Много съм се 4удил ако извада лан-кабела от компа и му подам 100-200 волта какви щте са последствията.
Много съм се 4удил ако извада лан-кабела от компа и му подам 100-200 волта какви щте са последствията.
Ако те хванат, ще те обесят на него. :-)
Ще изгори или само дупката на суича или целия суич. Нищо повече. Но бой ще ядеш и в двата случая.
Имам траф и за 2-3 KV,мога ли по тоя начин да прецакам на някои компа
Аз мисля че ако си го мушнеш отзад, ще има много по-голям и по-положителен за теб ефектПървоначално публикувано от DENITO
Как точно ще стане с 200 волта при положение, че в мрежата има 220, от къде ще вземаш 100-200 волта?Първоначално публикувано от DENITO
Естествено, че от бакалията на килограм в найлонова торбичка с дръжкиПървоначално публикувано от Lukan
![]()
Хм, а според мен човекът просто е намерил на частно решение на проблемите на енергетиката и АЕЦ Козлудуй и пита за канал да си разпространява продукцията.
Сто волта - сто! Пак е нещо!
Зависи чий е компа. А дали му вадиш кабела или не, когато му подаваш волтите - не е от значение.Първоначално публикувано от DENITO
Все ще си изпука уставно(компа). За теб ще са синички последствията![]()
И мощността на източника.Първоначално публикувано от Cko
При пряко попадение от мълния горят по няколко хъба във веригата, лан карти на засегнатите компове , дъна.
Имам много , ама много лоши спомени от май 2005г .
От 1 хъб преди този при мен са излезли огън дим и пушеци / е посл. се повтарят /. После го гледах цялата кутия беше черно пушена.