Честито приятелю!
Много здраве, късмет и любов пожелавам!
Честито приятелю!
Много здраве, късмет и любов пожелавам!
Честито и на двамата рожденници.Пожелавам ви и след 200г пак да се срещаме в бъдещата виртуална Академия Setcom.bg.А дотогава внимавайте!Забелязана е лъвица тръгнала на лов.
Slero  за малко да пропусна да се включа и аз !
Честито от мен , Все така Жив и здрав, смел и усмихнат.
Само веднъж сме се виждали с теб и помня за теб едно нещо !
СЕРИОЗЕН ЧОВЕК С ЦЕЛ И ВИЗИЯ !
ето една снимка от мен, да си спомним за старите времена и приятели ( Загуби се Гаро, ееееееех ) с пожеланието Наздраве!
[img width=800 height=600]http://mrtechno.hit.bg/100_0020_n.jpg[/img]
За тези които незнаят - @Slero e от дясно , а моя мислост е в средата
Ч.Р.Д., Шлеровизъм!
Само хубави неща ти желая и винаги проверявай екипировката!
![]()
Честит Рожден Ден и от мен!
С пожелание за здраве, късмет и много нови приятели.
Нека все така всеотдайно да помагаш на хората и те да ти отвръщат със същото!
Ч.Р.Д, Slero!
Много здраве и късмет! Верни приятели и покорени върхове!
![]()
Честит рожден ден!
Много здраве, щастие и късмет!Бъди все така весел!![]()
Благодаря на всички за сърдечните пожелания - и тук, и в ICQ...
Изкарах рождения си ден на едно чудесно местенце, Момини гър... пардон, скали - на 5 км от Кърджали, брега на язовир "Студен кладенец". Изкачих красив маршрут, бях с хубава компания, беше ми весело, чувствам се в отлично здраве... част от пожеланията започнаха да се сбъдват![]()
Честито със закъснение, Slero! С пожелание все хубави неща да ти се случват, много здраве и успехи!
Slero, ЧРД и от мен малко на патерици, но понякога става така. Много здраве и щастие и най-вече много ПОКОРЕНИ ВЪРХОВЕ, в кариерата и на планината. Здрав гръб да носи тежката раница и чист ум да преценява опасностите. Още веднъж Честит Рожден Ден![]()
![]()
![]()
Закъснели но сърдечни и искрени поздрави с пожелания да си много, много щастлив ...
И аз бая закъснях да напиша нещо по темата, ама... Виновен съм!
ЧРД ти и от мене, Slero! И ник'ви патерици, и ник'ви такива - само яко здраве и здраво катерене!
П.П. ...и един "БОЦ" в допълнение към пожеланията...![]()