Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 41 от общо 41

За 3 г колко пари сте "наляли " в компютъра с&#

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: За 3 г колко пари сте "наляли " в компютъра l

Аз като IT специалист ще кажа че на мен нотбука в никакъв случай не ми върши работа , освен ако не  е на бюро - а там му се губи смисъла !
    Моята работае специфична , не пращам мейли , не работя с таблици и тн.
    на мен митрябва комп. в интернет , със складова програма и с програма на доставчика - всичко друго ми е излишно. Като не съм на работа - не ми трябва нотбук, като пътувам в командировки гледам да поспя  вместо да гледам филми и да слушам музика.
    Това е - не казвах  че нотбука е гъзария ( на всеки му върши някаква работа ) - казах че за мен е гъзария (т.е не бих си позволил тази волност )

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    @Ghost, не стават за плажа - LCD-то въобще не се вижда. Даже в автомобил в слънчев ден е адски трудно да осмислиш какво има на екрана и дали въобще има нещо...
    Така е като незнаеш какво да вземеш

@Fear ME ще зачистиш ли "плявата" че много се отплеснахме ?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Re: За 3 г колко пари сте "наляли " в компютъра си

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    @Ghost, не стават за плажа - LCD-то въобще не се вижда. Даже в автомобил в слънчев ден е адски трудно да осмислиш какво има на екрана и дали въобще има нещо...
    Може, може - не съм пробвал. Както казах, аз гледам да оползатворя всяка минута от почивката, вместо да я прахосвам пред компютри.
    Дали е плаж, хотелска стая и т.н. е все едно - времето, което ще ИЗГУБИШ пред компютъра, е време от почивката ти. Общо взето хората, които си носят компютъра на почивката ми предизвикат асоциация с онези малоумници, които отиват на почивка и почват да лежат по цял ден под колата си...

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Моля, заповядайте в новата тема, озаглавена подобно на една друга популярна тема "Помощ при избор на преносими компютри." в раздел Общ Хардуер.
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,28740.msg211148.html#msg211148

5. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

@Ghost, не става дума да живееш пред компютъра докато си на почивка. Става въпрос да си пуснеш музика вечерта докато пиеш ракийка с дружината или да изгледаш един романтичен филм с булката. Не всеки има DVD и HIFI на вилата си, но пък всичко това идва с теб под формата на 2 кг. в сака. No offence, но ми изопачи думите напълно!

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от Ско
    @Ghost, не става дума да живееш пред компютъра докато си на почивка. Става въпрос да си пуснеш музика вечерта докато пиеш ракийка с дружината или да изгледаш един романтичен филм с булката. Не всеки има DVD и HIFI на вилата си, но пък всичко това идва с теб под формата на 2 кг. в сака. No offence, но ми изопачи думите напълно!
    No offence taken

Говорим за различни неща - явно ти визираш почивка на вилата за края на седмицата, докато аз имам предвид "големия отпуск на морето"

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Отидохме доста у Лево !
    Айде по същество ако обичате
    ПП Аз обичам да прекарвам в леглото с жена си а не с нотбука си !

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

@ Mr.TECHNO
    Aми аз съм пляснал на Тошко складовата програма и като ми трябва хем знам каква наличност имам , хем ценова справка мога да си направя ,м че са над 2000 стоките. Веднага мога да си направя и в кой от нашите офиси каква стока има / Когато съм в отпуска или в почивните дни - еми такива са ни клиентите. /. Така, че не ми е излишен Тошкото.

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Цитат Първоначално публикувано от lupo101
    Всички май пълним една бъчва без дъно ...ама никой не си го признава ...
    Да бе, бедната Ай ти индустрия:-)))

11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Ако аз се замисля колкопари съм дал за моята машина ще трябва да отида и да се застрелям, но няма да го направя, защото това харесвам и това правя. Моята машина винаги е била гЕЙмърска .
    1. От може би 3 години на всеки 6-8 месеца сменям видеото: 400МХ(88 лева) - 5900ХТ(150$) - 6600GT(240$ един от първите въобще в БГ за АGP) - 6800ХТ(202$) и последното 7600GT(415лева) =грубо 1500 лева
    2. Компа от 2003 година ми стуваше 550 лева: ЕПОХ НФ2 Ултра, Туробред 1700@2400, 2х256 Мб TWIN MOSS, кутия, Cooler Master X-dream. От по-старата машина ми остана харда и един 14" MAG.
    3. Новият ми коп от миналата годиан края на декември е само 1000 лева: ЕРОХ НФ4 Ултра, Оптерон 144 1800@2700, 2х512 А-Дата 500@600 ДДР, Cooler Master HYPER 6+ FOXCONN GTH 061.
    4. Хардовете не са много: Куантум 6,4 Г - 40 ГБ МАкстор slim за 100 лева при това още си бачка и последното 160 ГБ Хитачи 150 лева.
    5. Монитор втора ръка за 180$ 19" ДЕЛЛ Р 911
    6. НЕК 3540А 55$
    7. Малко клавиатури и мишки
    8. Един ICEMAT BLACK второто издание 25х30 см. той е подарък, но е 35 евро.
    9.Креатив колони 220 леваи 35$ за CREATIVE LIVE Player 5.1
    Ами над 3000 лева със сигурност. Но колкото и да съм дал, с кеф съм ги дал и пак ще давам, поне докато не ми дойде друго на главата.

12. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Тука сте всички специалисти и това ви е и работа и страст.
    Ами за кво му е на поп мощен компютър? Ето я равносметката: Започнах с 386/33мгх, после P 1 на 133, следва Celeron на 633, другите компоненти не ги помня. Преди три години махнах селерона и взех Р4 на 2,66, дъно Gigabyt 484Р, хард Baracuda 80 гб, памет 512, видео ATI Radeon 9200. Тогава машинката струваше 1100 лв. Сега от този компютър останаха само процесора и видеото. Сега дъното е Asus (не помня модела), харда вече е Hitachi 160 гб, памет 2х256 на 400 (неизвестна марка). И малко добавки като 1394, тв тунер, 2 ДВД записвачки - едната Pioneer, другата NEC; монитора от 17 Sony порасна на 19 Fijitsu Siemens. Принтери: Xerox DocuPrint 1 бр, продаден набързо, сега HP LJ 1100, един Canon BJC 3000 - отиде подарък, сега имам Canon iP 4200. Скенер - Epson 1260, преди него общо три. Мишки - неизвестен брой, клавиатура - Mitsumi, не искам да я сменям. Колони Microlab, другите не ги помня.
    Парите не мога да ги сметна, а и без бой си признавам, че не съм ги давал аз. Подарък от главния счетоводител на общината. Според човека, който ми поддържа техниката, над 3000 лв. общо засега.
    Малко офф: на двама попа тази година подарих по един 486/66, с 200мб хард, памет 16 мб и уин 95. Изпаднаха в умиление!?!?!?!!!!!!!!!
    Докъде я докарахме, да се радват на вторични суровини.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

по реда на закупуване отзад напред
    монитор - 400 еврака,
    колони - 100 еврака,
    тв тунер - 20 еврака,
    рам - 100 еврака,
    ипод-а не го броим нали?,
    клавиатура - 150 еврака,
    монитор - 250 еврака,
    всичкото това плюс базова конфигурация за около 5-600 еврака.
    плюс разни стикчета за кво ли не (ВЛАН, блуутуут, памет и т.н.)

сумарно към 1500-2000 еврака отива искъм да отбележа, че не съм маниак на овъркловане и т.н. и това ми е домашното пц, главно за филми, музика и поща.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Продавам климатик втора употреба(на част
    От MatZo във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 16-12-11, 20:51
  2. Продава широкоекраннна 14 " матрица за лапm
    От Mr.TECHNO във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 01-01-11, 23:47
  3. Въпрос към профитата за слънчев панел с п.
    От marian1 във форум Други начини за отопление
    Отговори: 3
    Последно: 02-03-10, 23:03
  4. Отговори: 0
    Последно: 06-07-09, 06:34
  5. Мобилтел пуска нова търговска марка
    От Araiz във форум Коментирай новина
    Отговори: 15
    Последно: 14-07-06, 22:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе