Здравеите ,реших да уведомя настоящите и бъдещите клиенти на магазини "Зора" .
Управата на главния сервиз на "Зора" в гр.София е пуснала нареждане в сервизите в страната да не извършват гаранционни ремонти на кинескопни телевизори с проблем "цветни петна".
С обяснението /цитат от писмото/ "Не може да се заменят уреди за по 200лв за такива незначителни дефекти!!! " .
В писмото се обяснява как в сервизите в страната трябва да лепят магнитчета по кинескопа и да скриват проблема на дефектния китаиски кинескоп .Проблема след няколко седмици отново ще се появи но се предполага че клиента няма да си направи труда да доиде пак в сервиза.
Ако сервизите се откажат да извършат /измамата/ ремонта /цитат от писмото/
"ИЗПРАЩАЙТЕ МЕЙЛИ ЗА ТОВА,ЧЕ ИЗПРАЩАТЕ УРЕДИТЕ ЗА РЕМОНТ В СОФИЯ,А НИЕ ЩЕ РЕШИМ ДАЛИ ДА ИМАТЕ ПРАВО ДА РЕМОНТИРАТЕ ТАКИВА УРЕДИ!!!"
В смисъл ще прекратят договора на сервиза и ще търсят друг сервиз които ще е съгласен да извършва измамата.
Накрая на писмото завършва с това /цитат /
"Best Regards
Dimitar Minchev
Service Support Coordinator
www.zora.bg
tel. +359 879 999 161"
Написано е на англииски защото се смята че персонала в сервизите от "провинцията" не могат да четат такива езици и няма да разберат кои е писал писмото
Изводите си ги правете сами .
Аз лично съм възмутен от тона и наглостта на г-н Dimitar Minchev .И не знам каква ще бъде реакцията на комисията за защита на потребителя .
Жалко за собствениците на марката CROWN с "незначителните дефекти!!!".
Постът ти е много неясен, за какъв английски говориш???
Добавеният Word файл е повреден и не се отваря!
Добави нормален файл за да обясниш какво искаш да кажеш ако държиш някой да ти обърне внимание!
Крис