Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 38

За бирата ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2003

За бирата ...

Лично мнение:
    То световно вече свърши, ама ...
    Имам чувството, че каквато и марка бира да си взема, пия една и съща пик...я.
    Всичко ми се струва еднакво безвкусно, не откривам никаква разлика, освен в цената разбира се.
    :coolsmiley:
    Аз ли съм се повредил нещо или глобализацията ни е... мамата?

2.  

3. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Re: За бирата ...

Всичките, които се правят в БГ (включително Туборг, Амстел и от сорта) за мен са почти еднакви и безвкусни. Напоследък ми харесва Карлсберг в кутийка, пробвай ... само едно и е лошото - лев и 60 е.

4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Само Бекс бутилка, другото е компромис.
    А, по темата и аз забелязах, че всички бири имат един вкус и сериозно се бях притеснил, че ми е станало нещо, а сега съм сигурен, че е от бирата, ами тя си е еднаква, разликата в парите явно идва от цената на етикета.

5. Тук е от
    May 2006

има разлика между различните видове бира. и не бих оценил българската бира като -
    пик...я.
    вярно е, че светлото от едно време го няма, но пък икономическата действителност го налага. не може да произвеждаш бира която трае 2-3 дена и да си конкурентно способен.

ако мога да споделя(като член на бирената партия : ) ), моите любими са : "Пиринско"(това е трапезната бира, леко алкохолна и вкусна .. в момента пия такава) и "Загорка специално" (по-силно алкохолна ). Добро впечатление ми правят Каменица Екстра(последно пробвана миналата година) и Шуменско. Определно бирите от групата ММ са доста зле. Към останалите съм с неутрално отношение.

умишлено не посочвам импортите , като хайникен, бекс, туборг, стела ..., нищо че се правят тук

а и скъпи Garu, световното може да е свършило, но бирата не. така че

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

"Каменица Екстра" нещо напоследък поизчезна... жалко! От тези, които ги има на пазара в момента, "Старопрамен" е нещо наистина по-интересно. А "Пиринско" и според мен е най-доброто от тези, които се предлагат в пластмасови бутилки.

"Beck's" и "Tuborg"... класика. В зависимост от настроението, понякога ги сменям.

7. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Сега се сетих, напоследък пия една Каменица червено, в бутилки по 1 литър, много е добра.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

1.125 литра, Румене... последната глътка е много важна !

10. Тук е от
    May 2006

оставам фен на Пиринско, бутилирано или в пласмасова бутилка.

11. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Наистина Пиринското е най-добро от балоните,но не знам защо е слабо заредено в търговската мрежа,затова го замествам с Болярка.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Има едно столично тъмно ...

13. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от klamer
    Има, ама сега е лято...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от Slero
    Има, ама сега е лято...
    Аз си го пия и през лятото , за жалост въпреки че се намира по магазините се сервира на малко места в Пловдив ...

16. Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от klamer
    да, по дяволите , за мой срам забравих за него. може би защото е лято. страхотна бира , за мое огромно съжаление не я продават бутилирана, освен в кутийки, които и придават метален вкус.

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    Наистина Пиринското е най-добро от балоните,но не знам защо е слабо заредено в търговската мрежа,затова го замествам с Болярка.
    в Русе е добре заредено. можещ да го намериш почти навсякъде( аз си го доставям от кварталния магазин) . това ме прави твърде доволен

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

преди да спра бирата поради нарастващия корем и да се захвана със спортуване бях фен най-вече на Шуменско специално - няма друга такава бира Друтите употребявани от мен бяха Staropramen и Tuborg.
    А от Загорката... 3-4 и си мато... ето това е най-важното :dock:

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

аз по-принцип се подвизавам в швабско и тук определено не еднаква бирата, и по-принцип известните лейбъли бекс, варстейнер, туборг не правят най-хубавата бира... има едно локално з амоя регион пфунгщедтерско дето е перфектно за моите рзбирания и дори е малко по-евтино от марковите бири.

иначе напоследък като съм в .бг забелязах и аз това разводняване на бирата... няма каменица, няма шуменско, няма загорка се едно такова все едно пиеш измита бъчонка, напомня за бира ама не е баш... иначе като, че ли стела в бутилка е добро от бирите, които се намират в родината, ама то май е вносно...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 12
    Последно: 17-09-14, 10:10
  2. Тестер за температурата на бирата :)
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 12-04-05, 15:53
  3. Отговори: 4
    Последно: 04-03-02, 14:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе