и какво трябва да разбираме под "муфта" точно тук ?
Проблема между Руси и Недко е наистина неприятен , моето мнение е че по-добре да изчакаме гледната точка на Недко ( както каза @Lupus ) и тогава всеки да си прави заключенията.
и какво трябва да разбираме под "муфта" точно тук ?
Проблема между Руси и Недко е наистина неприятен , моето мнение е че по-добре да изчакаме гледната точка на Недко ( както каза @Lupus ) и тогава всеки да си прави заключенията.
А що не се заключи темата докато се появи и другата страна на спора?
А на недко да се прати ЛС с линк към темата
На Nedko му пуснах линка вчера на ICQ-то, но както изглежда няма голямо желание да пише....
и хей, не ме разбирайте погрешно....несъм тръгнал да споря или да търся някакво възмездие....просто исках да споделя какво ми се е случило, за да знаете и да не правите подобна грешка. В крайна сметка зад всяко начинание стоят някакви рискове - зад online продаждите стои точно този, и щом съм се заел с това значи съм готов да го поема. Невиня никого и неспоря с никого, просто се пазете от несериозни клиенти....
ОК. Ще се възползвам от съвета на XaMaB и ще затворя временно темата. Ако Nedko реши, че дължи някакво обяснение (а мисля, че го дължи) нека ми пише РМ и ще я отключа отново.