А заведение?Ама за мен пак съмнеж. Май пак съм на посещение в Филибето , че от вчера не съм ходил там.Първоначално публикувано от Pat
Ако съм тук Ок
А заведение?Ама за мен пак съмнеж. Май пак съм на посещение в Филибето , че от вчера не съм ходил там.Първоначално публикувано от Pat
Ако съм тук Ок
За датат и часа е ясно но-------------------------->
Кога ще раберем в кое заведение ще отидем?![]()
Пичове, много съжелявам но няма да можете да видите моята особа на сбирката, понеже съм на работа до 24 часа![]()
, но какво да се прави следващият път
Pat, като гледам аз или ти ще вземем тесте карти... 4ма човека... :D :D :D
Мдаа.... като гледам народа е доста зает по празниците, в което няма нищо лошо..... Затова предлагам да отложим за догодина, по някое време
![]()
@Pa3KaTaH* ако ти ще носиш картите , значи другте трима ще имат само да си пишат ( като те знам колко сериозно идваш на сбирките последно време )Първоначално публикувано от Pa3KaTaH
Айде да го направим така
Сбирка - 4 или 5 .01.2006г
Които се регне тук до 4 - регне, който не се регне да си носи столче.
Пак ще организирам заведение ( тоя път айде да разнообразим - Годзила , Акварел или нещо друго може би - така че дата е е ясна - кажете заведение , без значение е мястото му )
Mr.TECHNO, вчера специално Кайсо ме порица за това, за което тържествено ви разрешавам да ме![]()
:knuppel2: ако не дойда ( и този път :dock: )
Разнообразяването на заведенито предлагам да е просто друг етаж ... Алба бейби
Ще се опитам да дойда и аз !
значи още един сеткомец е налиния, само да не е акварел, че много прегракнах снощистава дума поне да може се чуваме
![]()
Аз викам да е на 5 щото инак на 3 и 4 съм на бачкане до 21. Заведението да има наливна Загорка и добра кухня това искам аз, а и да няма ЧАЛГА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Разкатан, едва ли ще ние нужно разрешение за да те :smack: :knuppel2:, но все пак би било полезно пред съда ако евентуално искаш да ни осъдиш за средни и тежки телесни повреди
Шегата настрана .Чакам те от една година за да ти връча един архивен календар с антична ст-ст , който пазя от 1 г.
ако пак не дойдеш цената му става двойна![]()
Така - айде да пусна едно запитване - Акварел на центъра как ви се струва , добре или зле , имаше и едно готино и тихо заведение "Белисима " малко над х-л Черно море ( в първата странична уличка , където правят страхотни пици на жар .
Айде който пише да пише че утре да ходя да запазя места за Петък ( 06.01.2006 )
здрасти
днес сядам на компа и видях темата - и аз съм ИН
само някой да ми напомни