Това помага доста наистина. Отдавна ползвам eMule-то, така че и да изчезне дата.бг ще оцелеем някак.Първоначално публикувано от skynet
Това помага доста наистина. Отдавна ползвам eMule-то, така че и да изчезне дата.бг ще оцелеем някак.Първоначално публикувано от skynet
Анти-реклама:
Data.BG* =* Да та :sex: в BG-то, да та :sex: ...
:coolsmiley:
Супер изказванеПървоначално публикувано от king_pin
![]()
Е сега, за такава уникална скорост която предлагат на потребителите ("Клиентите") си кой няма да е съгласен да даде пари.
И също така имате достъп до уникалния архив с уникално качествените рипове на "Рафтът Дата БГ"
Живи и здрави... те си знаят.
Най-големият им проблем е, че ще паднат приходите от реклама и трафик.
Не мога да се съглася, че поддръжката на сърварите им е чак толкова скъпа, че да искат от 200 000 души по 2 лв (НА МЕСЕЦ). Няколко милиона лева на година - необлагаеми с данъци... Според мен това решение е продиктувано до голяма степен от факта, че подлъгани от голямата си посещаемост, дължаща се на безплатния софтуер, музика и филми + копираните от арена торенти, екипа им видя "лесната" печалба. Нищо чудно и някоя мутра да е решила да печели пари...
Времето ще покаже. Аз изтрих всичко, което съм качил - както казва @Ско "не искам един ден да се окаже, че сам нямам достъп до пространството, което уж безплатно са ми предоставили"
Това много яко.Първоначално публикувано от sclera_bg
Някой ще опита ли да ме регистрира?
Описание:
- крак до сливиците;
- гръдна обиколка 105 см.;
- ханш пЪрфектен;
- очи сини;
- коса блонд;
Ето... Data да вадят слушалките и да преглеждат реалната ми основна снимка: ЦЪК
O, бейби.....ще те почерпя чаша - две............направо им скри топките
![]()
![]()
Значи кво излиза ние ще им качваме информацията на сървера а те ще печелят после от това да бе да, нз за вас но аз си изтрих всички филми в data.bg!!!
Не е задължително това с снимката и кратката инфо!!!
:Super: ако не бях женен щях да те сложа в шапката си и да избягам :coolsmiley:Първоначално публикувано от Profita
Значи аз имам все още този шанс (не съм обречен)... обаче пък не нося шапка и няма къде да я сложа :coolsmiley:
Абе тея верно изперкват...
Ако някой ми каже за какво им са тея простотии снимки и т.н. евала му правя. Аз ли съм много тъп на тъпи ли се опитват да ни правят... :unk:
А ето и едно предложение за полето хоби от профила който искат да попълним
За поленцето Хоби:
"Да гледам сеира дето правят Дата.БГ и да им се смея!"![]()
За да може НСБОПците да имат и снимка заедно с gsm номера :coolsmiley: ахахаххахакриминално досие ще ни правят :knuppel2:
Здр.
Не ме интересуват data.bg* сега и преди.
Но ако сте стар юзер в Инета , забелязвате ли , че реките от безплатни неща стават ручеи с тенденция едва да сълзят.
Моят приятелски съвет = кътайте програмки и МР3 ( тъпите американски филми аз ги игнорирам). Откъде?
Пробвайте безплатната WinMX - значи от там може да се свалят чудни съкровища. Срещнах девойка една там с 140 Гигабайта МР3.
И ако се абонирате за Gmail.com* там може да трупате съкровища - но добре* е да ги предпазвате с паролка - WinRar* го може , щото тези типове от Калифорния са биз-бизе с Федерал Бюро ъф Инвестигайшън). Моя Гмайл в момента е над 2.5 ГБ и расте.
.. А може ли някой да ми каже как да си върна класическия вид Търсене в Джама ХР - Значи без разни там риещи кучата , а направо да си ми излиза реда за писане , както е в МЕ.
..И братя българи спрете с тази шльоковица, моля ви.*
Disable Search Assistant
Код:Start the Registry Editor Go to HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ CabinetState \ Right-click an empty space in the right pane and select New > String Value Name the new value Use Search Asst Double-click this new value, and enter no as it's Value data Close the registry editor
По темата - малко избързвате със заключенията![]()
WinMX мрежата я ползвах много често докато не я спряха преди няколко месеца. Стар юзър съм в Интернет, още откак Win95 беше най-новата ОС. Реките от безплатни неща не стават ручеи, а точно обратното. С масовото въвеждане на торент системата тегленето на безплатни неща стана много по-масово от всякога и по-достъпно за всички. Преди беше много по-трудно да се намират хубави неща отколкото сега. Знам, че някой ден ще намерят цаката и на торент системата, но пък тогава ще се измисли нещо друго и така до безкрай.Първоначално публикувано от Yoga