Мда, явно те е яд, че не е била в твоятаПървоначално публикувано от KOKOSH
Мда, явно те е яд, че не е била в твоятаПървоначално публикувано от KOKOSH
не че има много време .. добре е да се стикне темата - че даможе да се посъбере народ
Като гледам на 21-и ще е сбирката,така че да решаваме каде ще е веселбата
сънливкоПървоначално публикувано от Slero
Последно? Все пак ми се иска, ако ще запазвам някакви места, да знам за колко души. А и на мен лично ми се струва по-разумна дата 23-ти, все пак такава сбирка през седмицата би се отразила неблагоприятно на работещите. Помислее върху плюсовете и минусите, на мен пбщо взето ми е безразлично кога ще е, стига да не е на 25-и :-)
Фори, хората ще се записват в зависимост от датата.
Така че някой админ да тропне по масата и да се записваме.
Крис, айде вземи и уточни датата.
21, 22, 23 или 27,28, 29 Декември.
Наистина имам точна представа кога съм зает и не мога нищо да потвърдя, ако не знам точната дата.
Предполагам повечето "купонджии" сме така.
аз мога само на 21ви
но не се съобразявайте с мен
VANDAL - ние пак може да се срещнем нейде заедно естествено с моя приятел LUPOS
Въпреки е че имам желание да присъствам :dock:
За мен 21ви също е перфектно, въпреки, че ще дойда която и дата да решите. Пишете ме и мен в групата
Ама защо трябва да е с HWBG сбирката не разбрах. В повечето случаи само ние едвам си намираме места. Отделно от това, аз примерно с HWBG не искам да имам допирни точки
Аз пуснах темата по този начин. Идеята е, че доста от хората посещават и двата форума... в крайна сметка обаче в HWBG темата замря. Подозирам, че може и там участниците да се "събудят" с наближаването на датата. Само че не знам дали ще излезе нещо от цялата работа, май всеки само дето е навит... @fori каза, че може да запази места, ама колко, при какви условия, трябва ли да се предплаща - не е ясно. И може и да си останем само с идеята.
Ако искате, да взема да направя един списък на заявилите дотук... ама хайде да сме наясно първо с финансовите условия и т.н.
Slero, аз като стара баба мърморя, ама няма как да стане списъка, респективно яснота по финансовата част, ако не е уточнена точната дата и Фори да е провел разговора с неговите хора в кръчмата.
Ами сложи си няколко интервала от моя пост.. надявам се да ти е достатъчно ... :knuppel2:Първоначално публикувано от KOKOSH
Относно сбирката - когато и да стане желаещите ще са повече от присъстващите - съдба . Завението трябва да се наложи още сега, за да няма мърморещи .. Айде бе не ме карайте да идвам в София да уреждам нещата - щото мога .. ама ще ви излезе солено )))))))