Резултати от 1 до 6 от общо 6

Относно Школа по физика в гр. Казанлък

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Имам нужда от малко инфо за Школата по физика на Теодосий Теодосиев в гр. Казанлък.

Ако някой може да помогне да пише един ПМ или на мейл minkov@vip.bg за да не занимаваме останалите форумци с моите проблеми.

Благодаря предварително на отзовалите се!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Аз, пич, предпочитам обществено да се изкажа. Въпросният СЪР, не съм го виждал лично, но го уважавам безусловно. Преди години, да речем 5-6 бях съученик в Ст.Загора с момче и момиче, имащи интереси в областа. Съответно тях зная, че ТТ е дъ 1 & онли. Вярно, бяха кадърни деца, и то в изобилие, но Теодиси, докара работата до там, че 'отборът' му да печели състезанията, без значение на нивото. За въпросния съученик си спомням с удоволствие как игнорирайки часова разлика и прочие MIT, CALTECH се обаждаха у тях посред нощ да му се хвалят условията си. Предполагам малко или много ТТ има заслуга, поне доколкото познавах съученика си. Повтарям, изрично, че мнението е далеч от реклама и е базирано на странични лични впечтления от приблизително '98~'98. Успех !

4. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Кажи какво ти трябва точно, ако трябва ще намеря и Теодосий за инфо, ако е в града.

П.С. Ще се опитам да го намеря или да получа повече инфо за това, което ти трябва утре. Той преподаваше физика и в местната Математическа гимназия, но мисля, че ще иска да се срещне със сина ти, за някакво по-нататъшно развитие на нещата.

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@minkov,

Обясни какъв е проблема и за какво става дума, че нещо разговора тръгна като в масонска ложа. "Посветените" си говорят, а останалите гледат "умно".

6. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Синът ми има интереси в тази област, има и някои успехи. Подгтвя се сам, но е стигнал до извода, че за да продължи да се развива, трябва да се обучава в тази школа. Та въпросът ми е как може да се включи в Школата.

Извинявам се, че въпросът ми е прозвучал конспиративно, но ми се струваше, че това е частен проблем и на другите ще им е досадно. След като има интерес, нямам нищо против обсъждането да е публично. Особено ако някой наистина може да помогне.

7. Тук е от
    Jul 2005

Брей, Тео (както му викаме в школата) станал популярен и в мрежата. Хубаво че и в следващите поколения има интерес. Не съм чувал Тео много скоро, като се прибера лятото в БГ ще го видя, но школата си я има още и се развива. Даже точно в момента би трябвало да се провежда и традиционната лятна лагер-школа на Паниците (до Калофер). Иначе и в Казанлък доколкото знам трябваше да му дадат едно училище където да се премести и да се оборудва включително със спални помещения, така че идващите от други градове да могат да остават ако се наложи. Докъде са стигнали естествено зависи от това доколко разните бюрократи си спазят обещанията. Занатията са нормално през почивните дни, няколко групи на различни нива. От реклама Тео няма нужда, като олимпиец по физика мога да го кажа. Човекът за който mitkko говори примерно вече си завърши Caltech, сега е в Harvard под ръководството на световноизвестния български професор Съселов. Ако някой в България все още иска сериозно да се занимава с физика, школата на Теодосиев си е най-доброто място. Та както казах, в момента са на планина (решават задачи яко), това по принцип е много добро начало, но и през учебната година ходенето би било полезно. Мога да ви дам и телефон, като се върнат от Балкана да го потърсите.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помогнете за изпит по физика
    От InternetZombie във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 25-02-10, 15:18
  2. Задача по физика.
    От Svart Lyset във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 22-01-06, 23:07
  3. Задача 249 (малко физика)
    От Wise във форум Логически задачи
    Отговори: 21
    Последно: 08-05-05, 18:56
  4. Физика по МЕТРО-вски :)
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 10-12-04, 14:03
  5. Нобеловите награди по физика за 2003
    От Enthused във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 14-10-03, 15:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе