Муахахаха, абе това ако почна да му говоря, дали ще ме разбира ??? Ами ако му кажа да ми напише дипломната работа, дали ще я напише само ...
Брех брех брех, ако го докарваше не само от интерфейс, ееех какъв живот щеше да е тогава
с този офис съм от 1 месец близо и няма някакви фрапиращи бъгове (аз съм с бета 2). Не го ползвам особено активно ам ме кефи, че е малко по-як на външен вид. Пък и серийния номер си е написан автоматично и няма нужда от копи-пейст [:D]
Ми така е, луд на шарено се радва [:D]
Юруш народе за повече памет, по-голям диск и по-бърз процесор [)]
а за бъговете - не викайте дявола, той сам идва
P.S. Само да отбележа че МсОФИСЕ 2000 за Макинтош още преди 3 години беше 3 пъти по -шарен [^]
Ее верно 5 диска. Отказаха ме много бързо от тегленето. Та той виндовса е на 1 диск само, а тва 5....
П.П. Сега видях...че то маса работи има на тия 5 диска ). Даже последните два не ги знам какво представляват.
Абе 5 диск-а .. то и стария офис е толкова (#%$##) ... това което трябва на простолюдието е на диск1 []
Другото са Visio / Project .. и още нещо.
Кви 5 диска бе? 1виа и 5тиа ги събрах на едно и оставих отворена сесия за още.... целия офис е на 2х700MB
Иначе готин интерфейс и нищо ново... новото е OneNote
Хмммм да попитам това някаква бета ли е или крайния продукт?
CD 1. Access, Excel, Infopath, Outlook, Powerpoint, Publisher, and Word
CD 2. Frontpage 2003
CD 3. Visio 2003 Professional
CD 4. Project 2003 Professional
CD 5. OneNote 2003
Dobre zvu4i kato za bezplatno. Izpolzva li ne6to v neta, ili moje da se polzva nezavisimo ??