Първоначално публикувано от stanata93
За една секунда, а не "за една с'тинка".
Първоначално публикувано от stanata93
За една секунда, а не "за една с'тинка".
За да сложа точка на темата - приятел работещ в БТК най-после притиснат от фактите си призна - взимат пари дори когато само звъниш, без да си говорил. Същото е и за Vivatel. Taka, че драги съфорумци - не се учудвайте на големи сметки, дори изобщо да не сте говорили, а просто често сте търсили хора, дето на са си в къщи и не вдигат телефона.
Та така, както се казва - бития бит, ебания - ебан да ние честито.
Аз обаче все още не съм се отказал от идеята да пия една бира с познат адвокат и да обсъдим този странен казус - вземане на пари, без да си предоставил услуга.
И в други страни го има този момент - таксуването започва от момента на набиране на номера, а не от свързването. Справки - www.t-mobile.com . Кофти е, но изглежда натам вървят нещата.
Стана ми интересно и си направих няколко "опита" с телефоните в къщи. Засега на 100% мога да кажа, че от предплатена карта на Vivatel НЕ се отчита нищо без реално осъществен разговор (или гласова поща), без значение от направлението.
От стационарния телефон резултата ще го имам до 2 дни (засякох точното време на "кликванията") и съм заръчал да проверят как се отразява на сметката. Повикаванията са както към M-tel, така и към Vivatel.
Пробвах и от карта на Vivatel, с абонаментен план. Не мисля, че там се отчитат "кликванията", поне по разпечатките които има до момента не съм установил подобно нещо, но за всеки случай и там засякох датата и точнота време - ще проверя на следващата разпечатка.