetCom.bg 2005

Аз също ще дойда, като ще резервирам 3 легла, с условието, че няма да ми е удобно да отида до Видинско, тъй като професионалните ми ангажименти са денонощни и ще трябва да се съобразя с това, не че няма да ми се идва.

Така че включвайте ме и мен в сметките, като си запазвам правото да се откажа, доста преди крайния срок при уточнено място и дати.

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Среща на SetCom.bg 2005

Аз също ще дойда, стига да не изникне нещо непредвидено.

Но с организация нямам никаква възможност да се наема, а като гледам, освен за Елена за друго място няма кой да поеме нещата. Така че, като гледам пак ще е там.

6. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Среща на SetCom.bg 2005

Едва ли ще се почувства липсата ми, но тези цени са над моите

възможности. Не мога да си го позволя, за което съжалявам. Приятно купонясване!

7. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Среща на SetCom.bg 2005

Ами то май се евидяло че ще е пак на Елена.

Нищо лошо.

Slero ще се нагърбиш ли и тази година?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Среща на SetCom.bg 2005

Прекрасно, и аз съм онлайн за Елена...1 или 2 места - ще реша по-късно, че много неща трябва да се съгласуват

п.с. Жалко ще бъде ако се появят повече постинги като този на Wise.

//добавено по късно

<font color="red">п.п.с. ако все още се избира...тук </font id="red"><font color="blue">

http://www.journey.bg/bulgaria/map.php?region=18

може да се види какво предлага всеки регион и местност...както и цени...след избора на селището се клика на "настаняване" и се гледа кое какво е и колко струва...горе "избор по карта" за другите региони...

Нека някое сеткомско "старо куче" познавайки особеностите и изискванията на другите форумци от предишни събирания да избере 2-3 възможности и да ги предложи на гласуване, като преди това се разпратят групови ПМ и емайлове до всички форумци...и ако болшинството избере по-евтин вариант, да се слезе от висините, щото съм сигурен, че разходите по мероприятието са определящи за много хора. В края на краищата да се запознаем и опознаем за тия два дни е по-важно от това дали някой наша претенция или прищявка ще бъде задоволена....

лично на мен ми е безразлично дали в стаите има телевизор, отделна приемна и т.н. с легло и вана тия 2-3 дни ще ги преживея някакси пък и кой ли ще спи??!!</font id="blue">

10. Тук е от
    Feb 2004

Среща на SetCom.bg 2005

Ало деца къде без мен.Защо микои не е ме информирал за предстоящата сбирка.

Не е лощо да се направи такова нещо.Ама наистина даите да е на друго място например предложението на skynet e доста интригуващо.

Ама все пак не е важно каде ще сме а кои ще сме.

Така че мен ме пишете независимо къде ще сме.Искам да присъствам на миналогодишния купон.

Предлагам да се пусне Poll за мястото така ще е наи лесно да се избере.Пак в последствие да се да се прави "домова книга" с присъстващи и отчет на събранието.

Относно Sunny трябва да мислим тази година краговете състезания за избора на Мистър Сетком.Така че Sunny ще чакам един контакт по ICQ.

11. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Среща на SetCom.bg 2005

Датите?!

Да разбираме ли че остават 15-17 юли?

12. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Среща на SetCom.bg 2005

Вече съм стегнала куфара за 15 юли към Елена. Бански, чехлички и шапчица... Нищо друго не ми трябва.

Относно коментарите по-горе смея да твърдя, че никак, ама никак не беше лошо миналото лято. Нямам никакво намерение да гледам детайлите под лупа. Отидох и ще отида отново там, само за да се видя с вас - кратунковци такива... [] Миналата година дори не се докоснах до спалнята. Първата вечер купонът беше до зори. От обслужването нищо не ми липсваше; музиката си беше по наш избор в късните часове... пардон - в ранните такива.

Като местоположение и време за път до Елена ми е много удобно. Надявам се, всички вие ще се съобразите първо с това условие при избора си, защото аз лично няма да имам възможност да си завлека черноморското дупе чак в западна България за две нощувки.

И така - резерве една тройна стая за мен в Боаза. [:P]

При евентуална промяна на мястото - ще потвърдя допълнително резервацията си.

13. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Наемам се тази седмица да направя едно проучване за по-приятните местенца около Троян. Причината да предложа този регион е че имаме роднини там, където евентуално да се настаним с жена ми и с малкия, че на тая му възраст не изпитвам никакво желание да го мотам по хотели.

И междудругото, какво ще кажете за басеин с минерална вода?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Среща на SetCom.bg 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="red">И междудругото, какво ще кажете за басеин с минерална вода?</font id="red">

<div align="right">Originally posted by fori*-*06/06/2005*:* 13:47:31</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ми какво да кажем... вече си търся дамаджаните. []

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Нямам нищо против да разнообразим. Идеята на @fori е много добра, нека Ханчето остане като резервен вариант... честно казано, не ми се иска отново да се чувствам неловко (не разбирайте това като упрек към някого, просто ако има по-добри възможности, нека се възползваме от тях). А и Троян не е много далече (100 км от Елена в посока София)

17. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Емииии, то такова, налиии, тоз път вече няма да пропусна и аз

Явно че ще сме с Владо Лудия двамцата пак партийно, щото така или иначе, като седне той в колата и остава място за още 1 човек само [:D][:D][:D]

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Среща на SetCom.bg 2005

Ами защо не във Варна ?? Лято е море .Покрай Варна има подходяши места стига да се резервират предварително.

Наример на около 20км на морето има чудесна местност Фичоза. може и на Камчия.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 17 ПърваПърва 1234513 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Предновогодишна SetCom.bG среща
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 55
    Последно: 22-12-04, 13:22
  2. Setcom среща на 27.09.2003?
    От ivo80 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 29
    Последно: 27-09-03, 10:26
  3. SetCom.bG среща - 21-22 юни - град Елена...
    Отговори: 42
    Последно: 23-06-03, 01:32
  4. Среща SetCom&HWBG&TechBG???
    Отговори: 14
    Последно: 02-10-02, 12:07
  5. SetCom среща на 06.10.2001 в 12:00 часа...
    Отговори: 29
    Последно: 08-10-01, 11:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе