Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 64

Предложение за коледна сбирка SETCOM + HWBG

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2004

Re: Предложение за коледна сбирка SETCOM + HWBG

Цитат Първоначално публикувано от Vandal
    Чук Чук
    Мдаааа,та какво правим?

2.  

3. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Аз лично чакам някой да се намеси правилно и да организира нещата. Като се замисля- мога да се обадя на един приятел който снабдява разни завеения и ресторанти из софия и да го организирам, но както заявих - Софийската агитка много несериозна :coolsmiley:

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Сряда 21ви декември 19.30ч.
    Заведението се казва Густоза. Сега ще обясня накратко как се стига до него, а после ще има и карта.
    Карате по ул. Гео Милев. На кръстовището с ул. Слатинска (то си е булевард ) завивате наляво. Карате по ул. Слатинска и третата пряка вдясно завивате покрай едно училище (148-мо). Заведението е на пресечката с втората пряка и ма големи чадъри на Горна Баня в дворчето.
    Ако идвате по бул. Шипченски проход подминавате Iво районно и още 2 светофара и на третия (където въртят трамваите) завивате наляво. Подминавате първото кръстовище (това с ул. Гео милев) и после третата надясно покрай училището и заведението е на следващия ъгъл.
    Заведението е съвсем непретенциозно, но има камина, топличко е, обслужването е отлично, храната вкусна и като знам каква весела компания ще се съберем, ще изкараме страхотно. Цените са ниски. Който иска да се запише, за да знам за колко хора да запазя места.

Карта:

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Якооо! След всички уговорки, изведнъж се предлага съвсем друго заведение и пак никой няма ни най-малката представа за точната бройка присъстващи. Просто нямам думи...

6. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Мен лично ме устройва
    така че пишете ме №2 /все пак организатора е 1ви /

7. Member
    Тук е от
    May 2004

3-ти номер за мен моля :coolsmiley:

edit:

Няма да е лошо организаторката все пак да сложи някакъв списък със записалите се и да уточни някаква крайна дата за записване(да няма проблеми с местата все пак) :knuppel2:

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Списък:

1. Bots' Revenge (аз)
    2. peperoni
    3. Slero
    4.
    5.
    6. Odin
    7. Mute
    8. Alizee
    9. JFK
    10. Fear
    11. gtzvetkov
    12. Tito
    13.
    14.
    15. moridinbg
    16. williamdark
    17. mitku
    18. PepiX
    19. gelsyn
    20. LUBO_1
    21. Veseliq
    22. headofmusic
    23. kris
    24. Bombera
    25. rosskata
    26. ljubo87bg
    27. Sunny
    28. Breiii
    29. G_R_U+3
    30. Vandal
    31. Petre /666/
    32. skynet+1
    33. Kafeto

Този списък ще бъде добавян до понеделник, когато е последния срок за записване. Коментари от рода "ама аз исках в друго заведение....отговор " Да си го организирал" или пък:..."На мен не мие удобна тази дата"...отговор ..."Значи пропускаш тази сбирка". За записвания можете да пишете мнение във форума, да ми се обадите на 0888 705032 или 0899 998599 Sunny* или да ми пишете Q-то
    Никой да не се чувства обвързан с това, което предлагам. Който измисли по-добро и е възможно да го организира за малкото оставащи дни, моля да го направи.*

10. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

А списък за HWBG ?

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Доколкото виждам, в списъка голяма част от хората са от HardwareBG форума

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Добре, че е Slero да ми даде линк, та видях, че и там има списък, иначе все още нямаше да знам. Не мога да пусна списък в HWBG, ащото имам проблеми с регистрацията. Моля някой да се нагърби с тежката задача да следи списъка тук и да го добавя там. А проблема, че повечето хора са от HWBG всъщност си е проблем на хората от setcom - просто толкова хора са се записали. Запазила съм 30 места засега.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Скайнет - 1 бр.
    Моля, някой софиянец да ме информира дали в района има платен паркинг и ако може да запази едно местенце за по голяма кола...Претърпях инцидент с колата тия дни, но до края на седмицата ще е готова...Предлагам безплатен комфортен превоз на форумци ( без значение от кой форум ) по линията Пловдив-София-Пловдив - свободни 6 места, желаещите да ми пуснат едно кю на 42994069

@Sunny - Thanks a lot :-)

@WilliamDark* - честито, как беше онази рубрика "днес да почерпят" :-)

@echo - прегръщането на крайпътни дървета не се брои. Оказа се, че въпросните не си бяха платили гражданската... :-)

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Цитат Първоначално публикувано от skynet
    Скайнет - 1 бр.
    Моля, някой софиянец да ме информира дали в района има платен паркинг и ако може да запази едно местенце за по голяма кола...Претърпях инцидент с колата тия дни, но до края на седмицата ще е готова...Предлагам безплатен комфортен превоз на форумци ( без значение от кой форум ) по линията Пловдив-София-Пловдив - свободни 6 места, желаещите да ми пуснат едно кю на 42994069
    Точно до заведението има охраняем паркинг.

16. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

и аз вчера се праснах и ще съм с автобуса.

17. Member
    Тук е от
    Apr 2005

К`во пра`ите бе хора - зарад` вас ша вземат да `дигнат цените на гражданската

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Актуализирах за последно списъка. Събираме се 30 човека. Онзи ден имаше подобна сбирка в същото заведение - ето снимки:
    http://sunnyx3m.com/forum/viewtopic.php?t=397

Само искам да кажа, че имаше достатъчно време за записване и все още има до довечера, когато ще се обадя да потвърдя местата. Ако решат да се изсипят хора в последния момент без предупреждение ще стане както преди 2 години в О Шипка! - хора които си бяха заявили местата предварително нямаше къде да седнат, защото такива, които не бяха заявили решиха да дойдат първи и да се настанят.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Предложение за сбирка SETCOM - Варна
    От Pat във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 73
    Последно: 06-02-06, 19:44
  2. Предложение за SETCOM.BG!
    От Blue2 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 24-09-05, 08:19
  3. Сбирка на по бирка
    От Yasen6275 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 41
    Последно: 07-09-05, 13:58
  4. Коледна изненада!
    От Malone във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 24-12-04, 00:48
  5. Среща SetCom&HWBG&TechBG???
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 02-10-02, 12:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе