Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 38 от общо 38

За бирата ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Re: За бирата ...

Две години бях фен на Болярка. По принцип съм си любител на Загорка, но някак си ми идва силна по обяд, а за вечрта все не остава време за бира. Та затова си пиех Болярка, но тази пролет нещо не ми хареса като аромат и вкус.
    Шуменското отдавна съм зарязал, а вносните не ми допадат. Тази вечер, провокиран от темата си взех 2 "Каменици" и 2 "Загорки". Отпивайки за около 3 часа от двете (по чашка с леко мезе) установих, че "Загорка" си е по-добрата.
    Имах доброто намерение да продължа с други марки, но забелязах една хлебарка, която се бе включила в дегустацията.
    Колежката е фен на "Амстел" и ми сипа малко, но аз просто няма как да я харесам...........(бирата де)
    (Аз си работех през цялото време в друга стая). Прекратих експеримента поради обективни причини.
    И изказвам субективното си мнение по темата - ДА , вярно е - променили са вкуса на почти всички марки бира.
    "Загорка" все-още ми допада, а "Каменица" е алтернатива. Не съм фен на вносната и смятам, че не е достатъчно добра за моя вкус. (В Германия наливната си беше добра, но тук немската бира не ми харесва).

Наздраве

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Единствената бира на която се различава доста вкуса е новата "Кайзер", ама ми е прекалено сладникава. Отделно че отвиващата се капачка се отваря по-лесно с отварачка.
    Когато има пия Загорка или Каменица и то задължително бутилка 500мл. Нещо тия големите пластмасовите всичките още при отварянето имат отвратителен вкус (не писах "на п**ня" щото не съм пробвал

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

След дълги душевни терзания върху дилемата "къде да сложа този линк, така любезно предоставен от @Dockera" (помните ли го, ааа?), реших, че предвид специализираното му съдържание, мястото му е тук, а не в "хумористичната" тема.

Преглъщайте... http://www.spynet.ru/2006/07/13/beer.html

5. Тук е от
    Aug 2006

Единствената лоша бира е топлата!!! Не бъдете толкова критични към нашенските марки, къде другаде ще пиеш такава бира за по 25-40 цента???

6. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

Някой по-горе беше споменал "Златен елен" - да, много ми харесваше, когато я имаше и я пиех доста, но много трудно се намираше.

В момента за мене (а и от много време насам) No 1 е Шуменско Специално (през зимата - червено), често съжалявам, че не го бутилират в по-големи разфасовки.

7. Тук е от
    Jul 2006

Преди имаше "Варна" - зелен етикет (има и червен). Пиеха я само работягите по строежите. Случи ми се да я опитам и адски много ми хареса. Опитвала съм много други, обстоятелствата го наложиха, но подобен вкус никога не съм срещала. Иначе Гинес е готина, но не е типичен аромата. А "Варна"-та май се изгуби..поне около нова година я нямаше..жалко.

/Едит:
    Корона е другия ми фаворит. Но преди всичко - българското

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от sclera_bg
    Някой по-горе беше споменал "Златен елен" - да, много ми харесваше, когато я имаше и я пиех доста, но много трудно се намираше.

В момента за мене (а и от много време насам) No 1 е Шуменско Специално (през зимата - червено), често съжалявам, че не го бутилират в по-големи разфасовки.
    " Подушвам че сме от една порода "

10. Io
    Io е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2003

Съжалявам че ексхумизирам стара тема ама нямаше как да не споделя:

Пети океан - жива бира в не лошо бистро с интересна кухня.

http://www.fifth-ocean.bg/restaurant.htm

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Отговори: 12
    Последно: 17-09-14, 10:10
  2. Тестер за температурата на бирата :)
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 12-04-05, 15:53
  3. Отговори: 4
    Последно: 04-03-02, 14:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе