Мдаааа,та какво правим?Първоначално публикувано от Vandal
Мдаааа,та какво правим?Първоначално публикувано от Vandal
Аз лично чакамнякой да се намеси правилно и да организира нещата. Като се замисля- мога да се обадя на един приятел който снабдява разни завеения и ресторанти из софия и да го организирам, но както заявих - Софийската агитка много несериозна :coolsmiley:
Сряда 21ви декември 19.30ч.
Заведението се казва Густоза. Сега ще обясня накратко как се стига до него, а после ще има и карта.
Карате по ул. Гео Милев. На кръстовището с ул. Слатинска (то си е булевард ) завивате наляво. Карате по ул. Слатинска и третата пряка вдясно завивате покрай едно училище (148-мо). Заведението е на пресечката с втората пряка и ма големи чадъри на Горна Баня в дворчето.
Ако идвате по бул. Шипченски проход подминавате Iво районно и още 2 светофара и на третия (където въртят трамваите) завивате наляво. Подминавате първото кръстовище (това с ул. Гео милев) и после третата надясно покрай училището и заведението е на следващия ъгъл.
Заведението е съвсем непретенциозно, но има камина, топличко е, обслужването е отлично, храната вкусна и като знам каква весела компания ще се съберем, ще изкараме страхотно. Цените са ниски. Който иска да се запише, за да знам за колко хора да запазя места.
Карта:
![]()
Якооо!След всички уговорки, изведнъж се предлага съвсем друго заведение и пак никой няма ни най-малката представа за точната бройка присъстващи. Просто нямам думи...
Мен лично ме устройва
така че пишете ме №2 /все пак организатора е 1ви/
3-ти номер за мен моля :coolsmiley:
edit:
Няма да е лошо организаторката все пак да сложи някакъв списък със записалите се и да уточни някаква крайна дата за записване(да няма проблеми с местата все пак) :knuppel2:
Списък:
1. Bots' Revenge (аз)
2. peperoni
3. Slero
4.
5.
6. Odin
7. Mute
8. Alizee
9. JFK
10. Fear
11. gtzvetkov
12. Tito
13.
14.
15. moridinbg
16. williamdark
17. mitku
18. PepiX
19. gelsyn
20. LUBO_1
21. Veseliq
22. headofmusic
23. kris
24. Bombera
25. rosskata
26. ljubo87bg
27. Sunny
28. Breiii
29. G_R_U+3
30. Vandal
31. Petre /666/
32. skynet+1
33. Kafeto
Този списък ще бъде добавян до понеделник, когато е последния срок за записване. Коментари от рода "ама аз исках в друго заведение....отговор " Да си го организирал" или пък:..."На мен не мие удобна тази дата"...отговор ..."Значи пропускаш тази сбирка". За записвания можете да пишете мнение във форума, да ми се обадите на 0888 705032 или 0899 998599 Sunny* или да ми пишете Q-то
Никой да не се чувства обвързан с това, което предлагам. Който измисли по-добро и е възможно да го организира за малкото оставащи дни, моля да го направи.*
Доколкото виждам, в списъка голяма част от хората са от HardwareBG форума![]()
Добре, че е Slero да ми даде линк, та видях, че и там има списък, иначе все още нямаше да знам. Не мога да пусна списък в HWBG, ащото имам проблеми с регистрацията. Моля някой да се нагърби с тежката задача да следи списъка тук и да го добавя там. А проблема, че повечето хора са от HWBG всъщност си е проблем на хората от setcom - просто толкова хора са се записали. Запазила съм 30 места засега.
Скайнет - 1 бр.
Моля, някой софиянец да ме информира дали в района има платен паркинг и ако може да запази едно местенце за по голяма кола...Претърпях инцидент с колата тия дни, но до края на седмицата ще е готова...Предлагам безплатен комфортен превоз на форумци ( без значение от кой форум ) по линията Пловдив-София-Пловдив - свободни 6 места, желаещите да ми пуснат едно кю на 42994069
@Sunny - Thanks a lot :-)
@WilliamDark* - честито, как беше онази рубрика "днес да почерпят" :-)
@echo - прегръщането на крайпътни дървета не се брои. Оказа се, че въпросните не си бяха платили гражданската... :-)
Точно до заведението има охраняем паркинг.Първоначално публикувано от skynet
и аз вчера се праснах и ще съм с автобуса.
К`во пра`ите бе хора - зарад` вас ша вземат да `дигнат цените на гражданската![]()
Актуализирах за последно списъка. Събираме се 30 човека. Онзи ден имаше подобна сбирка в същото заведение - ето снимки:
http://sunnyx3m.com/forum/viewtopic.php?t=397
Само искам да кажа, че имаше достатъчно време за записване и все още има до довечера, когато ще се обадя да потвърдя местата. Ако решат да се изсипят хора в последния момент без предупреждение ще стане както преди 2 години в О Шипка! - хора които си бяха заявили местата предварително нямаше къде да седнат, защото такива, които не бяха заявили решиха да дойдат първи и да се настанят.