Защо не опитате в Ракитово, има някакво вилно селище с луксозни? бунгала, басейн, ресторант и т.н. Мисля, че се казваше БОР. Спането излиза 8-10 лв. на калпак.
Р.S. това е сайта
http://www.bor-bg.com
Защо не опитате в Ракитово, има някакво вилно селище с луксозни? бунгала, басейн, ресторант и т.н. Мисля, че се казваше БОР. Спането излиза 8-10 лв. на калпак.
Р.S. това е сайта
http://www.bor-bg.com
За цените - не мисля, че са се повишили драстично. Миналата година стая за трима за 2 нощувки струваше 90лв - сега е 96лв. Увеличението е 1лв на легло на нощувка - не си струва коментара []. Обслужването наистина не беше на необходимото ниво, но си мисля, че не това е най важното. Нали през повечето време смятаме да сме в басейна и около него [:P]. Все ще преглътнем че нямало това и ли онова в менюто. За обстановката в стаите - ми аз почти не съм стоял там миналата година. Само за едното спане....Като се накъркам...[xx(] ако ще и Хилтън да е - файда ник'ва. Важна е компанията![Yeah!] А басейна наистина много хубав.... И не на последно място, самото ханче се намира почти в средата на България и е лесно за достигане. Нещо, което трябва да се има предвид когато се правят събирания на хора от различни крайща на страната. Вярно, че има и много други места, но не мисля, че ще намерим идеално....Аз нямам нищо против да бъдем пак на "Боаза". Мисля, че ще си прекараме повече от прекрасно...
Ракитово не е лошо, обаче на мен ще ми трябват 2 дена за път (отиване и връщане от Варна) - не си струва...
Сега ... не знам кой с какви впечатления е останал от миналата година, но да ви кажа отстрани изглеждат малко попресилени коментарите.
За менюто:
Лично аз намерих за себе си и за семейството, това което ми се ядеше и ми се пиеше. В достатъчно количество, сравнително добре приготвено и на прилична цена.
Е, в интерес на истината, ядох, пих и се забавлявах, не съм се ровил в менюто за да установя кое точно го няма и да буча на т. нар. "провинциален персонал".
За персонала:
От пишещите по-горе, повечето си легнаха, но има и някои [Petre не си навеждай главата], които са свидетели, как "кривия" персонал ни слуша [и гледа] до 7.30 сутринта. На масата ни нищо не липсваше, колкото и да им беше досадно.
Пък и не мисля, че ако бях аз на тяхно място щях да подскачам от радост, че се налага да слугувам на няколко човека, които искат да си допият [все пак заведението има работно време]. Работното време не е за "Клиенти от София" и "Клиенти от Кошарна, Бургаско" и лично аз, не очаквах да ни направят компромис. Въпреки всичко останаха и ни обслужваха.
За битовата част:
Да, скъпичко е сега, но и миналата година беше скъпичко. За сметка на това пък лично аз си изкарах чудесно, имайки предвид наличието на басейн, паркинг, чист тоалет и баня, наличието на достатъчно площ около басейна за децата и въобще комплексно обстановката.
С това искам да приключа коментарите около оценките на Еленското ханче. Никога няма да намерим място, където да ни хареса на всички. Нямам нищо против нито едно друго място, защото на повечето от тях не съм бил, но нека да не плюем върху отлично изкарания миналата година уикенд.
Ммм, Pat и Malone, вие май наистина не ходите често по кръчми и хотели
След като се опитвате да изкарате обслужването и менюто на ханчето прилично... ще оставя батко ви Петре да го коментира
Факт е, че жена ми, която е всичко друго, но не и претенциозна спомена на тръгване миналата година, че това е мястото с най-лошо обслужване, на което е попадала през краткия си 30-годишен живот и се надява да не го посети повече никога )
PS - Malone, кривият персонал ни слуша след като в 3 посред нощ някакъв келеш ми обясни, че ще затварят, въпреки, че 2 маси Сеткомци бяха на друго мнение и се наложи 10 минути да му обяснявам как трябва да се обслужва клиент. Аз нямам желание на подобни сбирки в подобно време да уча и обяснявам....
Ти... като че ли се чустваш задължен, че келнера те е обслужвал до 7:30.. Ами това му е работата. Както би следвало и да му е работа след като групата, ангажирала целия хотел покаже явно нежелание към даден тип музика да я смени.
PS2: Pat, не си прав - дали обслужването е на ниво или не е от много голямо значение и е основен признак по който избираш къде да почиваш - конкурентни оферти като условия и цени има много - обслужването е решаващия фактор.
Крис, прав си за обслужването, ако става въпрос да избирам къде да отида на семейна почивка. Но нашият случай е коренно различен. За тези 2-3 дни не мисля че ще имам голям допир с персонала, като изключа случаите когато ще седна да хапна и пийна нещо.
Не мисля, че в което и да е друго по-луксозно заведение биха ни търпяли магариите . Най-малкото пак ще ти се наложи "10 минути да му обяснявам как трябва да се обслужва клиент."
Що се отнася за работното време, , не знам как е във вътрешността на страната и София, но тук във Варна 30-40 мин след изтичане на работното време заведенията се изпрзват. Ако има разни индивиди които не искат да си тръгват - биват първо помолени, а ако не се сетят да си тръгнат - ги изкарват принудително. Не заради друго , ами просто има проверки за спазване на работното време и като засекът някое заведение в нарушение - или акт - или рушвет - и в двата случая собственика се бръква в джоба. А в скъпите заведения - такива номера въобще не минават - ай си се направил на "отворен" - охраната веднага си влиза в ролята.
Добре де, ако ще е междупланетна сбирка в центъра на България, защ=о примерно да не е някъде около Троян? От там имам много приятни спомени, а и доколкото знам нмаоколо има доста 'курортни' селища като напр. Шипково, Априлци, етц. Няма да забравя култовия момент с лек обяд за 4 човека + бири и сметката от около 9 кинта в едно изключително живописно кръчме в региона. Така че, дами и господа, ако искате мога да изпратя мои хора на разузнаване в региона.
<font color="orange">Gadget EDIT: E не те знам къв си що си и кво си, ама така спрямо друг от форума нема ми говориш... </font id="orange">
Та гледам отрано сте почнали и сте се разглезили по отношение на обслужвания и хотели... Няма да ви преча... решавайте... аз ще се включа, когато трябва...
Може и така да се каже Крис, приемам, че нямам достатъчно опит по хотели.
Мисълта ми е, че където и да отидем няма никаква гаранция, че ще получим, точно това, което искаме и точно в такъв вид. Аз подчертах, че нямам нищо против което и да е друго място стига наистина да си направим купона, а той зависи от нас.
А недостатъци винаги ще намерим където и да отидем, гарантирам ти. Ако не ти и аз, друг ще намери, доста хора сме и всичките сме си с особености в изискванията.
Не ми се спори честно казано.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Добре де, ако ще е междупланетна сбирка в центъра на България, защ=о примерно да не е някъде около Троян? От там имам много приятни спомени, а и доколкото знам нмаоколо има доста 'курортни' селища като напр. Шипково, Априлци, етц. Няма да забравя култовия момент с лек обяд за 4 човека + бири и сметката от около 9 кинта в едно изключително живописно кръчме в региона. Така че, дами и господа, ако искате мога да изпратя мои хора на разузнаване в региона.
<div align="right">Originally posted by fori - 04/06/2005 : 00:41:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Mного добра идея е сбирката да е около Троян. Там има какво да се види и обслужването е на ниво, а цените повече от прилични. Помислете и за тази възможност.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Така че, дами и господа, ако искате мога да изпратя мои хора на разузнаване в региона.
<div align="right">Originally posted by fori*-*04/06/2005*:* 00:41:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Пращай разведките.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Мисълта ми е, че където и да отидем няма никаква гаранция, че ще получим, точно това, което искаме и точно в такъв вид.
<div align="right">Originally posted by Malone - 04/06/2005 : 02:47:04</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Подкрепям мнението ти.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> За тези 2-3 дни не мисля че ще имам голям допир с персонала, като изключа случаите когато ще седна да хапна и пийна нещо.
<div align="right">Originally posted by Pat - 04/06/2005 : 00:39:42</div id="right">
Че то друго какво ще се прави![:D]
И не забравяй да донесеш папионката[:D]
Хей пичове, защо забравяте Родопите...има невероятно количество добри места, природа и разумни цени, пример:
http://www.geocities.com/kamena_spa/roomsbg.html
бирата най-добре се изстудява в минерална вода
Двустайни апартаменти за 2 ма за 48.60лв. е повече от разумна цена...а дпълнително 5 лева за 3-ти човек си е направо подарък...
Допълнителни услуги:
събуждане по телефон;
повикване на такси;
открит охраняем паркинг;
фризьорски и козметични услуги;
пране и гладене;
факс услуги;
<font color="blue">интернет достъп; </font id="blue"> - иес, бейби, ще можем да си пишем в форума
тенис на корт;
организиране на индивидуални и групови експедиции и пикник;
трансфер на гостите;
магазин;
фолклорни вечери;
съхраняване на ценности;
Може да гушнем банкетната им зала за 30 човека и да я направим open source за периода на кампанията...има и конферентна зала...Крис може да организира семинар и да накомби кофата на по-непослушните форумци
А по-възрастните като Malone може и някоя болежка да си излекуват
Сори за отделния пост, но преди минути ми попадна пред очите това
http://www.arbanassibg.com/page.php?lang=bg&dir=2&id=21
и по-точно http://www.izvora.hit.bg/vila.htm
интересна с е това че от комплекса може да се наеме цялата Вила "Извора" 5 стаи - 16 легла..за 300лв. и така нощувката се оформя по 18.75лв. на калпак, а за екстрите - вижте сами....има си всичко..близо е до магистралата София-Варна .
п.с. не се колебайте да давате добри предложения...време има за да се реши...освен ако не е вече взето
Всъщност не мисля, че цената на нощувката е толкова важна, все пак е 1-2 вечери, но качеството на обслужване е опрделено нещо, което може да издразни всички...и дори в World of Wonders, Antalya дая се отиде - все ще има недоволни.
Ми тогава да заградим едно такова къще като тази Вила "Извора" с собствена механа и кухня, да платим на добър готвач да ни сготви чеверметата и шишовете и салатите...пиячка на корем от супера...и квото сабя покаже От мен Jamo-то с елитна механджийска музика После може да я нарекат Вила "Сетком" За по претенциозните и изтънчените - хотела в хотелския комплекс...апропо - басейна е безплатен
Да не забравяме, че <font color="blue">компанията е важна а не мястото</font id="blue">...компанията прави купона...
Аз пледирам за БАСЕЙН, но още не знам дали ще съм в страната по това време.
Нека преди да изберем мястото да уточним две неща:
1. Дата на сбирката - 15-17юли (или друга?)
2. Колко хора са готови да потвърдят участието си
Колкото до мястото според мен то трябва да е в района на Троян-Тетевен-Елена тъй като е удобно за пътуване от всички краища на България, а и има доста обекти за избор. Всичко ще зависи от това колко хора ще изявят желание да дойдат и дали избраното място е свободно за тези дни.
<font color="green">PS Ето тук една "около Троянска" възможност:</font id="green">http://www.venika.net/bg/hotel.html