Ето, че "успешно" прикрити зад поредната "игра" [в случая на B-POWER - Спечели 'Toyota Yaris'], жадните "Глобари" са зажаднели повече отвсякога...
За какво става дума. Значи, купувате си един ваучер за презареждане [от 5 лв., 15 лв., 25 лв. или 40 лв.], презареждате успешно и получавате СМС с "покана" за регистрация в играта. Дотук всичко е нормално - който иска да участва - набутва се 60 ст. [50 ст. + ДДС] и получава втори СМС, който го уведомява, че е спечелил [най-вероятно] "цветна картинка или полифонична мелодия". То и това си е ясно - няма да раздават безплатни ваучери или пакети за презареждане на всеки, я...
Обаче!
Какво забелязах, поне при мен. Тъй като съм на "B-Connect" и може да се каже "reload"-вам често [както в "Матрицата" , изпращам СМС за регистрация и всичко е наред, до момента, в който сумата във ваучера ми драстично падне до около 70-80 ст., и тогава получавам НОВА ПОКАНА за участие в играта. Демек - айде, моето момче, прати още един СМС, спечели още една цветна картинка или полифонична мелодийка и... о, май е време пак да презаредиш, защото от въпросните 70-80 ст. са ти останали 10-20. Тъпа стратегия. Не се хванах, но напоследък взе доста често да ми се случва, а и някои приятели също започнаха да се оплакват. Какво целят "Глобул" - естествено да ни набутат все повече. Но адски ме дразни този спам! При условие, че не можеш да регистрираш повече от 1 участие на презареждане [като няма ограничение за броя на презарежданията], защо пращат този "подканващ" СМС отново и отново, и отново... Да не би да е безплатен? Нямам намерение да пробвам...
"Всеки b-connect потребител, който е презаредил времето си за разговори в промоционалния период, независимо от стойността или дизайна на заредения ваучер, има право да заяви участието си в играта. Всяко презареждане дава право на една регистрация за играта чрез SMS. - GloBul"
При Вас същото ли е?