Здравейте, влизам в този форум вече от 3-4 години , почти всеки ден го преглеждам. Тук от 1 месец ми е натоварено в университета и не обръщах много внимание на интернета. Та последните няколко пъти като поглеждах какво се пише из новините и останах малко разочарован.
Имам чуството, че хората които разбират от компютри вече бачкат яко някаде и не им остава време да пишат новини..
Незнам, ама май сте вкарали 15 годишни "разбирачи" да ви пишат новините. Малко е дразнещо да отвориш страницата на сетком, която доскоро си свръзвал със значими новини , имам предвид разни хардуерни новини и такива по глобални неща и в един момент гледам пише - "Нова версия на бомберман" , още еди каква си глупава игричка, "Програма за подобряване на изображенията -2МБ" има и още куп такива глупави новини, които поне мен изобщо не ме интересуват..
Та мисалта ми е, че вече като се пуснаха тия безплатните портали на ПХП, където всеки може да си прави новинарски портал и интернета се напълни с "новинари", та няма да ти стигне цял ден да ги предледаш всичките. А тия новинарските портали 80% от тях са собственост на някои 15 годишен "хакер" , дето не си учи уроците, а се чуди какво да прави на пц-то си, че после да се хвали из ИРС-то.
Искам да помоля администраторите на сетком - Вземете се стегнете. Аз съм на 22год, от 18 годишен влизам ежедневно в този сайт, но толкова.. "незначителен" не съм го виждал никога. Не казвам нищо лошо просто ми се иска все още да си е сайт за сериозни новини , който се чете от сериозни хора.