Мдааа - явно не са доизкусурили тая опция. Ми... БЕТА, к'во да я пра'иш... :unk:Първоначално публикувано от prt
Мдааа - явно не са доизкусурили тая опция. Ми... БЕТА, к'во да я пра'иш... :unk:Първоначално публикувано от prt
Айде след купона, на който се каните, да постнете снимки да гледаме
На мен покана не пращайте...или пращайте, ако имате излишни и искате да изгорят
The service had been available only to those invited to join, but now the service is open to any US resident with a mobile phone. New users can sign up for the service and get a code sent to their mobile phone that allows them to open an account.
"Why use mobile phones?" said Google in its corporate blog.
"It's a way to help us verify that an account is being created by a real person, and that one person isn't creating thousands of accounts. We want to keep our system as spam-free as possible, and making sure accounts are used by real people is one way to do that."
Източник: VNU
Услуга была пригодной только для тех приглашенное, чтобы присоединяться к, но теперь услуга открытая любому резиденту US с мобильным телефоном. Новые потребители могут подписаться по для услуги и послать код в их мобильный телефон, который позволяет им, чтобы открывать счет.
"Почему мобильные телефоны использования?" сказавшее Google в своем корпоративном blog.
"Это - путь помогать нам проверять, что счет создается реальным человеком, и, что один человек не создает тысячи отчетностей. Мы хотим держать нашу систему как spam- освобождать по возможности, и убеждаясь отчетности использованы реальными людьми - один путь делать это."
Ако някой има нужда от покана, да казва, и аз имам около 50 за раздаване.
Присъединявам се към предложението - аз имам в момента 100.Първоначално публикувано от Kirande
Видяхте ли Gtalk ? варианта на гугъл за разговори. Съдържа и проверка на майла.
Получих писмо, което силно ме съмнява. От gmail било. Ама е на френски???
И изобщо не ме кефи:
Няма да му отговарям, но се зачудих.From: accounts-noreply@google.com <accounts-noreply@google.com> Mailed-By: google.com
To: ***@gmail.com
Date: Aug 31, 2005 9:54 PM
Subject: Mot de passe Google - Assistance
Pour déclencher le processus de réinitialisation du mot de passe associé à votre compte Google ***@gmail.com, cliquez sur le lien ci-dessous
http://www.google.com/accounts/RP?c=...51476057&hl=fr
Merci d'utiliser Google.
Si vous avez des questions ou des observations concernant votre compte, consultez la FAQ des Comptes Google à l'adresse
http://www.google.com/help/faq_accounts.html.
Ne répondez pas directement à ce message. Les réponses à ce message ne seront pas traitées.
//
А! При това е пратено на моя акаунт, а говорят за паролата на друг юзер.
Единственото, което ни свързва, е че той придоби поща след покана от мен...