Резултати от 1 до 13 от общо 13

Пушка + боклуци от магазин "За 1 лев"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Пушка + боклуци от магазин "За 1 лев"

Ако имате въздушна пушка и магазин "Всичко за 1 лев" наблизо - ето ви една идея за забавление сред природата:
    http://www.snimka.bg/profile.php?vie...album_id=63090

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2003

Re: Пушка + боклуци от магазин "За 1 лев"

Хохохохохоооо! Много яко!
    А пушката колко струва?

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от GENERALAT
    Хохохохохоооо! Много яко!
    А пушката колко струва?
    Преди 3-4 години струваше 575 лв, но знам че сега цените доста паднаха, някъде към 300 лв. Модела е GAMO Hunter 880. Сачми 5,5 mm (cal .22) Има и по-евтин вариант без оптика. Има и китайски боклуци за по 30 лв, но не може и дума да става за сравнение. За такава пушка не се иска разрешително, а само лична карта при покупката.

Искате ли да видите как от силиконов спрей за арматурно табло получавате торпедо-ракета? Тук е линка: https://forum.setcombg.com/******************.de/files/33299510/Shooting.divx.html
    Клипчето е няколко секунди, във формат DivX, тоест като повечето филми в нета. Скролвате надолу, кликвате там където пише "Free", чакате да изтече 1-та минута "наказателното" време и се дръпва файла.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Ако имате въздушна пушка и магазин "Всичко за 1 лев" наблизо - ето ви една идея за забавление сред природата:
    http://www.snimka.bg/profile.php?vie...album_id=63090
    след забавлението сигурно остатъците от разстреляните боклуци се събират - обичам да ми е сравнително чисто като отида сред природата, предостатъчни са ми боклуците, които се изхвърлят от балконите пред блока...

6. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Луд умора нема.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от hihimor
    след забавлението сигурно остатъците от разстреляните боклуци се събират - обичам да ми е сравнително чисто като отида сред природата, предостатъчни са ми боклуците, които се изхвърлят от балконите пред блока...
    Да, няма да намериш сред природата техника с видими следи от разстрелване, или поне боклука няма да е оставен от мен

Хубава мишена са и будилниците. На тях се включва алармата, която разбира се - звучи доста дразнещо. Та тогава вече стимула е не само точна, но и бърза стрелба за да го накараш да замлъкне по-бързо

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здрасти roumen68
    Интересно е това с пушката, но може ли да ти предложа нещо по интересно !
    Пак е с пушки, това е подобно на пейнтбол а, само че със по малки топчета, които не са пълни с боя, в този случай се разчита на честността на играчите, но дори и удар от 70 метра е болезнен, така че тука няма как да стават измами
    Има доста оръжия за тази игра, М16, Калашник, и пистолети бол, всички са досущ като истински, има метални и пластмасови!
    Сега, името на играта ми се губи, абе подчти като пейнтбола само че максимално реалистична, продават се пълнители, бронежилетки, каски досущ като тези на S.W.A.T и тн! Само че едно такова оръжие струва от 200 лв до към 400 лв може и нагоре !
    Но е интересно и то доста, в ***** се събират на такива тактически игри по 150 човека и отгоре! Има федерация за него и тук, в София.
    Днес ми разправяха за това, така че в близките дни ще дам повечко информация за всичко
    )

10. Тук е от
    Nov 2005

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Нещо гледам много неточно го даваш на първия изстрел по електронната игра http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63090&photo=14 ...

А и с мойта китайска 5.5 (и вероятно 40-50% загуба на компресията) няма да се получат дупки, а ще се разпилеят парчета.

:P :P :P

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    Нещо гледам много неточно го даваш на първия изстрел по електронната игра http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63090&photo=14 ...

А и с мойта китайска 5.5 (и вероятно 40-50% загуба на компресията) няма да се получат дупки, а ще се разпилеят парчета.
    :P :P :P
    Охо, с използване на забранени от Женевската конвенция 5,5 mm сачми дум-дум?

Майтапа настрана, наистина се продават такива сачми, по 10 ст. за бройка. Дали са забранени - не знам, но дочух че нелегално се произвеждат у нас. Значи навярно - забранени. Пробвал съм ги - плющят като малки пиратки когато ударят нещо твърдо, излиза дим, а нощно време се вижда и пламък. По-леки са и нямат пробивната сила на стандартната сачма. Стоя надалеч от турските сачми, използвам само Gamo Hunter или Gamo Magnum.

Ok, BerkStock - значи да чакаме снимки и от теб?

13. Member
    Тук е от
    Mar 2005

благодаря wallace за пояснението !
    Дам, играта е наистина интересна
    roumen68, Иначе и твоето е приятно занимание!
    ))

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

@BerkStock,
    Нали знаеш кога се пробиват дупки - когато скоростта е висока. Тогава сачмата си запазва още енергия за още полет и поражения по пътя си. Ако скоростта не е висока - енергията не достига да се пробие обекта и тогава сачмата предавайки цялата си кинетична енергия на обекта - го пръсва. То пак си зависи и какъв е обекта, каква е сачмата (куршума), а и от скороста

@Miro,
    Благодаря ти Не съм опитвал досега пейнтбол, но ако се реша - най-вероятно ще стана републикански шампион от раз

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

А ето и един малко нестандартен начин за спиране на звънящ будилник.... завинаги...
    http://stage6.divx.com/members/168611/videos/1019103

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 17:48
  2. Мебелен магазин "Орхидея мебел" - Плевен
    От nickkkkk във форум Черен списък
    Отговори: 22
    Последно: 28-07-13, 10:40
  3. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  4. Сервиз на магазин "Зора" ,съобщение за клиентите им.
    От sandocan1946 във форум Черен списък
    Отговори: 17
    Последно: 16-11-10, 22:25
  5. он лайн магазин "Зора"
    От mariadg1 във форум Черен списък
    Отговори: 7
    Последно: 20-06-10, 12:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе