някой знае ли как се сваля без да плащаш?
Като се отвори сайта, долу в дясно, натискаш бутон FREE. После на втората страница, която ще се отвори, малко под средата на страницата, тръгва един таймер, който брои до нула, след което се отваря едно прозорче и до него в ляво една картинка с написани няколко букви/цифри. Въвеждаш символите в прозорчето и до него в дясно натискаш бутон Download. Сайта има лимит за теглене и ако теглиш нещо голямо и се прекъсне по някаква причина, след това почва да се тегли от начало. Има и лимит на изтеглената информация за определено време. Ако пуснеш например 50МБ и след 10мин теглене се прекъсне, като отвориш сайта да започнеш отново, ще видиш съобщение, че трябва да изчакаш около 1 час.
За по-лесно теглене може да се използва интеграцията на Flashget(последна версия) към IE и Firefox, като се тегли с една връзка.
Друга алтернатива е програмата Rapget(http://www.rapget.com/), в която въвеждаш линка и тя автоматично си прави всичко, но поради промени в защитите на сървърите от тези програми може да не работи винаги.
Нищо не стана. пробвах с rapget но не иска въобще да сваля. кажете някой друга алтернатива която да е безплатна?Първоначално публикувано от Delta1
Колко по-безплатно от това да отидеш на сайта и да натиснеш бутона FREE, след което да си свалиш файла безплатно. Rapget си работи нормално(проверено днес). Дай някой от линковете, които искаш да свалиш да видя дали ще намеря проблема.
Потвърждава за днес след обяд, работи си само има 2 проблем при 90-95МБ файл си почиваш 1 час.на рап гейт107 ма версия днес се опъваше,но водях, че има вече 109 версия.Първоначално публикувано от Delta1
Можеш да си съкратиш почивката между 2 файла,ако си с динамичен адрес.
Просто рестартираш модема,вземаш нов адрес и сваляш. :Super:
И отново ... и отново
Така свалям до 10ГБ на ден
Възможен е вариант да се намираш зад проски сървър, конфигуриран да не пропуска заявките към rapidshare-то. Поне при мене е така. И не само към него , а и към други ресурси
А може доставчика ти да е НАТ-нал едиколкоси народ зад едно ИП и в такв случай точенето от там става невъзможно на практика. След като изчкаш определените секунди, какво съобщение за грешка ти излиза?
дава ми 5 минути да чакам, след това още 5 и т.н. Ползвам програмата rapget и на errors само ми ги изброява. а това с IP-to настина май е така. аз съм към bol.bgПървоначално публикувано от fori
Смени доставчика. Или си плащай 8 пари на месец за реално ИП. Друг вариант няма.