Здравеите ,реших да уведомя настоящите и бъдещите клиенти на магазини "Зора" .
Управата на главния сервиз на "Зора" в гр.София е пуснала нареждане в сервизите в страната да не извършват гаранционни ремонти на кинескопни телевизори с проблем "цветни петна".
С обяснението /цитат от писмото/ "Не може да се заменят уреди за по 200лв за такива незначителни дефекти!!! " .
В писмото се обяснява как в сервизите в страната трябва да лепят магнитчета по кинескопа и да скриват проблема на дефектния китаиски кинескоп .Проблема след няколко седмици отново ще се появи но се предполага че клиента няма да си направи труда да доиде пак в сервиза.
Ако сервизите се откажат да извършат /измамата/ ремонта /цитат от писмото/
"ИЗПРАЩАЙТЕ МЕЙЛИ ЗА ТОВА,ЧЕ ИЗПРАЩАТЕ УРЕДИТЕ ЗА РЕМОНТ В СОФИЯ,А НИЕ ЩЕ РЕШИМ ДАЛИ ДА ИМАТЕ ПРАВО ДА РЕМОНТИРАТЕ ТАКИВА УРЕДИ!!!"
В смисъл ще прекратят договора на сервиза и ще търсят друг сервиз които ще е съгласен да извършва измамата.
Накрая на писмото завършва с това /цитат /
"Best Regards
Dimitar Minchev
Service Support Coordinator
www.zora.bg
tel. +359 879 999 161"
Написано е на англииски защото се смята че персонала в сервизите от "провинцията" не могат да четат такива езици и няма да разберат кои е писал писмото
Изводите си ги правете сами .
Аз лично съм възмутен от тона и наглостта на г-н Dimitar Minchev .И не знам каква ще бъде реакцията на комисията за защита на потребителя .
Жалко за собствениците на марката CROWN с "незначителните дефекти!!!".
Постът ти е много неясен, за какъв английски говориш???
Добавеният Word файл е повреден и не се отваря!
Добави нормален файл за да обясниш какво искаш да кажеш ако държиш някой да ти обърне внимание!
Крис

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Първоначално публикувано от Julian
 Първоначално публикувано от Julian