Преди малко се зачудих, дали има още нормален човек дето да издържа да гледа "Шоуто на Слави"? Aз лично в последните 1-2 години, въпреки силните си напъни, не успявах да устискам и 10 мин.![]()
Преди малко се зачудих, дали има още нормален човек дето да издържа да гледа "Шоуто на Слави"? Aз лично в последните 1-2 години, въпреки силните си напъни, не успявах да устискам и 10 мин.![]()
Гледам го няколко пъти месечно, само ако ми попадне пред очите, иначе специално да го следя... да, ама не
Слави не мога да го понасям. От актьорите ми харесва Краси Радков в някои персонажи ("Абе, къде е батко", Цеко Сифоня, Гацо Бацов, Отец Нафарфорий,), въпреки че и той напоследък като че ли се поизтърка.
аз си го гледам поооочти всяка вечер,ако съм си вкъщи,естественно.Не е кой знае какво,но все пак ти запълва времето.Най ми харесват понеделниците,когато се изявяват актьорите
Отдавна не. Слави като водещ е много слаб, никаква импровизация, а пък когато има чужденци се опитва да вкарва някакви лафове (демек - шеги), дето само селските бекове ги разбират, в резултат на което преводачите се чудят какво да кажат, а чужденеца едва ли успява да долови и капка от балканският "хумор". Особено ме дразни, когато му кажат нещо, а той стои, гледа като изтукан направо, и му трябва време за да осмисли какво са му казали...
Ако ги няма актьорите и сценаристите (шапка им свалям), и Слави трябва да прави one man show, ще умре гладен. Не оспорвам организаторските му качества, инициативност и всичко останало, но за водещ - не.
Гледам само в понеделник, заради Краси Радков, но наистина и той вече се износва.
На мен лично много ми допада шоуто! Какво се сте одървили - то си е ясно, че за такова шоу дори и 20 сценариста ще са малко. Може и да е изтъркано вече, но определено има бисери и ще има и занапред. Пука ми дали Пенчо или Генчо ще го води, все трябва да е някой, нали? Но, според мен, който и да е - все ще сте недоволни.
Важното е, че вицовете на Слави са уникални и досега няма техен еквивалент в телевизионно предаване.
Музиката му също.
Кой каквото ще да говори, но лично Слави извади на бял свят десетки стари български песни, които се съмнявам тупащите се тук в гърдите националисти някога да са чували.
Ай, със здраве!![]()