При закупуване на 6 уреда от магазини "зора" чрез интернет ми беше обявена сума за транспорт 100лв. за 100км. при доставянето куриерът ми взе 230лв. Не купувайте от "зора" през интернет порталът им - много са некоректни!
При закупуване на 6 уреда от магазини "зора" чрез интернет ми беше обявена сума за транспорт 100лв. за 100км. при доставянето куриерът ми взе 230лв. Не купувайте от "зора" през интернет порталът им - много са некоректни!
Защо още се лъжете с тези измислени магазини като Зора и Техно........Много ми е чудно.
А от къде да купуваме. Аз от Зора не купувам. Предимно от Техномаркет. В повечето случаи това което търся е най-евтино там. Разбира се ако дадена стока е по-евтина в друг магазина се купуав от другия магазин.
Имал си на сърце - дал си му. Това е все едно касиерката да ти иска повече пари от обявената цена. Трябвало е да вдигнеш скандал до бога и да го пратиш по дяволите!Първоначално публикувано от mariadg1
![]()
Аз съм иал слъчай да ми искат повече от обявената цена. Случката е в техномаркет. Бяха решили да повишат цената на един телевизор, но още нямаше етикет новата цена. КАто видгнах скандал ми взеха по старата цена.
Като им даваш, защо да не ти вземат. Вдигни скандал, че сумата е много по-голяма от обявената и откажи доставка ако не ти отърва. В случая си виновен ти. Платил си с ясно съзнание и отговорност.Първоначално публикувано от mariadg1
Нали знаеш,че не е луд този дето изял баницата,а този дето му я дал...