Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 38

За бирата ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2006

Re: За бирата ...

Цитат Първоначално публикувано от razziel
    ... нарастващия корем ...
    и 7те кг. отгоре ме карат да намаля(не използвам еретичната дума отказвам) бирата. но е трудно. изисква свръх воля иии ... голяма воля. нещо което не пртежавам. но се опитвам. стискайте плаци

дарк, чувал съм че в чешко имало едни пивоварни( с малък капацитет) , към кръчмите и които продавали бирата си във въпросната кръчма. та, бирата била с малка трайност, но пък невероятна на вкус ... ако имаш път на там пробвай, пък после разправяй на местните "простаци"

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

джон, ами бил съм натам, въпрос на късмет е... то и тука всяка кръчма с повече от 50 седящи места има казан(или там каквото е) за бира, ама да ти кажа аз не съм фен, заводската бира винаги е еднакво добра, а тая домашната е как дойде и според настроението на тоя дет я вари...
    от тая дето я варят на место вайцен (бяла) бира е добра, ако си фен на бира от жито , която лично на мен ми наподобява на нашенска боза с малко по-висок градус

4. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Е бива ли така да ме дразните преди лягане - немска бира, чешка бира. Как да заспя?! :knuppel2:
    Добре, че не съм си повредил вкуса. Поне това установих от мненията ви дотук. Явно и темата ви е интересна
    Ми, наздраве все пак.... :dock:

5. Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от dark
    джон, ами бил съм натам, въпрос на късмет е... то и тука всяка кръчма с повече от 50 седящи места има казан(или там каквото е) за бира, ама да ти кажа аз не съм фен, заводската бира винаги е еднакво добра, а тая домашната е как дойде и според настроението на тоя дет я вари...
    от тая дето я варят на место вайцен (бяла) бира е добра, ако си фен на бира от жито , която лично на мен ми наподобява на нашенска боза с малко по-висок градус
    да, според настроението или ма'риала . но по дефиниция , пресната бира би трябвало да е супер . не съм пил такава, но пък какви ли не легенди съм чувал. и дано опитам, някога

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

според мен слуховете за "хубавата прясна бира в кръчмите" се дължат главно на психологическия момент, че почето хора я пият като са отишли на екскурзия/почивка/командировка, а то при тези обстоятелства обикновено всичко ти е хубаво/вкусно....

7. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от razziel
    преди да спра бирата поради нарастващия корем и да се захвана със спортуване
    То е доказано, че от бирата не се напълнява, а от мезетата. Само си се отказвал от нещо, което си заслужава, особено лятото. Премисли го пак!

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2006

аз си пийвам само биричка и подобни претеснения с напълняването нямам

10. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Ето и едно женско мнение:
    Аз съм почитателка на Загорка
    Но при липсата й, я замествам с Becks и Tuborg

11. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

загорка rulz

в началото на лятото направих "тест" на почти всичко, което се продава на пазара и какви са ми изводите:
    (първо правя уточнението, че всичко зависи от вкуса, всички знаят, че признавам само загорката от бг-бирите, но все пак)

1. бг-бекс тази година е по-читава от миналата
    2. каменица отново е втората по качество (след загорка)
    3. всички бири, с изключение на загорка и каменица, си губят вкуса, оставени да пренощуват разпечатани, отпити и затворени
    4. всички бири, с изключение на загорка и каменица, си губят газировката, оставени да пренощуват разпечатани, отпити и затворени
    5. бг-туборг отново няма нищо общо с истинската
    6. бг-старопрамен може да не е като истинската старопрамен, но определено е добра (само дето не е достатъчко горчива за моя груб вкус, ама какво да се прави... )

12. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Според мен Бекс-а тази година е по-лош от миналата. Миналата година ми беше любима бира, след като леко развалиха Загорката, а тази колкото пъти я пия все ми остава леко кисел вкус, който го нямаше миналата година. И това не зависи от партидата явно. Загорката тази година ми се струва по-добра от миналата. Каменица също не ми е толкова водниста вече като преди. А Старопрамен наистина е добра

Всичко това е моя вкус, който не мисля, че е меродавен

13. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Да взема да пусна една анкета по темата ли...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Ми, то натам изметна темата. По принцип просто споделих разочарование от тазгодиния вкус на всички бири. Но явно хората предпочитат да споделят какво предпочитат.
    А за анкетата - ще направиш безплатно социологическо проучване на тема (примерно) "Каква бира предпочитате това лято?", или пък "С коя бира изживяхте трепета на световното по футбол?".
    Да не вземе да се възползва някоя от агенциите, занимаващи се с проучване на масовия вкус и предпочитания. Лошото е, че няма да ти дадат и стотинка.... А резултата ще го вземат

16. Member
    Тук е от
    Aug 2003

Аз доскоро пиех Загорка, но напоследък мисля че са я развалили (е това е въпрос на индивидуален вкус). Старопрамен също ме кефи, може би защото е още нова бира. А има едно Шуменско наливно, което няма равно този сезон.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Старопрамен го забравихте някъде
    а Златен Елен ми е мъка - никъде я няма вече !

18. Member
    Тук е от
    Apr 2005

От нашенските класирам Каменица на 1-во място, Загорката е доста под нея, а иначе най-добрата бира която съм пил е Leffe.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 12
    Последно: 17-09-14, 10:10
  2. Тестер за температурата на бирата :)
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 12-04-05, 15:53
  3. Отговори: 4
    Последно: 04-03-02, 14:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе