Не знам дали ще дойда на тази толкова проблемна за някои сеткомска среща, но на концерта на ДИО в Каварна на 07.07 със сигурност ще бъда Не че ми е близко, и не че ми е удобно, но просто го искам и точка. Което означава, че когато някой желае нещо много, го прави или не го прави, ако не го желае...Кви са тия подливки от Malone, Profita, Techno...???!! Реално много гаден начин да се измести вота....Ми тогава съберете се модератори и админи и решете...щото 107 поста са за тоя дето духа.....другите да се жалват в Страсбург ако щат...Има цял месец всеки да си придвижи ангажиментите така, че тия 2-3 дни да е свободен и мисля, че това е по силите на всеки. или се лъжа??? Всъщност ако се замисля, и аз мога да дам 10-на реални обяснения, които ще докажат най-достовено невъзможността ми да присъствам където и да е...но доколкото знам, такава сеткомска среща се прави един път в годината и трябва да съм най-голямото говедо да се измъкна по този начин...
<font color="red">добавено по късно // Профита - стига мелодраматизъм....прочети пак последния мой ред по горе....доколкото не ме лъжат очилата, пише трябва да съм ,а не трябва да си, или трябва да сте. Така че ако прочитайки моя пост си се почуствала така....вината не е моя. Всеки има право да тълкува думите ми както си пожелае и нямам намерение да оборвам никого. Просто изразявам възмущението си от тази пародия на демократичен избор, която дефакто се прояви в загуби време за всички...и така от 3-ти до днес 18-ти абсолютно на никого не е ясно къде ще бъде тази прословута среща...един от "плюсовете" на тази клавиатурна гимнастика е, че определени хора включително и моя милост взеха да се оттегчават и губят предвкусваното удоволствие от въпросната среща. Всъщност...кво се обяснявам толкова... :-)</font id="red">