да бе.
те и преди бяха 5 или 6 покани и се възстановяваха на 2-3 дни. Предполагам и сега са така
просто гмаил си осигуриха добра безплатна реклама с тия покани
да бе.
те и преди бяха 5 или 6 покани и се възстановяваха на 2-3 дни. Предполагам и сега са така
просто гмаил си осигуриха добра безплатна реклама с тия покани
Вече за много места е с пкани. Разни форуми торент сайтове фтп .. и други. Обикновенно искат нещо за да можеш да каниш. В случая освен рекламата няма какво друго да е. Но пък отделно аз спам още не съм получавал ...
Ами ако всеки е с 50 покани, значи има шанс и аз да получа*
s.fox@abv.bg
Е-е, дочакахме и този момент...Първоначално публикувано от Dockera
Накой ще може ли да прати една покана и на мен, че от посочения адрес на Dockera не ми е ясно как се прави регистрацията в gmail-a.
pezkata5@yahoo.com
1. Това pezkata5@yahoo.com го въвеждаш в полето Your current email address : на страницата, дадена от Dockera;Първоначално публикувано от pezkata
2. Избираш си парола за акаунта и я пишеш в полето Choose a password : ;
3. Пишеш пак избраната парола в полето Re-enter password: (междувременно си повтаряш паролата сто-двеста пъти наум за да не я забравиш.. :coolsmiley
4. В сектора Word Verification: прочиташ думата на картинката, изписваш я в полето отдолу и...
5. Цъкаш бутона I have read and agree to the Terms of Use. Create my account.
Лесно е, нали?
Да. Лесно е, но после как ти изглежда мейла?Първоначално публикувано от BerkStock
Аз направих горното, получих си мейлче в другата поща. Цъкнах. Активирах го. И после ...
при опит да вляза, получих следното:
Sorry, this is not a valid Gmail login.
You cannot log into Gmail using your Google Account username and password.
Gmail is in a limited test period and is only available to a small number of people who are helping test and improve the service before it is made more widely available.
If you have been asked to test Gmail and have not yet created a Gmail account, please click on the link in your invitation email.
If you have been asked to test Gmail and have already created a Gmail account, please try to log in again using your Gmail username and password.
Сега всичко заспаПървоначално публикувано от batco
Мерси!
BerkStock, на тази страница правих точно както ми го обясняваш, но то ме въртеше през още няколко страници и накрая пак нищо нестана и го зарязах. Явно нещо съм пропускал, но както и да е вече имам за което благодаря много.