Здрасти!
Въпроса ми е как се вмъкват картинки в пост, натискам "Вмъкни изображение" поевява ми се "img /img" предполагах, че трябва да се напише целият път до картинката и да побликувам поста ама.... нищо. Тъпичък е въпроса ама к'о да се прай!
Здрасти!
Въпроса ми е как се вмъкват картинки в пост, натискам "Вмъкни изображение" поевява ми се "img /img" предполагах, че трябва да се напише целият път до картинката и да побликувам поста ама.... нищо. Тъпичък е въпроса ама к'о да се прай!
картинката трябва да се "хоства" някъде в интернет; на твой сайт, напр.; има сайтове, където може да си ъплоуднеш картинката и ти дават адреса, който се вмъква между img и /img
опитай www.villagephotos.com
ако има много и големи картинки в постовете се забавя отварянето на страницата...може би влияе и върху трафика ?? ...вероятно е по-удобно и по-бързо от някъде от българския интернет, ама май е по-бързо да качиш картинката на www.villagephotos.com, отколкото да си играеш с фтп например....
Ми пишеш пътя до картинката ето така. Натискаш бутона за "Вмъкни изображение" и вътре пишеш абсолютния адрес, примерно http://server.com/image.jpg
![]()