Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Новата придобивка :)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re: Новата придобивка :)

Те от фирмата която ти го слобяваха компа не го ли тестваха адли работи. Да сложат всички драйвери и т.н.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Не, връчиха ми го само с BIOS-a. Веднъж вече бих 100 км до там и обратно, защото забравили да свържат LED индикатора за захранването на предният панел. Не е кой знае какво, ама нали има лепенка - няма как да го отварям. Сега пък излезе и проблема с картата - още 100 км. Дано да не излезе и нещо друго, че почва да става солено.

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Я кажи коя е фирмата, че нещо много несериозни ми изглеждар. Все пак си дал не малко пари.

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

@roumen68, ехх, само недей гледай лошо към мен , аз съм невинен . Не че ги познавам тези юнаци, далечко са ми твърде, но все пак kris11 ти каза
    Цитат Първоначално публикувано от kris11
    Ako можеш малко по-далече от Данчо /Unicoms/. Лично мнение. Напатил съм се.
    явно е имал нещо предвид човека.
    А иначе като идея за картата, виж в ControlPanel >Sounds and Audio Devices>Audio коя карта е сложена по дефоулт, може от това да се шашкат софтуера за X-Fi

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Според мен да го носи компа във Варна и да ги накара онези от фирмата да му инсталират всички драйвери. Ако има проблем да си го оправят или да сменят даден чарколяк. Гадното е че трябва да се бие много път.

7. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

В BIOS-a няма ли опция "Disable" за вградената звукова карта? Според мен не може да няма!
    Намерия и я дай на "Disable"! Най-вероятно е в раздела "Integrated periphery".

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    dКакво ли ще бъде с X-Fi картата?
    Ще бъде - "Картата кърти мивки и още тинейджърски цитати ... " , за съжаление както е олепен - няма да ти се размине още едно ходене до "фирмата", както и да е вкл. си вградения засега да не се лишаваш пък като ти остане малко време, ще се разходиш да ти го оправят, - И не си и мисли да пипаш лепенките, че "фирмата" само това чака ...

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Занесах го в събота в сервиза във Вн, за 1 час го оправиха, даже и пари не взеха.

Имам и да се хваля и да се оплаквам

Компютъра е бърза машинка, доволен съм от тази конфигурация. Е, в случая имам излишна и то нелоша звукова карта с дъното, но явно и във фирмата не са знаели, че това дъно си идва с такава карта.

Относно X-Fi Elite Pro - нямам думи! За да се оцени по достойнство картата, човек трябва да има 5 неща - аудиофилски хъс, толерантни съседи във всички посоки, оптичен кабел, хубав усилвател с оптичен вход и хубави колони, не по малки от хладилник Мраз 150

Преди да оправят нещата с картата в сервиза - пуснах кабел от дънната карта до уредбата. Добре се чува, като се бутне тук-там еквалайзера, но въобще не може да се сравнява с X-Fi. Звукът може да се оприличи с изпълнение на оркестър на живо в хубав клуб. Много впечатлява освен широкият честотен спектър - от дълбоки баси до кристални високи, така и динамиката на звука. Точно тази голяма динамика дава усещането не за запис, а за изпълнение на живо. Другото хубаво нещо е дистанционното. С него се отваря "контролен център" с много големи икони и текст, откъдето можеш да браузваш фолдърите с музика, снимки и видео и да си ги пускаш както си искаш, с всякакви настройки - далеч от PC-то. Точно това оприличава компютъра на някакъв музикален център, където не ти трябват нито мишка, нито клавиатура, почти няма нужда да се поглежда и монитора когато се слуша музика и променяш настройките, просто може и без него. От това съм много доволен!

Сега лошото: вече 5-ти път преинсталирам уиндоуса! Така е, като не се научих да си правя system recovery дискове. 3 пъти преинсталирам само заради това, че като правя настройките на видеокартата за да се гледа и на монитора и на ТВ-то - колкото и да внимавам - получава се така, че и на двете места имам черен екран. И нищо друго - нито ваденето на кабелите преди рестарт, нито нещо друго помага. Зарежда се уиндоуса и хоп - черен екран на монитора. Проблемът, е че ТВ-то поддържа малко на брой резолюции и ако объркаш нещо - нито на него се вижда нещо, нито на монитора. Ясно посочвам кой диплей е default, кой е №1 и кой №2, за кой от тях правя промените, но неясно как - като настройвам ТВ-то, променя се и настройката на монитора и това е - преинсталиране на уиндоуса! При последната преинсталация тази сутрин всичко си беше ОК, с изключение на това че IE 7 не ще да тръгва. Опитах да го преинсталирам - дава съобщение, че трябва преди това да го махна от
    add/remove programms от контрол панела, но пък него го няма там , даже и при чекнато show updates... Е, предполагам че на 7-мото или 8-мото преинсталиране ще им хвана цаката на нещата

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. новата S-KLASA на ПАНАСОНИК
    От fen./hitachi във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 37
    Последно: 20-12-12, 13:22
  2. Новата Нокриа
    От ivo75 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 16
    Последно: 14-02-12, 19:20
  3. НОВАТА ТЪРСАЧКА - Peek YoU
    От Embata във форум Анкети
    Отговори: 2
    Последно: 09-08-06, 21:10
  4. Задача 135 (новата Пепеляшка)
    От Bibi във форум Логически задачи
    Отговори: 9
    Последно: 09-01-05, 15:33
  5. Новата кирилица във форума
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 36
    Последно: 06-03-03, 22:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе