Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 17

"Глобул" спамят на поразия....

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

"Глобул" спамят на поразия....

Ето, че "успешно" прикрити зад поредната "игра" [в случая на B-POWER - Спечели 'Toyota Yaris'], жадните "Глобари" са зажаднели повече отвсякога...

За какво става дума. Значи, купувате си един ваучер за презареждане [от 5 лв., 15 лв., 25 лв. или 40 лв.], презареждате успешно и получавате СМС с "покана" за регистрация в играта. Дотук всичко е нормално - който иска да участва - набутва се 60 ст. [50 ст. + ДДС] и получава втори СМС, който го уведомява, че е спечелил [най-вероятно] "цветна картинка или полифонична мелодия". То и това си е ясно - няма да раздават безплатни ваучери или пакети за презареждане на всеки, я...

Обаче!

Какво забелязах, поне при мен. Тъй като съм на "B-Connect" и може да се каже "reload"-вам често [както в "Матрицата" , изпращам СМС за регистрация и всичко е наред, до момента, в който сумата във ваучера ми драстично падне до около 70-80 ст., и тогава получавам НОВА ПОКАНА за участие в играта. Демек - айде, моето момче, прати още един СМС, спечели още една цветна картинка или полифонична мелодийка и... о, май е време пак да презаредиш, защото от въпросните 70-80 ст. са ти останали 10-20. Тъпа стратегия. Не се хванах, но напоследък взе доста често да ми се случва, а и някои приятели също започнаха да се оплакват. Какво целят "Глобул" - естествено да ни набутат все повече. Но адски ме дразни този спам! При условие, че не можеш да регистрираш повече от 1 участие на презареждане [като няма ограничение за броя на презарежданията], защо пращат този "подканващ" СМС отново и отново, и отново... Да не би да е безплатен? Нямам намерение да пробвам...

"Всеки b-connect потребител, който е презаредил времето си за разговори в промоционалния период, независимо от стойността или дизайна на заредения ваучер, има право да заяви участието си в играта. Всяко презареждане дава право на една регистрация за играта чрез SMS. - GloBul"

При Вас същото ли е?

2.  

3. MAD
    MAD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2005

"Глобул" спамят на поразия...

Aз съм нямал никога такова нещо.Но пък ти можеш да не прочиташ.Нали не е задължително?

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Но пък ти можеш да не прочиташ.

<div align="right">Originally posted by MAD*-*11/07/2005*:* 22:32:53</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<font color="purple">MAD</font id="purple">, представи си, че си вървиш по улицата и си в страхотно настроение, пичките ти се радват, пчеличките те отбягват, а ти си толкова щастлив, все едно си получил първият си оргазъм в живота. И точно в това време те среща някой си там, хваща те и те съдира от бой, напуква ти канчето, разцепва ти ряпата - един вид, пренарежда ти цялата инфраструктура от козирката до джантите, и после ти казва с благ глас: "Ми, сори пич, ама да не си ме срещал!"

Какво би му отговорил?

Ако осмислиш горeнаписаното, надявам се да осъзнаеш, че точно поради тази причина няма и какво смислено да отговоря на поста ти.

5. Тук е от
    Dec 2003

При мен такива работи няма, но много често получавам broadcast съобщения. Най-вече съобщения от оператора и реклами - те поне могат да се спрът. Днес се зарадвах особено много на съобщението, което получих след презареждане:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">През предходната седмица, Вие направихте 1 презареждане на стойност 15 лв. Вие сте абонат на b-connect 3-та година и Вашият бонус е 3 лв. Глобул</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

IvO™ - явно твойте 60 стотинки са ги пратили на мен мръсниците[^]

Иначе тази игра за тойотата е супер менте и е мноо гадно да ти пращат по 2 смс-а. И аз като теб бих се ядосал много.

6. MAD
    MAD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2005

Е за какво става въпрос?И аз наистина ако получа такова съобщение няма да им се хвана.Защото знам,че ще се набутам.Баща ми без да ги прочита ги изтрива тези набутващи реклами.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

<font color="purple">MAD</font id="purple">, представи си, че си вървиш по улицата и си в страхотно настроение, пичките ти се радват, пчеличките те отбягват, а ти си толкова щастлив, все едно си получил първият си оргазъм в живота. И точно в това време те среща някой си там, хваща те и те съдира от бой, напуква ти канчето, разцепва ти ряпата - един вид, пренарежда ти цялата инфраструктура от козирката до джантите, и после ти казва с благ глас: "Ми, сори пич, ама да не си ме срещал!"

Какво би му отговорил?

.......................................................................................................<div align="right">Originally posted by IvO™*-*11/07/2005*:* 22:51:08</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Честно сгъна ме от смях - жестоко е

КАкто и да е @IvO™ - при мен се получи следното ..

купувам на майка ми ваучер да презаредя глобулчето и хоп - "Ела не бегай около късмета си ....."

и аз следвайки указанията връщам смс ( който до 5 мин. трябва да върнеш ) за да спечеля и да покарам една тойота ,ama w ramkite na 8-10 мин. не мога да върна СМС , след 10 мин. всичко бе ок , но - вашия период за връщане е изтекъл - ей ти една мелодия или картинак , влез през Wap-чето исамо срещу 15 ст. /мин си я изтегли безплатно .

и това ако е безплатно и коректно - баси

Същото стана и с колега който презареди MteL за ваканцийка - егати смешките .

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

ама, какво очаквате от МАЛаКИ бе ?

[:D]

10. MAD
    MAD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2005

Аз вече не се хващам на такива капани.Просто не им следвам иструкциите,и не си хабя парите.Баща ми и майка ми бяха прави:Кой ще даде кола и то добра кола за нищо(без пари)?

11. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

mad, те колите си ги дават - там лъжа и измама няма. и хич не е за без пари, а именно от парите на участващите и на всички останало.

това се нарича "реклама". не се кахъри - идеята е да се вземе от всеки по мъничко, за да има за няколко много.

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз вече не се хващам на такива капани.Просто не им следвам иструкциите,и не си хабя парите.Баща ми и майка ми бяха прави:Кой ще даде кола и то добра кола за нищо(без пари)?

<div align="right">Originally posted by MAD*-*12/07/2005*:* 15:58:03</div id="right">

Човече, ти въобще "вдяваш" ли за какво иде реч в тази тема?

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз вече не се хващам на такива капани.Просто не им следвам иструкциите,и не си хабя парите.Баща ми и майка ми бяха прави:Кой ще даде кола и то добра кола за нищо(без пари)?

<div align="right">Originally posted by MAD*-*12/07/2005*:* 15:58:03</div id="right">

Човече, ти въобще "вдяваш" ли за какво иде реч в тази тема?

<div align="right">Originally posted by IvO™*-*12/07/2005*:* 16:13:43</div id="right">

не, но няма значение [:D]

14.  

15. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Факт е че се печели, но как - не знам.

Само да заявя че глобул наистина се гаврят с тез СМСи.

Въобще разправят колко е евтино да ползвате карта ... какви подараци ще спечелите и накрая нищо. Аз лични мисля че е глупаво да се вързвате на този спам...Веднъж за проба да - но до там.[8]

16. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Наглостта на "Глобул" продължава...

А ето и един СМС от номер 444, от днес, преписвам дословно:

"Ot dnes imate 10 pati po-goliam ("член", бел.ред. shans za Toyota Yaris. Izprashtaite do 10 SMSa na nomer 111 sled vsiako prezarejdane - poveche SMSi, po-goliam ("член", бел.ред. shans za Toyota!"

Защо 10? Дайте по 100, бе! Хубаво кръгло число. Колко му са 60 лв. с ДДС, нали? :knuppel2:

Нямам думи от подобна наглост!!!

17. Тук е от
    Aug 2005

Re: Наглостта на "Глобул" продължава...

Цитат Първоначално публикувано от IvO™
    А ето и един СМС от номер 444, от днес, преписвам дословно:

"Ot dnes imate 10 pati po-goliam ("член", бел.ред. shans za Toyota Yaris. Izprashtaite do 10 SMSa na nomer 111 sled vsiako prezarejdane - poveche SMSi, po-goliam ("член", бел.ред. shans za Toyota!"

Защо 10? Дайте по 100, бе! Хубаво кръгло число. Колко му са 60 лв. с ДДС, нали? :knuppel2:

Нямам думи от подобна наглост!!!

Взеха да им свършват сигурно парите за колиците. Само не се коси, щото нищо няма да се промени!

18. cvb
    cvb е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2006

Re:"Глобул" спамят на поразия....

Цитат Първоначално публикувано от WilliamDark
    Факт е че се печели, но как - не знам.

Само да заявя че глобул наистина се гаврят с тез СМСи.

Въобще разправят колко е евтино да ползвате карта ... какви подараци ще спечелите и накрая нищо. Аз лични мисля че е глупаво да се вързвате на този спам...Веднъж за проба да - но до там.[8]
    и от неплатили също-пращатhttp://www.sg-group.bg/bg/partners.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 17:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  3. Отговори: 45
    Последно: 05-12-05, 09:31
  4. "Глобул" обяви по-ниски цени на предплатените разговори
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 27-10-05, 23:11
  5. Два номера в една СИМ-карта пуска "Глобул"
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 13
    Последно: 06-10-05, 16:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе