Ще бъде забавно ако всеки си цитира своят първи пост в този форум. Да видим кой от къде е тръгнал, какво го е вълнувало, влизайки тук за първи път.
За доайените - ако не могат да си намерят първият пост, то поне най-старият откриваем.
Ето как аз започнах, с последвала дискусия с Lupus и FearMe, без да предполагам, че са едни от "старейшините" във форума
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg202819
"Здравейте!
Досега мирно и кротко си гледах 6 годишно 29" Сони и то 50 Hz. С падането на цените на LCD-тата обаче, а и със спестяването на някой и друг лев изведнъж ме обзе желанието за нещо ново и хубаво. Отдавна съм фен на Сони въпреки по-високите цени и приказките, че само селяндурите и ромите останали фенове на тази марка. Така че се замислям за 40" LCD от V серията на Сони - KDL-40V2000 с цена 5,599.00 лв. в Техномаркет. Доста по евтин е модела от S серията KDL-40S2010 - 3,999.00 лв. Отново Bravia, същата резолюция, размер и опции. Разликата е, че при V серията имало някаква си "спираща дъха" технология за по добри цветове - WCG CCFL.
Ето краткото описание на V серията:
............
Струва ли си заради WCG CCFL да дам 1600 лв отгоре? Бихте ли ми препоръчали нещо друго? Какво мислите за Philips с това задно осветяване ambi light? Благодаря предварително."