Страница 8 от 17 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 242

Среща на SetCom.bg 2005

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Трухчевата къща е много добро място. В сравнение с Ханчето:

- предимства: по-компактно е, няма да се налага съобразяване със сума народ както на Ханчето, музика по желание, кухнята е по-добра, стопаните са гостоприемни;

- недостатъци: несравнимо по-малък басейн, няма мокър бар, обстановката е съвсем различна.

Честно казано, аз скоро не съм ходил там (след разширението) и не мога да кажа много повече.

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Среща на SetCom.bg 2005

"Сухото мартини" е за предпочитане пред "мокрия бар", добрата кухня и обслужване - пред големия басейн и чалгата. Аз съм твърдо "ЗА"!

4. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Среща на SetCom.bg 2005

Е, к'во ся? По цял ден ден ще стоим по масите да ни обслужват и шъ съ друсаме в транс?[xx(] Тва ли ви е идеята за приятна почивка и сбирка? За мен тогава запазете едно място по-близо до "00", че да не се налага да ставам.....

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Среща на SetCom.bg 2005

хммм, а аз си мислих, че срещите се правят заради хората, а не заради мястото...

та аз с половината хора от форума мога да си прекарам повече от добре и на една пейка в парка...

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Среща на SetCom.bg 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">хммм, а аз си мислих, че срещите се правят <font color="red">заради хората</font id="red">, а не заради мястото...

та аз с половината хора от форума мога да си прекарам повече от добре и на една пейка в парка...

<div align="right">Originally posted by Dockera*-*16/06/2005*:* 23:56:20</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<font color="blue">Из един виц:</font id="blue">

<font color="blue">- Скъпи, ама сложи си очилата, че лижеш пейката...</font id="blue"> [:P]

А сега сериозно:

Адски е прав Доко. 100 мнения и още нищо не е сигурно. Какво ви става, бе? Нямаше ли кой да каже - отиваме там и точка. Който наистина иска да дойде - ще го направи. Такива сбирки не се правят през 2 дена. Като ми почнете: Там 50 км. повече, там 20 км. по-малко, басейна ви малък, масата ви голяма... Ми който иска да отива да почивка - цяло лято има пред себе си - нека да си прави предварително планове с обилен снимков материал 5 месеца преди началото на лятото. Още се чудя как не сте се разпределили по участници - 2 мъже и 1 жена в стая [може и обратното]. Трудно се угажда на 40 човека - още 100 мнения ли трябва да има, за да се разбере? Malone не се включва, поради причината, която дълбоко подозирам - една "крастичка", която не му се иска да почесва... []

Айде вземете се в ръце.

Който има [съвсем] малки деца, надявам се да не поеме неблагоразумието да ги мъкне по такива сбирки - може да ги остави на родителите си за 2 дена. И все пак това не е семейна сбирка, имайте го предвид... очакват се "мозъчни" сътресения, трудносмилаеми за обикновеното ежедневие... []

7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Среща на SetCom.bg 2005

С мен ще се видите за малко, тъй като [мамка му и късмет] на 16-ти и 17-ти съм на работа.

Което предполага никакъв алкохол на 15-ти вечерта и колкото мога на 16-ти вечерта. Важното е на 17-ти най-късно в 16 часа да мога да карам до работното си място, респективно да работя до сутринта.

Та по същество.

3 места за мен. Ще си отида до Русе, ще докарам небезизвестните жена и две деца на 15-ти, вечерям с вас и около 21 часа тръгвам на юг за да мога да се наспя за сутринта. Вечерта след работа на 16-ти, изпъквам в Елена, правя каквото мога за компанията и на 17-ти рано след обед пак на юг. На 18-ти сутринта минавам да взема окъпаната част от семейството и си ги прибирам в Русе.

Ще се кефят без мен почти три дена, ще рече, аз играя спонсор.

И уточнете от кога до кога плащаме за да си направя организацията.

Очевидно е, че аз ще платя три нощувки. 15-16; 16-17; 17-18

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Ша ги пазим @malone

( или по скоро ще се пазим от тях ) или те ще ни пазят .

Решете най-накрая

Боаза или Трухчевата къщЪ.

Аз днес ще звънна и си запазвам една стая за мен и семейството ми.

Егати - който иска там да ходи. Който иска да се видим - знае къде съм. Никого няма да моля .

В крайна сметка - кой къде спи няма значение - като се съберете в Елена - дръннете ми един телефон - да знам къде да дода.

10. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Среща на SetCom.bg 2005

Ммм... все пак, има пусната и анкета... Искате демократичен избор - имате го... Там доколкото виждам резултатите са за Марагидик, Априлци...

11. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Като се заговорихме за басеин, ето един кадър от хотел Мара Гидик, Априлци:

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Не искам да преча на сбирката

това го казах и по-рано

аз няма да мога да дойда до априлци - така че не ме бройте !!!

не вземайте внимание моите постове- вярно гласувах за елена - значи е - 1 глас

13. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Среща на SetCom.bg 2005

Мен също не ме бройте за Априлци.

Но ако ще се ходи на Елена... където и да е там - на линия съм.

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Среща на SetCom.bg 2005

При Априлци, аз също отпадам.

Не че нямам огромно желание да ви видя, но ще ми е страшно трудно от логистична гледна точка, предвид дежурствата ми на 16-ти и 17-ти.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Среща на SetCom.bg 2005

Който отпадне - може да дойде да ме види на Елена

( това мое предложение да не се приема като опит за налагане на мнение за Елена - който не може за априлци , просто казвам че ще съм там , мисля че @pat &Krassy ще са също там )

17. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Среща на SetCom.bg 2005

Това твое предложение няма като какво друго да се приеме...

На мен наистина не ми пука чак толкова къде ще е сбирката. Но наистина, част от съфорумците от източна България успяха да ме изумят с отказа си да дойдат до Априлци за да се видят с хората, с които си пишат всекидневно поради третостепенни причини.

Както и да е - предлагам ви събирането да е на Елена и да се пренебрегне резултата от анкетата и желанието на повечето за да удоволетворим капризите на съфорумците.

Решете къде в Елена и моля, не коментирайте поста ми.

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Среща на SetCom.bg 2005

Трухчевата къща - предимствата ги е изложил Slero.

Предлагам да се обединим около този вариант - до сега никой не е казал нещо против.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 17 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Предновогодишна SetCom.bG среща
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 55
    Последно: 22-12-04, 13:22
  2. Setcom среща на 27.09.2003?
    От ivo80 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 29
    Последно: 27-09-03, 10:26
  3. SetCom.bG среща - 21-22 юни - град Елена...
    Отговори: 42
    Последно: 23-06-03, 01:32
  4. Среща SetCom&HWBG&TechBG???
    Отговори: 14
    Последно: 02-10-02, 12:07
  5. SetCom среща на 06.10.2001 в 12:00 часа...
    Отговори: 29
    Последно: 08-10-01, 11:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе