Отново труден мач със съседите и отново "Господ е българин". Може ли обаче винаги да се разчита на късмета?
Определено, поредния слаб мач на нашите национали!
Отново труден мач със съседите и отново "Господ е българин". Може ли обаче винаги да се разчита на късмета?
Определено, поредния слаб мач на нашите национали!
Никаква тактика и идея и блестящ Петров, шапка му свалям
Много късмет - дали ще остане и за холандия.словения и албания
![]()
уфффф щях да счупя телевизора от яд.............нашите пак се шляеха безидейно и чистият им късмет помогна резултата да не е много на нула , все пак се радвам
За никакъвне стават нашите футболистчета. Какъв ли срам ще берем в мачовете със Словения, Беларус, Албания...
![]()
Абе, според мен не толкова футболистите отколкото треньора. Вчера изравнихме защото на Мартин Петров му се отвори "хапка", но определено треньора не ги разбира работите. Справки Реал Мадрид - супер футболисти, но няма кой да им оползотвори големите възможности. Стойчков се мъчи нещо да направи, но засега не улучва. Вчера бяхме на милиметри от голямото излагане.
To и на слепия е ясно че от всяко дърво свирка не става, камо ли от всеки 'прехвален' футболист - треньор, ама не знам защо в БФТ тъпо пи упорито лансират Стоичков. ( всъщносто май знам - ПАРИЧКИТЕ са важни).
Не може човек дето не е извел дори отбор от 'Я' група в по-горна, та белким покаже нещо като умения, да бива провъзгласен за 'велик треньор' и да му набутат в ръцете Националния.
При Пенев поне имаше наченки на акъл + доза късмет. При Стоичков - няма ни едното, ни другото, а за съжаление със селски мурафети Национален отбор не се прави.